Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 06 02, 10:55)
Gaudvile, vis dar žadi važiuot pas daugiametes?

Aha, žadu. Tie mano kvietkai tik nuo 06.01 prekyboje turėjo būt. Ale dingo visai e-parduotuvėj. Dzin, taip ar taip važiuosiu, kitą savaitę. Iš vakaro perspėsiu, kurią tiksliai dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 02, 09:55)

Ai dar. Kada reik bulbas apkaupinėti?

Musu jau apkauptos ana savaitgali.
Atsakyti

Laba.

Labas rytas 4u.gif
Miegu smile.gif

Aš cukinijas pasėjau dvi. Jei išdygs, bus gerai.
Šiemet morkos ir burokėliai mane ignoruoja. Atsėti gal reik unsure.gifRidikėliai ir tie poprasčiai sudygo. Laukiniai agurkai sakė, kad dygsta po trupinį.

Kur tau morkos dygs, kai taip sausa, pas mane burokeliai šiltnamy oho kokie, kaimynus pomidorus stelbia. Lauke irgi nerasta :)

Cukinijos trys lauke su žiedais, kažkokias mini pirkau, kitos vieno lapelio stadijoj, trečios dar nepasetos. Agurkai trumpavaisiai žydi, ilgavaisiai nė nežada. Pomidoru irgi nepagirsiu. Mažai žiedų. Melionai mažiukai, bet normaliai atrodo. Arbuzai, kaip visada, ai... Laukinių nei nesėjau. Tokia tat ataskaita :D 

Vakar nusipirkau 2 nukainuotas begonijas po eurą. Lapai gražūs.

Kuo visos užsimėmusios, kad taip tuščia?

Už vieną galiu atsakyti, ana siuvinėja. Pradėjo didelį naują bukietą, tai taip smagu, kol atsibos. Šunų chebrą pabaigiau taip jau suėmusi save į rankas :D 

Ką daba skaitai?

Ar skaitysi tu tas furijas? Perskaiĉiau trečdalį, nu neįdomu, vakarėliai, draugai, veikėjas tinginys bedarbis, paskui randa veiklos, sekasi, bet neįdomu. Gal tau ir patiks, apie teatrą šiek tiek rašo. Žadu palikti kaip graużtuką. 

Atsakyti
Burokeliu seklu dar turiu, reiks pakaisiot. Va morku reiks siandien nusipirkt gal, jei spesiu.
Atsakyti

Palauk kelias dienas, pamatysi, kaip sudygs po lietaus.

Atsakyti
Jau šian kad prajuokino, iki šiol atsigaut negaliu biggrin.gif

Žodžiu, dovanoju FB savo turtą, šian eilė buvo miniatiūrinės kalnapušės. Kelios moteriškės labai greit atsiliepė. Aišku, pažadėjau pirmai norinčiai. Dar po kelių komentarų iššoka daugmaž toks tekstas: mano senelis labai seniai ieško tokios ir man labai labai reikia, tėvo dienos proga padovanočiau.

Tekstas ilgesnis ir stačiai reikalaujantis. Be to, ryšio stotelė fiksuoja nuolat gyvenvietę, kuri kitoj Neries pusėj yra. Tai anoji dar ir tai įvertino, neva čia ir dabar reikia ir taškas laugh.gif

Būtų tas prašymas eilinis, jei ne keli momentai. Tos pušelės nėra deficitas ir visi medelynai turi. Vienas visai šalia interesantės. Antra, keistos senelio paieškos, kur jau ten tiek metų ieškot. Na, ir visi kiti niuansai. Parašiau jai, kad saviškes iš seklų užsiauginau, deficito nebuvo ir nėra. Sėjant dar ir nekainuoja net karvės uodegos.

Finale, komentaras FB ištrintas laugh.gif

Ai, dar labai patinka verkšlenimai, kodėl dovanojamų augalų nesiunčiu blink.gif Pamatytų jos tų augalų masę biggrin.gif
Atsakyti
Uoj, nereikia nei feisbuko, šalia turiu tokią reikalautoją. Už mane jaunesnė moteris. Jos uošvienei daviau auskarėlių kerą. Po kelių dienų ta jaunoji, kai sužinojo, kad iš manęs parsinešė tą gėlę, parašė SMS'ą: "Tai man jau karalienės neliko". Priekaištas, čia suprasti reikia taip. Ir taip toliau, ir panašiai. Ištisai ko nors nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 02, 18:25)
Jau šian kad prajuokino, iki šiol atsigaut negaliu  biggrin.gif

Žodžiu, dovanoju FB savo turtą.

Ne ten pasiskelbei ax.gif
Atsakyti
Nuotrauka iš int. su prierašu: Panašu, kad šią vasarą deginsimės taip biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 02, 19:02)
Ne ten pasiskelbei  ax.gif

A kur reikia? Tau, mintyse, paskyriau perovskiją. Bet tai ji turi draugę-katžolę viduj. Niekaip neiškrapštau. Nori?
Dar turiu daug daug šalavijų. Norėtum?
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 02, 19:13)
Nuotrauka iš int. su prierašu: Panašu, kad šią vasarą deginsimės taip biggrin.gif

Verksniai biggrin.gif Pernai Kulkė berods birželio antroj pusėj pajūriavo šaltai. Visada tas birželis nevasariškas visai. Fotkė gerulė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 02, 19:13)
pg[/img][/url]

biggrin.gif biggrin.gif
aš jau ir ttaip ruda...tik pilvas baltas-vaikis patarė negąsdint žmonių ax.gif
Nu rimtai,Gaudvile,randi ,kur skelbtis... rolleyes.gif
Ankstyvosios morkos sudigę,burokėliai išsodinti,mačiau ,jau stati stovi,cukinijos vis dar vazončikuose su 2tikrais lapais,arbūzai dar skilčialapių stadijoj,moliūgai indukuose,lauko agurkai irgi ...siaubas,kiek dar daug sodinimo unsure.gif
Kulke,habaneras šiltnamy ar lauke turi būt,neatsimenu doh.gif
Šiltnamy žydi tik 4savi pomikų daigai,pirktiniai jau po 3čią kekę skleidžia
Agurkus skanaujam iš pirktinių daigų,o savi dar tik 2 tikrų lapukų stadijoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 02, 19:23)
A kur reikia? Tau, mintyse, paskyriau perovskiją. Bet tai ji turi draugę-katžolę viduj. Niekaip neiškrapštau. Nori?
Dar turiu daug daug šalavijų. Norėtum?

Verksniai biggrin.gif Pernai Kulkė berods birželio antroj pusėj pajūriavo šaltai. Visada tas birželis nevasariškas visai.

Aišku, kad čia biggrin.gif O jei rimtai tai fajeboko grūpsuose, aina jie nakum, kažkoks skėrynas.
Nežinau ar noriu, einu pažindintis kas tas yra biggrin.gif Pažiūrėjau. Noriu noriu bigsmile.gif

Biželio pirmoj pusėj smile.gif Bet užtat ką Kulkė parsivežė papajūriavus ax.gif biggrin.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 06 02, 19:26)
Kulke,habaneras šiltnamy ar lauke turi būt,neatsimenu doh.gif

Maniškis lauke vazone sėdi smile.gif

Iš tikrųjų tai atėjau pabumbėt. Plia plia. Kaimynai kažkokią stogo fignią organizuoja. Tai jų darbininkai nuo užvakar šokinėja pas mus per tvorą ir tvarką daro. Vakar atėjo paprašyt, kad leistume vandenį pasijungt aparatui, bo pas kaimynus slėgio neužtenka. Nu ok. Leidau. Šiandien einu apkaupinėt bulvių, žiūriu, prie graiko pasirišę, įsitempę tokį lyną prie kurio patys prisikabina. Nu pzdc. Paėmė MB ir atrišo. Man nebūtų pikta, jeigu būtų atėję kaimynai, žmoniškai pasišnekėję, informavę. Mes gi žmonės, gyvenam tarp žmonių. O čia pliat, mes kaip tuščia vieta išeinam. Pasiutom su MB juodai.

Ai dar. Graikas turbūt pramečiuos šiemet. Nematyt nei žiedukų, nei užmegstų riešutukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 02 birželio 2017 - 18:53