Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Tiesioginė transliacija :DPriedas  1495974607411-168540980.jpg   207,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
va čia tai savaitgalis pas žmones.. wub.gif
Ne taip kaip pas kai kuriuos priedurnius.
Visą dieną kasiau doh.gif šilauoges gelbėjau nuo varpučio, vadinasi. Nežinau, gyva čia aš dar ar jau tik dūšelė klavišus spaudo g.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 28, 09:42)
Parodysiu azaliją, tik nelabai nuotrauka kokybiška, saulėje fotkinau. </p>
<p>Paskutinēj nuotraukoj - mano mylimiausias vilkdalgis :

azalija žiauriai graži wub.gif
O kokia dar paskutinė nuotrauka? Pas mane ekrane iš viso tik viena, su azalija.
Atsakyti
Buvau prikabinusi 4, dabar ir man tik 1 rodo. Ai, nesvarbu.
Prisijungiau pakeikti. laisčiau braškes, radau 3 nuvytusius kerus su uogom. Ištraukiu, visos be šaknų, grambuolių lervos nuėdė. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 28, 20:54)
radau 3 nuvytusius kerus su uogom. Ištraukiu, visos be šaknų, grambuolių lervos nuėdė.  blink.gif

svolo..ai doh.gif

o skaitau 'Paskutines apeigas' smile.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sausra kokia, laistyt viską reik, nieks normaliai nesudygo, na, aišku, piktžolės nesiskaito. Šiandien iš ryto krapyjo, tikiuosi, pakrapyjo ir sode.

Visos pavargusios po darbų...
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 05 29, 08:39)
Visos pavargusios po darbų...

Ilsisi darbe biggrin.gif
Atsakyti
Nieko nežinau, per tokius karščius ir vampyrų antplūdžius nieko nedirbu sode. Laistymas ir kelios išrautos piktžolės nesiskaito.

Laba bigsmile.gif
Atsakyti
susodinau visus vienmečių gėliukų daigelius. Gal nors kiek išliks.. Tik perskrenda kokia višta per tvorą, tuoj puola kapstyt būtent ten, kur mano kvietkai doh.gif O tokios gudrios dabar net trys. Tik nuvarau prie visų, o žiūriu - ir vėl ant tvoros ir jau kieme sukinėjasi.
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Koks vėjas visą dieną siautėja, nesinori net laukan. Ta proga sėdžiu namie ir mezgu. Megztinis virsta suknele biggrin.gif
Atsakyti

susodinau visus vienmečių gėliukų daigelius. Gal nors kiek išliks.. Tik perskrenda kokia višta per tvorą, tuoj puola kapstyt būtent ten, kur mano kvietkai doh.gifO tokios gudrios dabar net trys. Tik nuvarau prie visų, o žiūriu - ir vėl ant tvoros ir jau kieme sukinėjasi.

O tau atostogos, kad darbadienį kaime kapstaisi? Turim vištų, žinom, bjauresnės uż visus katinus :D

Kaip tau tos apeigos? Moiros skaitosi daug lengviau. Perskaičiau 10 proc, bet tokio vau​ nėra. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 29, 17:10)
O tau atostogos, kad darbadienį kaime kapstaisi? Turim vištų, žinom, bjauresnės uż visus katinus biggrin.gif</p><p>Kaip tau tos apeigos? Moiros skaitosi daug lengviau. Perskaičiau 10 proc, bet tokio <em>vau</em>​ nėra.

Neee, čia savaitgalio raportas smile.gif atostogos mano tik rugpjūtį. Užtat visas mėnuo, jei kokia pliatstva nenutiks. Grybausiu.. wub.gif

Patiko man 'Apeigos'. Striošni laikai buvo..
Dabar ėmiausi Blisset 'Q'. Bet sunki man ji ir nelimpa. Nežinau, ar įsivažiuosiu unsure.gif
Ai, ir Hūlės nauja knyga pas rusus jau yra smile.gif
Atsakyti

Grybausiu.. wub.gif

Patiko man 'Apeigos'. Striošni laikai buvo..

Ai, ir Hūlės nauja knyga pas rusus jau yra smile.gif

Bus sausra  :huh2: 

Iki paskutinio skyriaus tikejausi, kad nutiks kas nors ir viskas baigsis laimingai. Deja, knyga pagal tikrus ivykius, tai nelabai ko ir buvo galima tiketis. 

Palauksiu lietuvisko Hules. Dar paskutiniu lietuvisku neperskaiciau. Ziuriu sesta Homelando sezona. Taip idomu, kad guledama negaliu ziureti, reikia atsisesti  :D 

Nusipirkau flioksu seklu. Buvau uzmirsusi ir pametusi. Drauge primine, neatsiminiau. Paziurejau uzsakyma, nu akurat, yra. Paieskojau, neradau. Siandien ieskojau trasu ir radau maiseli su seklu pakeliais. Tie patys flioksai, dar brokoliai veisliniai. Galvojau, kad neturiu, vel nusipirkau profi linijos seklu :D​  jetau, bijau pagalvotipagalvoti, kas su atmintim bus po 10 metumetu, gerai, jei dar varda ir adresa atsiminsiu. 

Atsakyti