Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Pou @ 2017 06 22, 08:56)
Tik pasimečiau savo dokumentuose, kokias man davei  unsure.gif

greičiausiai Lambadą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 22, 09:12)
greičiausiai Lambadą smile.gif

Taip, nebent dar kažkokią iš šokių turi. Didelės, labai saldžios uogos.
Atsakyti
Labas diena. Visą naktį sapnavau, kad siuvinėju. Jetau, nupušiu biggrin.gif . Dabar sumąsčiau, kad reiks sėsti megzti paltą, nes noriu du rinkinius ramia sąžine užsisakyti biggrin.gif
Kažko netraukia tos braškės, nuskinu ir nieks prie jų nepuola. Taip ir stovi. O anytai atiduoti gaila rolleyes.gif
Gonzius atsiuntė Malvinos kelis daigus, žydi, turėsiu ir daigų, ir kelias vėlyvas uogas. Tiesa, Saintlina, kaip pas tave maniškės? Pas mane didelės uogos, nors tik pernai sodintos smile.gif
Pradėjau tą meilužį, nieko tokia, o su Coelho šnipe geriau neprasidėti. Gerai, kad plona. Kažko nusirašo į senatvę tas rašytojas.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 22, 09:20)
Taip, nebent dar kažkokią iš šokių turi. Didelės, labai saldžios uogos.

galėjo dar ir Sonatos kažkiek pakliūt, irgi didelės skanios. Bet kiek pamenu, iš Lambados kampelio kasiau.
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 22, 09:24)
Kažko netraukia tos braškės, nuskinu ir nieks prie jų nepuola. Taip ir stovi. O anytai atiduoti gaila  rolleyes.gif
Gonzius atsiuntė Malvinos kelis daigus, žydi, turėsiu ir daigų, ir kelias vėlyvas uogas. Tiesa, Saintlina, kaip pas tave maniškės? Pas mane didelės uogos, nors tik pernai sodintos smile.gif

lotuliukas.gif šaldyk. Ar nemėgstat šaldytų? Aš cielas sumetu į maišiukus ir dedu šaldiklin. Trintų pas mus nieks į burną neima.

Malvinos pas mane pasidauginę, jau kaip ir nemažai krūmelių. Bet žiedų tai kažkaip nedaug. Ant žiedyno po kokias tris uogas, ir tų žiedynų tikrai mažoka. Įdomu, kaip ten pas Gonzių. Gal pas mane joms kas nors netinka.

Nebuvo dar uogų praėjusią savaitę smile.gif Tik daug daug užmegztų uogyčių. Pas mane dar tik ankstyvosios veislės noksta.

ai, pasiskųsiu ne į temą. Vakar bekulniuojant namo priskreto kažkoks diedas. Važiavo šalimais ir vis rodė, kad į mašiną pas jį sėsčiau blink.gif Plia, gerai, kad pakankamai daug mašinų važiavo pro šalį, būčiau gerokai nusigandus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 birželio 2017 - 09:35
QUOTE(saintlina @ 2017 06 22, 09:31)
galėjo dar ir Sonatos kažkiek pakliūt, irgi didelės skanios. Bet kiek pamenu, iš Lambados kampelio kasiau.
Papildyta:
lotuliukas.gif šaldyk. Ar nemėgstat šaldytų? Aš cielas sumetu į maišiukus ir dedu šaldiklin. Trintų pas mus nieks į burną neima.

Malvinos pas mane pasidauginę, jau kaip ir nemažai krūmelių. Bet žiedų tai kažkaip nedaug. Ant žiedyno po kokias tris uogas, ir tų žiedynų tikrai mažoka. Įdomu, kaip ten pas Gonzių. Gal pas mane joms kas nors netinka.

Nebuvo dar uogų praėjusią savaitę smile.gif Tik daug daug užmegztų uogyčių. Pas mane dar tik ankstyvosios veislės noksta.

ai, pasiskųsiu ne į temą. Vakar bekulniuojant namo priskreto kažkoks diedas. Važiavo šalimais ir vis rodė, kad į mašiną pas jį sėsčiau  blink.gif  Plia, gerai, kad pakankamai daug mašinų važiavo pro šalį, būčiau gerokai nusigandus.

Man vienos veislės davei, daigai visi kaip vienas, tobuli. Viena skruzdės suvalgė, visi kiti prigijo ir labai gražiai bujoja.

Aš šaldau taip pat cielas - man tokios pačios pačiausios. Bet reiks pabūt šiemet gera ir trintų su cukrum užšaldyt MB. Beje, aš jas visas tokias ledines ir suvalgau, atšildytų nemėgstu.

Tai išvedei savo suknelę pasivaikščiot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 22, 09:50)
Aš šaldau taip pat cielas - man tokios pačios pačiausios.  Beje, aš jas visas tokias ledines ir suvalgau, atšildytų nemėgstu.

Tai išvedei savo suknelę pasivaikščiot bigsmile.gif

mano vaikai irgi tokias ledines šlamščia smile.gif aš sau truputuką atšildau, kad formą
palaikytų, bet jau ne ledas būtų. O dažniausiai į šampę vietoj ledukų sumetu smile.gif

ne tokią, kad kažkokių ten minčių sukelt galėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 22, 10:12)
mano vaikai irgi tokias ledines šlamščia smile.gif aš sau truputuką atšildau, kad formą
palaikytų, bet jau ne ledas būtų. O dažniausiai į šampę vietoj ledukų sumetu smile.gif

ne tokią, kad kažkokių ten minčių sukelt galėtų g.gif

Niam smile.gif

Čia gal tik tau taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 22, 10:31)
ai, pasiskųsiu ne į temą. Vakar bekulniuojant namo priskreto kažkoks diedas. Važiavo šalimais ir vis rodė, kad į mašiną pas jį sėsčiau  blink.gif  Plia, gerai, kad pakankamai daug mašinų važiavo pro šalį, būčiau gerokai nusigandus.

Oi, negaliu lotuliukas.gif o su šviesom važiavai?

Aš tai tik piktai lenkiant žiūriu. Kas per mada prie 70km/h ant 30 šliaužt arba visai posūkių nenaudot. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 22, 10:24)
Visą naktį sapnavau, kad siuvinėju. Jetau, nupušiu biggrin.gif

O aš jau nupušau. Visą naktį sapnavau kažkokį sex mažumų vakarėlį, ten leptelėjau, kad jie net wc popieriaus nesugeba nusipirkti kaip normalūs žmonės, tada jie mane bandėt auklėt, už tą "normalūs žmonės", o tv3 net reportažą anonansavo per žinias apie tai, plius ištraukė kažkokių balių vaizdelių, kuriuose aš dalyvavusi iš youtubės. Aš staigiai puoliau jiems skambint ir aiškinti, kad rodydami tuos vaizdelius jie pažeidžia mano teises. Nu žodžiu, didesnės nesąmonės jau ir būt negali fool.gif

Trintų pas mus nieks į burną neima.

Pas mus einamas dalykas. Užšaldžiau kelis indelius jau iš savų, o kaip vakar skaniai vakarieniavau, valgiau manų košę su šviežiom trintom braškėm wub.gif

Norėjai pasakyt "pasigirsiu" biggrin.gif Reikėjo traukt telefoną ir filmuot, būt kaip žaibas dingęs, dar jei koks vedęs sobaka.

Nai nai nai, kaip kažkuri sakė- pyragėliai, nuo kurių nestorėjama biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Pabūsiu ir aš žydas- tai laba diena! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 22, 10:43)
Oi, negaliu lotuliukas.gif o su šviesom važiavai?

Aš gi pėsčiom ėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 22, 10:56)
Visą naktį sapnavau kažkokį sex mažumų vakarėl

Reikėjo traukt telefoną ir filmuot, būt kaip žaibas dingęs

lotuliukas.gif kažką primena lotuliukas.gif

man ta mintis atėjo į galvą tik tada, kai anas galų gale nuvažiavo smile.gif
Atsakyti
Kulke, bais tikroviskai skamba bigsmile.gif biggrin.gif

Melynos dideles kaneles nestuke.gif
Atsakyti

Dar pernykščių turiu.

Gal pas tave apšalo pirmi žiedai, mano lysvė maža, tai visas visada per šalnas buvau maišais apdangsčiusi. Kartais ir net ne per šalnas. paskui rytais keikdavau, kad šalnos nebuvo biggrin.gif

Nu tai čia tau unoras biggrin.gif manęs nieks nekabina unsure.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 06 22, 11:56)
O aš jau nupušau. Visą naktį sapnavau kažkokį sex mažumų vakarėlį,

Nai nai nai, kaip kažkuri sakė- pyragėliai, nuo kurių nestorėjama  biggrin.gif

biggrin.gif

kaip gerai, kai visos turim po džiaugsmą.
Atsakyti