Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ate42 @ 2017 06 11, 21:52)
Kaip taviškis reaguoja.  O tavo. B nieko prieš, kad jūsų visas laisvalaikis tavo tėvų pagalbai. Ar vėliau atėjau, ar pražiopsojau, o kaip jo šeima? unsure.gif

Tai sakau, kad jau pyksta. Ir jis teisus.
jo šeimos tik mama. Irgi su savom pretenzijom.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 11, 22:34)
Labas vakarėlis smile.gif
Nei rankyčių, nei kojyčių eilinįkart. Diedas jau burzgia, kad nafig tokius savaitgalius. O iš dviejų kaimynų  išgirdau, kad vėl mamikė skundžiasi, kad reiks parsikraustyt į Vilnių, abo kaime nieks nieko nepadeda.. ir čia dar ne viskas. Mamikė išdėstė savo Planą, pagal kurį jie pageidauja rugpjūtį daryti grand balių, į kurį susikvies plačią giminę iš abiejų pusių. O iki to laiko beliko smulkmenos - mes turim padaryti remontą viduj ir perdažyti namą. Nu pipiec.

Sma-gu-ma! lotuliukas.gif

Na, bet tai ko tu imi į galvą. Rugpjūtį bus super oras, kieme ir pabaliavos.

Jei ką, tai ir pas mane linksmybės, teks dabot vieną kaimynę ir truputį paaiškint apie gyvenimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 11, 22:22)
Na, bet tai ko tu imi į galvą. Rugpjūtį bus super oras, kieme ir pabaliavos.

Jei ką, tai ir pas mane linksmybės, teks dabot vieną kaimynę ir truputį paaiškint apie gyvenimą  ax.gif

Ui, gi pagal Planą baliavos kabake, bet po to rekia visus parsivežti namo, kad visi pamatytų, kaip jie gyvena ir - cituoju - pavydėtų doh.gif
A, o proga gi. Tėvui 75 ir vestuvių 49 metinės. Klausiu, ko ne kitais metais, kai auksinės vestuvės. Pasirodo, kitų metų jau jie greičiausiai nesulauks. čia paskutinis jų balius. Nu plia plia. Čia su amžium toks nuprotėjimas ateina?

Ogo. Ir tau smaguma nusimato biggrin.gif o kodėl tau žiūrėt?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 11, 23:37)
Čia su amžium toks nuprotėjimas ateina?

Ogo. Ir tau smaguma nusimato biggrin.gif o kodėl tau žiūrėt?

Vakar į akis buvo papuolus žinutė - čekė, 88 metų moteriškaitė dailina savo kaimo namų fasadus. Tikrai labai gražiais raštais išpiešus. Tai ir taviškiai gi gali imt voliukus, teptukus ir nusidažyt bigsmile.gif

A kad savi vaikai nieko neveikia, tai gal reikia nuolat girtis.
Atsakyti
Labas rytas,
Nieko savaitgalį nesodinau, bet labai aktyviai ir turiningai abi dienas praleidom: šeštadienis- Birštone, o vakar Kaune bėgom.
Atsakyti

Labas. Ataskaitos uż savaitgalį nebus, nes niekuo jis nesuskyrė nuo darbadienių. Gal šiek tiek skyrėsi, daug daržo nuravėjau :D

Saintlina, ar skaitei ,,Laiko gijas"? Išgirta, seniai turiu, galvoju gal pradėti? Kažin nebus kaip su moirom :D su ta dar kankinuosi, bet jau 65 proc įveikti.

Atsakyti
Labas rytas, man nuo rytdienos atostogos. Nelabai smagios šiais metais, nors visi namiškiai ramina, kad puikiai susitvarkys ir be manęs. Tėčiui užsikabino plaučių uždegimas, bet laiku susigriebė. Šiaip ranka ir koja atsistatė, vakar po palatą jau patrepsėjo. Tik kalba dar nesuprantama, pasako teisingai tik trumpus žodžius.
Šiaip savaitgalį klinikose tai tragiška priežiūra.
Atsakyti
Hi smile.gif

Kavos? bigsmile.gif

O ką aš savaitgalį nuveikiau? Hm.. g.gif Pamiegojau, pavalgiau, pamezgiau čiut čiut, a, dar pradėjau ravėt vieną bordakėlį, skruzdėlės sumy*o ir rankas, ir kojas biggrin.gif Nu gėda ir žmogui pasakyt, kas per tinginystė. Bet ir čia turiu pasiteisinimą. Negaliu pervargt, abo darbo, kaipo tokio poilsinio būrelio, gi nebelankau ax.gif biggrin.gif

Šiandien reik būtinai įsiveržt į šiltnamį, nes ten tokie džiungliai, tuoj ir koks Mauglis atsiras biggrin.gif

Daimura, kur atostogausit?

Nera, šiemet gaivus bėgimas turėjo būt, pernai, pamenu, gerokai svilino ax.gif Kiek prabėgot?

Saintlin, gal čia sezoniniai mamikės marazmai, kai kaimuos pats tas darbymetis prasideda? Pernai lyg irgi tokiu metu zurzė, ar ne?
Atsakyti
Tyla gera byla, panele Kristina, ir dūšiai ramiau ax.gif biggrin.gif Ko tylit, pirmadienis gi biggrin.gif

Susitvarkiau šiltnamį, noriu dabar jame gyventi, nes namų dar nesusitvarkiau biggrin.gif

Braškės lauke jau rausta, žirniai žirniukus augina, tuoj bus derliaus bigsmile.gif
Atsakyti

Kulke, tada atsikraustysiu ir aš į tavo šiltnamį :D Tvarkiausi ir aš ten pat, bet,  žodžiu, vaje. Plius iš plūgo korpuso gavau į nosies kaulą. Gerai, kad kampu, tik vos prakirto, bet be mėlynės. Ir kad tiek užteko. Pačiai savęs gaila pasidarė :D

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 12, 13:44)
Kulke, tada atsikraustysiu ir aš į tavo šiltnamį biggrin.gif Tvarkiausi ir aš ten pat, bet,  žodžiu, vaje. Plius iš plūgo korpuso gavau į nosies kaulą. Gerai, kad kampu, tik vos prakirto, bet be mėlynės. Ir kad tiek užteko. Pačiai savęs gaila pasidarė biggrin.gif

Gerai biggrin.gif Tu siuvinėsi, aš megsiu biggrin.gif

JazusmArija, gi panda galėjai patapt unsure.gif Gerai, kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti

Ne tik panda, bet ir lavonu, smilkinys gi šalia.

Gal ir aš jau megzti noriu, nes numezgiau maziukui tapukus. Jauciu, kad smegenai minksteja, pagal ta pati aprasyma kazkada puikiai pavyko, daba niekaip. Tai isardziau iki pado ir padariau is akies kitaip be jokiu aprasymu. Be kojos atrodo nekaip, ant kojyciu bus gerai :) 

Atsakyti