Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Nauja pora kaliošų biggrin.gif
Atsakyti
Originalių kojinių gerulė kaina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 25, 15:22)
Ar tikrai šitam prieš kelis mėn nebuvai?

Tikrai nebuvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 25, 21:24)
Tikrai nebuvau smile.gif

Kaip patiko?
Tu man nuorodą apie jį buvai įmetus,gal dėl to ir galvoja Gaudvilė,kad buvai...Arba su 3 MYLIMOM maišo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 gegužės 2017 - 20:51
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 25, 20:50)
Kaip patiko?

ne stebuklas, bet buvo smagu. Aktorės gerulės, prisijuokiau biggrin.gif Su vaikiu buvom, grįžom abu patenkinti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Valio valio, lauke krapija biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 26, 08:15)
Labas rytas  smile.gif

Valio valio, lauke krapija  biggrin.gif

Kad tik normaliai pakrapytų... Baisi sausra.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 05 26, 08:32)

Kad tik normaliai pakrapytų... Baisi sausra.

nepanašu, kad krapys rimčiau..

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Kavos ir eklerų? bigsmile.gif

Nusipirkau ir aš tų leukonijų, eisiu sėt prisiklausius ditirambų joms biggrin.gif
Atsakyti
Kavos, kavos, kavos! Iki 4 ryto vieną uždavinį bandžiau išspręst. Taip ir nesupratau, kame ten kampas. Baisu wacko.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 26, 11:17)
Kavos, kavos, kavos! Iki 4 ryto vieną uždavinį bandžiau išspręst. Taip ir nesupratau, kame ten kampas. Baisu wacko.gif laugh.gif

Geriam geriam geriam!!! biggrin.gif Nemeluok, naktį mudvi buvom susitikusios, tavo namus radau pagal šaldytuvo dureles, jie buvo už 350m nuo manųjų lotuliukas.gif Dar nuskynei nuo savo surfinijų du žiedus, sakei ten sėklų yra, galėsiu pasisėt. O aš eidama namo dar ir du flioksų žiedus nusiskyniau tikėdamasi ir jų pasisėt, tokie gražūs buvo, čiut kreminiai biggrin.gif Va tokie va sapnai būna, kai prieš miegą dar eini tvarkyt gėlyno ir sugalvoji čiut jį pakeisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 26, 12:03)
Geriam geriam geriam!!!  biggrin.gif Nemeluok, naktį mudvi buvom susitikusios, tavo namus radau pagal šaldytuvo dureles, jie buvo už 350m nuo manųjų  lotuliukas.gif Dar nuskynei nuo savo surfinijų du žiedus, sakei ten sėklų yra, galėsiu pasisėt. O aš eidama namo dar ir du flioksų žiedus nusiskyniau tikėdamasi ir jų pasisėt, tokie gražūs buvo, čiut kreminiai  biggrin.gif Va tokie va sapnai būna, kai prieš miegą dar eini tvarkyt gėlyno ir sugalvoji čiut jį pakeisti  biggrin.gif

Oi, geras!!! thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti