Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Katė irgi mama biggrin.gif wub.gif Jei neleis žiūrėt kaip nors kitaip parodysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 10 gegužės 2017 - 11:23
Gaudvile, na žinoma, kad per daug suabsoliutinau taip sakydama. Dauguma.
Mano labai mėgo Lego žaisti, prieš porą metų kibirus sukrovė ir pasakė, kad sesers mažiukams išsiųsčiau. O statydavo išties jau nejuokingus statinius, sakyčiau, kad labai profesionaliai.
Dabar taupo pinigus geresniam teleskopui, nes susidomėjo.
Anksčiau ir pamokos nebuvo katorga, ir pareigingas buvo, nepamišdavo namų darbų. Bet va, ta paauglystė... Na nieko nenori dabar. Sėdėtų prie kompo prisilydęs, jei tik kas leistų. Pamokas reikia įtikinėt, kad paruoštų. Namų ruošos darbus ignoruoja visiškai, jau net savo lėkštę tingi išsiplaut.
Na sakė, kad nori į Molėtų observatoriją. Reiks palėkti, kai atšils.
Žinoma, kad maniškis išimtis, bet aplinkui labai daug vaikų.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 05 10, 12:22)
bet aplinkui labai daug vaikų.

Suprantu ir apie savos tinginystes pati tingiu rašyt biggrin.gif Jei lėkštę pavalgius nuneša iki kriauklės, raudonai dieną pažymėt jau galima - greit 19 sueis, jau nebe paauglystės durnystės. Ale tokie dalykai arba pasikeis, arba ir liks. Linkiu, kad apsiverstų, daug tokių pavyzdžių žinau.

Į Molėtus būtinai nulėkit 4u.gif Jei labai domisi, tai tikrai reikia naktinę ekskursiją užsisakyt ir žiūrėt, kad mėnulis apie jauną būtų. Aš su savom planuoju ekskursijas laivu iki Birštono ir Kadagių slėnio.

P.S. šita, didžiausia nolifer'ė namie tai aš. Seniausiai visi įpratę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 10 gegužės 2017 - 11:44
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 10, 11:39)
Suprantu ir apie savos tinginystes pati tingiu rašyt biggrin.gif Jei lėkštę pavalgius nuneša iki kriauklės, raudonai dieną pažymėt jau galima - greit 19 sueis, jau nebe paauglystės durnystės. Ale tokie dalykai arba pasikeis, arba ir liks. Linkiu, kad apsiverstų, daug tokių pavyzdžių žinau.

Į Molėtus būtinai nulėkit  4u.gif Jei labai domisi, tai tikrai reikia naktinę ekskursiją užsisakyt ir žiūrėt, kad mėnulis apie jauną būtų. Aš su savom planuoju ekskursijas laivu iki Birštono ir Kadagių slėnio.
P.S. šita, didžiausia nolifer'ė namie tai aš. Seniausiai visi įpratę biggrin.gif

Aš daugiau energijos sudeginu įtikinėdama, kodėl reikia kažką padaryt, nei kad padarau pati. Bet įtikinėju... Nes kitu atveju ir batus reiktų užrišti.

Aš taip pat manau, kad reikia palėkti. Turėtų patikti mums visiems.
O, kokia puiki ekskursija turėtų būti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 10, 10:18)
Gal aš per daug noriu kaip iš pirmokės

aišku, kad per daug smile.gif nenorėk, kad pirmokė be klaidų rašytų.
O skaityt ir maniškiui vargas ir kančia. Nors kas pagal programą priklauso, perskaito.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 10, 10:35)
na taviškė dar nors kiek skaito,o maniškė... unsure.gif NORS ĮVERTINIMAI TIK AUKŠTESNIO LYGIO,BET NESUPRANTU AŠ TOS SISTEMOS...myliu-milio,mamyčiu -mamitčių...ir dar daug pavyzdžių galėčiau parašyt...neįsivaizduoju,kaip ji kitąmet rašinius  rašys unsure.gif na su mateka tai kol kas no problem wub.gif

jei mokytoja įvertina aukštesniu lygiu, vadinasi, taip ir yra.
Kitąmet rašinių tikrai nerašys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 05 10, 10:38)
Bus įvertinti lygiais, ne pažymiais. Žinau tiek, kad išlaikė, o smulkiau per aptarimą sužinosiu.
Šiandien į kažkokį komandinį istorikų konkursą išvažiavo. Stresuoju, kad nepasimestų ir nepridarytų komandai bėdos.

aišku, tai su lygiais viskas paprasčiau. Maniškis turėtų aukštesniam lygy būt pagal tuos balus, kuriuos sakė. Nors su lietuvių nesu tikra, rašiniai jam nėr lengvas dalykas.

Konkursų diena smile.gif Maniškį į matematikos olimpiadą šiandien nuvežė smile.gif
Nestresuok, gi ne vienas, su komanda mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 10, 11:22)
Katė irgi mama   biggrin.gif  wub.gif Jei neleis žiūrėt kaip nors kitaip parodysiu  smile.gif

kai kam ir neleidžia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 10, 11:39)

Į Molėtus būtinai nulėkit  4u.gif Jei labai domisi, tai tikrai reikia naktinę ekskursiją užsisakyt ir žiūrėt, kad mėnulis apie jauną būtų. Aš su savom planuoju ekskursijas laivu iki Birštono ir Kadagių slėnio.

į Molėtus į naktinę ekskursiją ir aš norėčiau wub.gif Mažiukas mano irgi, net neabejoju.
Su laivu irgi norėčiau bigsmile.gif Bet jos tik iš Kauno, ar ne? Parodyk nuorodą, jei turi, kur pasiskaityti galima apie jas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 10, 14:18)
Su laivu irgi norėčiau  bigsmile.gif  Bet jos tik iš Kauno, ar ne? Parodyk nuorodą, jei turi, kur pasiskaityti galima apie jas 4u.gif

www.nemumoturas.lt - ten abi ir daugiau tų plaukimų yra ;)
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 05 10, 14:18)
Konkursų diena smile.gif Maniškį į matematikos olimpiadą šiandien nuvežė smile.gif

į Molėtus į naktinę ekskursiją ir aš norėčiau  wub.gif  Mažiukas mano irgi, net neabejoju.

Sėkmės taviškiui ir Pou jaunikaičiui 4u.gif

Oi, mes iki šiol tą ekskursiją atsimenam wub.gif . A dar toks nuotykis, kad sėdi vakare prie laužo prie Asvejos ežero, apie 2 val lekiam. Visi aplink miega, a mes žadinam jauną astrofiziką biggrin.gif Dar jaunikaitis toks labai labai charizmatiškas papuolė.

Maniškė ne teleskopą turi, a reflektorių. Kuo ten jie skiriasi, niekad nesigilinau. Mergiotės smalsumui patenkint užtenka.
Atsakyti
Siūlau šią temą uždaryt ir sukurt naują!!!

Pirmo posto žiemiškas vaizdelis trukdo šilumai ateiti, niu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 10, 19:11)
Siūlau šią temą uždaryt ir sukurt naują!!!

Pirmo posto žiemiškas vaizdelis trukdo šilumai ateiti, niu  biggrin.gif

Aha, taikliai pastebėta... išlindau kaip Pilypas iš kanapių bigsmile.gif

Buvau Molėtų observatorijoj, 2 kartus, labai patiko, tik sunku nutaikyti, kad giedra naktis būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 10 gegužės 2017 - 20:37
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 10, 19:11)
Pirmo posto žiemiškas vaizdelis trukdo šilumai ateiti, niu  biggrin.gif

aš tai skaitau, kad kalta tema Bendraminčiuose, kur pavadinime Kalėdoms ruošiasi biggrin.gif
Atsakyti
Jatau, kad jūs žinotumėt, kaip man gera girdėti, kad ne mano vienos vaikas toks tinginys ir netikęs biggrin.gif
Pas mus jau dvi naktys,kaip-2 rodo, aß saviškius kankinu ir nešioju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 05 10, 21:15)
Pas mus jau dvi naktys,kaip-2 rodo, aß saviškius kankinu ir nešioju unsure.gif

Mane tai rytojaus naktis neramina..reiktų važiuot laužų sode kūrent, ale gi tingisi visą naktį nemiegot ir ryte tiesiai darban varyt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 10, 22:25)
Mane tai rytojaus naktis neramina..reiktų važiuot laužų sode kūrent, ale gi tingisi visą naktį nemiegot ir ryte tiesiai darban varyt.

Ar tikrai pas tave bus tas minusas? Per žinias šalia Telšių rodė -5C, o pas tave 0-+2C mirksiukas.gif
Atsakyti