pas mane tai nieko tokio, puslapio neištampo.
QUOTE(ate42 @ 2017 05 31, 14:40)
aš kadangi jau pusaklė, tai man labai patinka didelės nuotraukos
Gaudvile, labai gražu, ir aš tokios spalvos lubinų turiu tavo dėka
QUOTE(daimura @ 2017 05 31, 16:24)
Ui, kur daviau pernai, ten daug daug kartų gražesnė spalva ( 'My Castle' berods vadinasi)
Labai gražūs kvietkai.
Maniškis skambino, sakė, kad sodas apžėlė. Kai morkoms ir burokėliams sudygti, tai drėgmės nepakanka, kai visoms zosėms suželti - va, prašau, sočiai to lietaus iš 5 lašų.
Maniškis skambino, sakė, kad sodas apžėlė. Kai morkoms ir burokėliams sudygti, tai drėgmės nepakanka, kai visoms zosėms suželti - va, prašau, sočiai to lietaus iš 5 lašų.
labas,
oi, kaip nesmagiai tokios didelės nuotraukos žiūrisi.
Man iš telefono neina kitaip nuotraukų įkelti, tik prikabinant naujoj versijoj. Nenusikopijuoja nei part.lt, nei photubucket'o adresai. Nors ir taip tik kas antrą foto rodo ![]()
SIŲSK man ,bo ant laiptų ką tik 4 laistytuvus supyliau,nors sodo nereiktų laistyt
Da ko. Man pačiai nelabai kiek kliuvo.
Gaudvile, jau šiaušalų grožis!!!!
Kulke, kaip mazoji pspramogavo?
Kulke, kaip mazoji pspramogavo?
Laba 
pas mus visą rytą lijo
pas mus visą rytą lijo
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 06 01, 09:28)
Vilniuj irgi lijo. O kaip kaime, kur labiausiai to lietaus reikia, tai nė nežinau.
Labas rytas
Labas rytas
Sode vakar tik pakrapyjo, žolė šlapia, o daržai dulkėjo, laistė. Kaži kaip ten naktį ar ryte, gal gi palijo nors kiek
QUOTE(saintlina @ 2017 06 01, 09:39)
Vilniuj irgi lijo. O kaip kaime, kur labiausiai to lietaus reikia, tai nė nežinau.
Labas rytas
Labas rytas
Sode vakar tik pakrapyjo, žolė šlapia, o daržai dulkėjo, laistė. Kaži kaip ten naktį ar ryte, gal gi palijo nors kiek
Labas
Kokia apsi*yžus vasara
Kitų žodžių neturiu apibūdinti
Gerai, po visko dar pas draugę nuvažiavo, tai grįžo kaip po darbo, po 17h su svetimom kelnėm, nes į balą įsivožė
Kokia apsi*yžus vasara
QUOTE(NERA @ 2017 05 31, 22:31)
Kulke, kaip mazoji papramogavo?
Gerai, po visko dar pas draugę nuvažiavo, tai grįžo kaip po darbo, po 17h su svetimom kelnėm, nes į balą įsivožė
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 01, 10:45)
Labas
Va čia tai vaikystė
QUOTE(Pou @ 2017 06 01, 11:34)
Buvau pareiškus, kad aš nekalta, jog gamyklose siūlus iš atliekų gamina ir todėl jie tokie nestiprūs.
labai protingas vaikas buvai