Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas rytas smile.gif

Einam gert kavos bigsmile.gif

Rusmenė ir pas mane gyva, jau treti metai bus.

Ai va, jazus jazus, kokie faini KnitPro Royale virbalai wub.gif Tokie limpantys prie rankų, neina paleist biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas. Uf, švenčių maratonas atlaikytas. Mano mažiukas jau ne gėlė, o visas vyras. 7 tai jau daug :)

Gegutė pagavo kaip visada, su šluota rankoje.

Kaulavaisiai žydi, nu ir kam tos šalnos tokios? Užknisa.

Dar reikia surast vietą kur pasodinti korėjinę pušį. Irgi užknisa, nes nėra kur. 

Aš dar darže nieko nepasėjau, atsilikėlė kažkokia. Žirnių net sėklų neturiu. Ką daryt, vajei vajei

Atsakyti
Labrytys 4u.gif
Kukuška,su gimtadieniu vyruką 4u.gif
nepasėjau ir aš dar žirnių .Kažin,jei subrinkinusir sudaiginus,paskui savaitgalį subert į dirvą hmm.gif
išsiunčiau diedą agro plėvelės,siūsiu maišus bent uogakrūmiams,bo po rytynės savaitės prognozės vos šoko negavau....iki -8 penktadienį blink.gif blink.gif
Kulke,negundyyyyyyk unsure.gif a tikrai smagūs?Kaip tavo cypa?pasveiko?
Lylia,pas tave tas sibirinis vilkdalgis?pas maniški irgi vidury tuščia pasidarė,o pernai net nežydėjo... dabar kelios nosės išlinde tam rate,bet nebe taip ,kai būdavo miškas..Ar liga čia kokia? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 gegužės 2017 - 07:55
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 08, 07:52)
iki -8 penktadienį  blink.gif  blink.gif

pipiec blink.gif aina nakum doh.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 08, 08:52)
po rytynės savaitės prognozės vos šoko negavau....iki -8 penktadienį  blink.gif  blink.gif

Kulke,negundyyyyyyk unsure.gif a tikrai smagūs?Kaip tavo cypa?pasveiko?

Lylia,pas tave tas sibirinis vilkdalgis?pas maniški irgi vidury tuščia pasidarė,o pernai net nežydėjo... dabar kelios nosės išlinde tam rate,bet nebe taip ,kai būdavo miškas..Ar liga čia kokia? unsure.gif

blink.gif Nieko nemačiau, nieko nemačiau, nieko nemačiau ninja.gif

Man labai smagūs. Lengvučiai wub.gif
Mergikei tik vakar popiet tempa nusimušė, nuo 5dienio vakaro degė. Eisim popiet pas gydytoją vistiek, nenoriu leist dar į mokyklą. Sakė 5dienį 8 vaikų nebuvo klasėj.

Man rodos pas Ponią toks, kaip pas mane, tamsiais siaurais žaliais lapukais, žydi mėlynais žiedais pats pirmas iš visų vilkdalgių. Buvom jau čia kalbėję apie juos kadai kadės, kai dar Adija buvo.
Atsakyti
Sveikos, mergicos 4u.gif

Kulke, sveikatos tavo mažukei 4u.gif

Jau kaip pavargom, nei kojos eina, subinius per kilometrą atsikišęs kažkur velkasi, užkimusi, neskaudančios vietos nėra.
Galų gale galėjom į savo daržus įeit. Šeštadienį kultivavo, praakėjo viską, bulves pasodinom. Česnakus prakutinėjom, braškes aptvarkėm. Na o vyriškis amžiaus statinį statė. Šeštadienį, jei orai leis, pabaigs, nes medžiagų šiek tiek pritrūko, na ir aprengt gal spės. Gal sekmadienį jau sukamšysiu savo pomidorus į nuolatinius namus. Vakar grįžau vėlai vakare, stovi sparnus nuleidę, nelaimingi...
Pasėjau ridikus, salotas, burokėlius ir morkas, krapus, baziliką, petražoles. Dar medetkų pasėjau, Kitą savaitgalį liks svogūnus, pupeles sukišt.
Vyšnios pradeda žydėti, naujosios trešniukės ir tai žiedus skleidžia. Kaip ne laiku tos šalnos...
Atsakyti

Labas pirmadienis, man irgi šokas nuo minus aštuonių, per Labą rytą girdėjau. Galvoju, gal pomidorus lauk kasti? Apdangstyčiau kibirais, kiek užteks, bet kažin šaknys nenušals? Nusvyra rankos dėl tokių gamtos fokusų, kam pirkti, sodinti, jei vis tiek naudos ne kažkas. 

Greiĉiausiai, kad sibirinis vilkdalgis. Man atrodo, ne liga, o reikia atnaujinti kerą, padalinti, persodinti. 

Atsakyti
Laba, iki joninių viską sėt lauke galima.

Su tom prognozėm juokinga jau. Drama queen'ai, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti

Gasdinimai kaip gasdinimai, bet yra ir apdengti pomidorai nusale, ir graikiniu ugliai, pas mus atvira siaures vakaru puse, tai maza nepasirodo. Na, bus matyti. Reiks man is draugiu pradeti pavyzdi imti. Nieko neauginti, paskui, kai derlius atsiranda, per ju kiemus pervaziuoti. Ir pavalgius, ir nervai ramus :D

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 08, 09:06)

Šį savaitgalį sėjau, kas šalnų nebijo.
Aš vienais metais sėjau viską gegužės paskutinį savaitgalį (tokia jau buvo situacija) - viskas sudygo ir užaugo, suvešėjo ir derliumi pralenkė anytos "laiku" sėtus, sodintus.
Skubėt nėra ko, bet kažkaip taip jau gaunasi, kad to derliaus visiems anksčiau norisi.
Atsakyti
Yra toks nuobodus dalykas kaip statistika ir jau pati sau atsibodau kartoti - iki 06.06 dydžiausia šalnų tikimybė. Psio, kaip 'Tėve mūsų...' visi turi žinot. Visi kiti niuansai jau nuo konkrečios vietovės sąlygų priklauso. Ir žmogai apgaudinėja tik save, o ne gamtą. Užfiksuotos šalnos rugpjūčio mėn, labai retas reiškinys, tačiau gali būti.

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 08, 09:10)
:
Man rodos pas Ponią toks, kaip pas mane, tamsiais siaurais žaliais lapukais, žydi mėlynais žiedais pats pirmas iš visų vilkdalgių. Buvom jau čia kalbėję apie juos kadai kadės, kai dar Adija buvo.

apie tą patį ....nyksta akyse jis mane unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 08, 10:06)

Su tom prognozėm juokinga jau. Drama queen'ai, ne kitaip biggrin.gif

agurkus esu gryn Joninių dienoj sėjus,ir užaugo,ir derėjo bigsmile.gif
nenustebčiau,jei pasitvirtintų....Žiek,jei vakare krūmus apkutulosiu agro,tai purkšt nebereik?
pas mumi kelis kartus ir Joninių paryčiais yra buvę nedidelio minuso,o teta vakar pasakojo,kad prieš kokius 35-40 metų tokia šalna buvo,kad kolūkis daugiau nei pusę bulvių derliaus prarado
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 gegužės 2017 - 10:22