Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 05 25, 13:56)
Kukurūzais užsėk  bigsmile.gif
Papildyta:

O čia pas tave mieste toks vaizdas pro langą?  blink.gif thumbup.gif

biggrin.gif bigsmile.gif
nu koks tau pas mumi miestas....+senamiesčiui priklausom,+per gatvę ir vieną sklypą upė teka,už jos pušynas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 25, 13:56)
Kukurūzais užsėk  bigsmile.gif

Ugu, kaip Chruščiovo laikais biggrin.gif

Įlindau ravėt į vieną bordelį. Gaudvile, dar pasakyk, ar tie šalavijai ir katžolė užsisėja? Kiek šalavijų daigelių radau bigsmile.gif Ir katžolės vienas kitas yr ax.gif Reik juos kažkaip išsaugoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 25, 14:15)
Įlindau ravėt į vieną bordelį. Gaudvile, dar pasakyk, ar tie šalavijai ir katžolė užsisėja? Kiek šalavijų daigelių radau  bigsmile.gif Ir katžolės vienas kitas yr  ax.gif Reik juos kažkaip išsaugoti  smile.gif

Katžoles galima drąsiai dalint į mažas dalis ir vėl bus 'kalnas'. Šalavijai net labai sėjasi.

Džyz, laukiu vienam dienraštyje vieno straipsniuko, sau aktualaus, tai vietoj to žiū mergiotė su savo paskutiniu skambučiu papuolus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 25, 14:15)

Įlindau ravėt į vieną bordelį. Gaudvile, dar pasakyk, ar tie šalavijai ir katžolė užsisėja? Kiek šalavijų daigelių radau  bigsmile.gif Ir vienas kitas yr  ax.gif Reik juos kažkaip išsaugoti  smile.gif

aš ne Gaudvilė,bet šalavijai,ypač tie spalvotieji,tikrai užsisėja ax.gif ir katžolė pati pribarsto sėkliukų..
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 25, 14:24)
Katžoles galima drąsiai dalint į mažas dalis ir vėl bus 'kalnas'. Šalavijai net labai sėjasi.

Džyz, laukiu vienam dienraštyje vieno straipsniuko, sau aktualaus, tai vietoj to žiū mergiotė su savo paskutiniu skambučiu papuolus laugh.gif

Katžolės dar nedalinau, tai kupstas ohoho kokis bigsmile.gif Dėl šalavijų- gerai, gražūs man jie bigsmile.gif

Nu ot.. tai dabar reik eit verst internetus ir ieškot panašios į tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 25, 14:46)
Nu ot.. tai dabar reik eit verst internetus ir ieškot panašios į tave  biggrin.gif

Vyresnė iš vyro familijos, bet ir tai ne tėčio vaikas, o į senelio seserį labai panaši gavosi. Tarp balionų ieškok, pati tikrai nerodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 25, 14:55)
Vyresnė iš vyro familijos, bet ir tai ne tėčio vaikas, o į senelio seserį labai panaši gavosi. Tarp balionų ieškok, pati tikrai nerodysiu  smile.gif

Radau bigsmile.gif Dieve, Dieve, vaikeliukas wub.gif Dar jai po tavo sijonu šiltai reik sėdėt biggrin.gif
Ji į tave vienu aspektu panaši- veidas be amžiaus pėdsakų visiškai. Žiūri į žmogų ir nesupranti kiek metų gali turėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 25 gegužės 2017 - 14:19
Lietus vyksta bigsmile.gif Plauna dulkes pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 25, 15:14)
Lietus vyksta  bigsmile.gif  Plauna dulkes pagaliau  biggrin.gif

blink.gif blink.gif
pas mus saulė plieskia. Mano mašinos langai nuo beržų žiedadulkių jau praktiškai nepermatomi.

O man šian teatro diena bigsmile.gif Einu čia
http://www.jaunimote...os-moterys.html
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 25, 15:14)
  Dar jai po tavo sijonu šiltai reik sėdėt  biggrin.gif

Nieko nežinau, jokių čia man sedėjimų laugh.gif

Brrrr, greičiau jau tas kitas straipsnis atsirastų. Bais įdomu, kokią istoriją sukūrė hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 05 25, 16:19)
O man šian teatro diena  bigsmile.gif Einu čia

Ar tikrai šitam prieš kelis mėn nebuvai?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 25, 16:22)
Nieko nežinau, jokių čia man sedėjimų laugh.gif

Brrrr, greičiau jau tas kitas straipsnis atsirastų. Bais įdomu, kokią istoriją sukūrė  hmm.gif

O tu sijonus nešioji? bigsmile.gif

Apie ką turi būt straipsnis?
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 05 25, 16:19)
blink.gif  blink.gif 
pas mus saulė plieskia.

O man šian teatro diena  bigsmile.gif Einu čia

Jau psio, baigės smile.gif Gaivu dabar smile.gif

Klausai, ar radai batelius teatrui tinkamus? Aš čia pagalvojau kada, kai rašei, kad baletą žiūrai, gi į operos ir baleto teatrą puikiausiai češkės tiktų, tikrai neprašautum laugh.gif

A, dar apie batus. Fajeboke mačiau vaizdelį, kaip kaskart turėt vis kitokius batelius. Nu užas kažkoks tikrai. lotuliukas.gif Žodžiu, esmė tokia, kad ant aukštakulnių užmauni kojinę, padarai skylę kulniukui ir voila - nauja pora kaliošų lotuliukas.gif wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 25 gegužės 2017 - 15:41
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 25, 16:32)
O tu sijonus nešioji?  bigsmile.gif

Apie ką turi būt straipsnis?

A, dar apie batus. Fajeboke mačiau vaizdelį, kaip kaskart turėt vis kitokius batelius. Nu užas kažkoks tikrai.  lotuliukas.gif Žodžiu, esmė tokia, kad ant aukštakulnių užmauni kojinę, padarai skylę kulniukui ir voila - nauja pora kaliošų  lotuliukas.gif  wacko.gif

Sukneles tongue.gif

Apie Kauno kiemus, net nežinau tiksliai. Tikiuosi pagal vaizdelius atrast.

Dar strazais apklijuoji kojinę ir pirmyn lotuliukas.gif Vienok, dienos metu ir tiek daug blizgučių kotais siaubą sukelia. Viena čia mamaitė su pradinuku ėjo per gatvę - suknelės priekis blizgiai žvinelinis, batai taip pat žėrintys. Uf cool.gif
Atsakyti