Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 12, 09:19)
<p>Saintlina, ar skaitei ,,Laiko gijas"? Išgirta, seniai turiu, galvoju gal pradėti? Kažin nebus kaip su moirom biggrin.gif su ta dar kankinuosi, bet jau 65 proc įveikti.</p>

Skaičiau smile.gif nebloga, bet ne stebuklas.
Atsakyti

Tada dar pasakyk, gal skaitei J. Vagner ,,like gyvi" ir ,,Vongo ezeras"? 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 12, 13:01)
ne tik panda, bet ir lavonu, smilkinys gi šalia

O ką tu su tuo plūgu aplamai darei? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 12, 13:17)
<p>Tada dar pasakyk, gal skaitei J. Vagner ,,like gyvi" ir ,,Vongo ezeras"? </p>

Aišku biggrin.gif rusiškas postapokaliptinis romanas. Įtraukė, perskaičiau pirmą per dieną. Bet aš ten daug prie ko prisikabinti radau smile.gif Antra nuobodesnė, kaip tie išlikę mažoj erdvėj išgyvent bandė.
Šiaip irgi ne stebuklas smile.gif
Atsakyti

Prašė prikabinti padėti. Vieną galą, žemesnį, uźkaiščiavau, tada pasilenkiau prie kito, buvo prasikeitę sujungimo taškai, nežinau, jaip ten vadinasi, pajudino traktorių, jad atitiesintų, ir plügas pasviro. Taip ir pliekē. Žodžiu, ūkininke būti pavojinga gyvybei, net jei ta ūkininkē tik ant popieriaus. 

Aišku, tada aš jų turbūt nenoriu. O jau buvau susigundźiusi. Gerai, kad yra ko paklausti.

Jau kad įsilijo. 

Atsakyti
laba, ax.gif
Kaime lijo,grįžom miestan,po pusvalandžio irgi atėjo liūtis.

Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 12, 15:09)
<p>Prašė prikabinti padėti. Vieną galą, žemesnį, uźkaiščiavau, tada pasilenkiau prie kito, buvo prasikeitę sujungimo taškai, nežinau, jaip ten vadinasi, pajudino traktorių, jad atitiesintų, ir plügas pasviro. Taip ir pliekē. Žodžiu, ūkininke būti pavojinga gyvybei, net jei ta ūkininkē tik ant popieriaus. </p><p>Aišku, tada aš jų turbūt nenoriu. O jau buvau susigundźiusi. Gerai, kad yra ko paklausti.</p><p>Jau kad įsilijo. </p>

tai žemdirbio profesija ir yra viena pavojingiausių unsure.gif aš iš patirties unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 06 11, 22:34)
Labas vakarėlis smile.gif
Nu pipiec.

užuojauta console.gif mūsų pensinykų tarpe irgi toks girimasis madingas..nu blyneli,kaip nervina,kai atvaro ,ir maniškiai vos ne po spintas giminėm ir seniems pažįstamiems ekskursijas praveda. doh.gif ui ,tipo ,tegu pavydi,tegu seiles pavarvina unsure.gif
Atsakyti
Lylia, šiek tiek kraupokai susiskaitė. Kad greičiau sugytų 4u.gif

Psio, egzai baigėsi. Dabar priversiu teises išsilaikyti ir nusiris nuo galvos vienas iš akmenukų - bais galvą spaudė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 12, 14:09)
pajudino traktorių, jad atitiesintų, ir plügas pasviro. Taip ir pliekē.

aik tu sau, tai čia ne arklioko, o traktoriaus plūgas blink.gif gerai, kad laimingai baigėsi tada..
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 06 12, 16:17)
...vos ne po spintas giminėm ir seniems pažįstamiems ekskursijas praveda. doh.gif ui ,tipo ,tegu pavydi,tegu seiles pavarvina unsure.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 12, 16:47)

Psio, egzai baigėsi. Dabar priversiu teises išsilaikyti ir nusiris nuo galvos vienas iš akmenukų - bais galvą spaudė cool.gif

Teisės jau ne taip galvą spaust turi kaip abitūros egzai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 12, 18:26)
Teisės jau ne taip galvą spaust turi kaip abitūros egzai smile.gif

Ai, dėl abitūros nepergyvenu. Pas mus viskas pavėluotai, galės eksternu laikyt, kad ir po 20 metų. Tarkim šian su ja kartu moteriškė mano metų laikė. Nebus spaudimo ir persilaikys, jei tik reikalas bus ( a mokykloj tikrai visai su tais egzais nupušę, gąsdinimai nuo 5 klasės).

O teisės tiesiog būtinos.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 12, 17:43)
Ai, dėl abitūros nepergyvenu. Pas mus viskas pavėluotai, galės eksternu laikyt, kad ir po 20 metų.

laikyt tai, aišku, galima ir vėliau. Tik po pertraukos labai sunku prisiverst iš naujo mokytis.

Be teisių irgi žmonės gyvena biggrin.gif Ale dėl jų gavimo tai nematau jokios bėdos - išsilaikys mergiotė su daina.
Atsakyti
Daimura, sveikatos tavo teciui 4u.gif

Lylia, kaip gerai, kad viskas gerai 4u.gif

Gaudvile, kaip smagu del mergaites. As gal kitamet prisiversiu.

Saintlina, mamukas smaginasi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 12, 19:54)
laikyt tai, aišku, galima ir vėliau. Tik po pertraukos labai sunku prisiverst iš naujo mokytis.

Be teisių irgi žmonės gyvena biggrin.gif Ale dėl jų gavimo tai nematau jokios bėdos - išsilaikys mergiotė su daina.

Ką galiu pasakyti, tinginiai ir tiek.

Ugu, nuo sausio laiko su daina laugh.gif Matau kaip tie beteisiai gyvena. Man pačiai ramiau bus, kai žinosiu, kad turi.
Atsakyti
Daimura, duokit tėčiui išbertus degtukus rankioti, sagutes segiotiir t.t. Gerų atostogų!
Kulke,tu gi dirbi 24/7.
Gaudvile, ar labai stresavo dukra egzus laikydama?
Saintlina, gal pilnatis mamą veikia unsure.gif
Lyliaaaaaaa, gerai, kad gyva likai blink.gif Siaubas unsure.gif
Atsakyti