Labas rytas 
Kaip pas ką šalnelės buvo? Pas mane rodė -1, įdomu, kaip ten kaime..
Akys niekaip neprasiplėšia per tą EV
Labas rytas
Išleidau mergikę mokyklon su ašarom. Ot tinginė auga. Nori tik sėdėt ant sofkės per dienas ir smaugt telefoną, visokius youtubus ir pan. Jauč vėl teks normuoti šitą "gerą" dalyką...
Neįsivaizduoju, miegojau
Nesužiūrėjau jau pačios pabaigos, užmigau. Jei Moldova papuolė, vadinasi, viskas ok
Išleidau mergikę mokyklon su ašarom. Ot tinginė auga. Nori tik sėdėt ant sofkės per dienas ir smaugt telefoną, visokius youtubus ir pan. Jauč vėl teks normuoti šitą "gerą" dalyką...
QUOTE(saintlina @ 2017 05 10, 06:51)
Neįsivaizduoju, miegojau
Nesužiūrėjau jau pačios pabaigos, užmigau. Jei Moldova papuolė, vadinasi, viskas ok
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 09, 23:28)
Dedu dideles viltis į antrą pusfinalį. Tik mūsiškių pasirodymo su baime laukiu po vaizdzialio apie vokalistės anglų kalbą...
Pffff, mažiausiai dėl to nervintis reikia. Aišku, 3,1415****** Giržadas pats galėjo už juos komunikuot ar vertėjaut - anglų kalbą gi VU baigęs, bet yra kaip yra. Ten koks 70 proc lygiai tokių pačių 'nemokėtojų'.
QUOTE(saintlina @ 2017 05 10, 06:51)
Labas rytas 
Labas rytas,
pomidorai nakvojo šiltnamy, apdengti dviguba agro. Buvo -3. Atsidengiau pasižiūrėti-sveiki, besišypsantys
EV nemačiau
sveikos
man tai čekė patiko,na dar tas iš Kipro įdomiai žiūrėjosi...vėlesnių nebeatsimenu,bo bais nuobodu buvo,nulūžau
Kulke,mes turim tą pačią problemą...Na kol kas džiaugias,kad ryt jau mokyklon,pažiūrėsim ,kas bus ,kai keltis reiks
pas mumi mieste apie 0 buvo,krūmai nuo užvakar aprengti...vakar vakare mačiau,kad dar keli kaimyni apkūtulojo ir saviškius
man tai čekė patiko,na dar tas iš Kipro įdomiai žiūrėjosi...vėlesnių nebeatsimenu,bo bais nuobodu buvo,nulūžau
Kulke,mes turim tą pačią problemą...Na kol kas džiaugias,kad ryt jau mokyklon,pažiūrėsim ,kas bus ,kai keltis reiks
pas mumi mieste apie 0 buvo,krūmai nuo užvakar aprengti...vakar vakare mačiau,kad dar keli kaimyni apkūtulojo ir saviškius
QUOTE(Pou @ 2017 05 09, 15:54)
Saintlina, kaip taviskiui testai?
lyg ir gerai. Tikslių įvertinimų dar nėr, kiek suprantu. Dabar jau pažymiais vertins ar vėl tik lygiais?
Kaip taviškiui?
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 10, 06:51)
Pffff, mažiausiai dėl to nervintis reikia. Aišku, 3,1415****** Giržadas pats galėjo už juos komunikuot ar vertėjaut - anglų kalbą gi VU baigęs, bet yra kaip yra. Ten koks 70 proc lygiai tokių pačių 'nemokėtojų'.
Žiūrėjau antros repeticijos įrašą - gražu
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 10, 06:49)
Ot tinginė auga. Nori tik sėdėt ant sofkės per dienas ir smaugt telefoną, visokius youtubus ir pan.
tai ir maniškis nuolat į kompą sulindęs. Ką ten tiek toj youtubėj jie randa, kad dienų dienas žiūri, net įsivaizduot negaliu
Bet tinginys ir pas mane konkretus auga.
QUOTE(saintlina @ 2017 05 10, 10:47)
tai ir maniškis nuolat į kompą sulindęs. Ką ten tiek toj youtubėj jie randa, kad dienų dienas žiūri, net įsivaizduot negaliu
Bet kartais ir kažką naudingo turbūt pažiūri, nes, būna, pasakoja apie visokias chemines medžiagas ar žvaigždynus. Tai gal ne vien šlamštą žiūri
Tai tavo nors protingas vaikis, o mano beraštė auga. Kažkada, kai atsiverčiau lietuvių kalbos sąsiuvinį- oh my god
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 10, 11:18)
Tai tavo nors protingas vaikis, o mano beraštė auga.
na taviškė dar nors kiek skaito,o maniškė...
QUOTE(saintlina @ 2017 05 10, 09:47)
lyg ir gerai. Tikslių įvertinimų dar nėr, kiek suprantu. Dabar jau pažymiais vertins ar vėl tik lygiais?
Kaip taviškiui?
[
Kaip taviškiui?
[
Bus įvertinti lygiais, ne pažymiais. Žinau tiek, kad išlaikė, o smulkiau per aptarimą sužinosiu.
Šiandien į kažkokį komandinį istorikų konkursą išvažiavo. Stresuoju, kad nepasimestų ir nepridarytų komandai bėdos. Žinios pas jį geros, tik va su tuo elgesiu dar nelabai...
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 10, 10:18)
Tai tavo nors protingas vaikis, o mano beraštė auga. Kažkada, kai atsiverčiau lietuvių kalbos sąsiuvinį- oh my god
Gal aš per daug noriu kaip iš pirmokės, na bet žodžio gale vietoj ų pripaišyta ū, vietoj į rašo y. Apie žioplas klaidas, praleistas raides jau nešneku. Nors įvertinimai jos puikūs, prie stipresnių skaitosi. O jau su tų privalomų knygų skaitymu. Užas. Sutarėm, kad į dieną po valandą skiriam jų skaitymui. Muilinasi juodai. O jei atsisėda skaityt, kas 5min klausia kiek dar liko laiko. Skaitymo greitis kosminis, toks vaizdas, kad ji ne skaito, o žiūri tiesiog į tą lapą tam tikrą laiko kiekį ir verčia. Man tikrai trūksta kantrybės su ja ir jos buku užsispyrimu. Gali kuolą tašyt ant galvos, kai užsispiria dėl niekų. Išsiliejau.
Tai jie visi šiais laikais prie tinginio. Mūsų laikais tai ką, nei kompo, nei TV nebuvo. Pareigos - pamokos, namų ruoša, o vėliau laukais baladotis galėjom. Visi kieme būdavo, draugų tuntais. O dabar sėdi visi krūvoj ir naršo tuos savo aparatus.
Maniškis išvis nieko nenori, sunku ir kur beištempti. Pamokų nenori daryt, pastoviai jam nieko neužduota.
QUOTE(Pou @ 2017 05 10, 11:38)
Tai jie visi šiais laikais prie tinginio.
Ar tikrai?
A, tiesa, mažoji tai nuo kūdikystės 'internetčikė'. Selfie'ų pilnas iPad'as, YouTube net nemokėdama rašyt susiranda savo pabaisūniškus video, kūdikiškus žaidimus visais lygiais praeina. Sakyč, noras dalyvaut ir domėjimasis aplinka labiau individualus dalykas.