Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 22, 12:30)
Gal pas tave apšalo pirmi žiedai, mano lysvė maža, tai visas visada per šalnas buvau maišais apdangsčiusi.

Nu tai čia tau unoras biggrin.gif manęs nieks nekabina  unsure.gif
biggrin.gif

kaip gerai, kai visos turim po džiaugsmą.

aišku, kad apšalo. Ir uždengimas nepadėjo.

nu nea, tokio unoro aš nenoriu.. vakar jau sakiau diedui, kad užtenka man turbūt kūdėt, abo šalutinis efektas nelabai pageidaujamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 22, 13:20)
aišku, kad apšalo. Ir uždengimas nepadėjo.

nu nea, tokio unoro aš nenoriu.. vakar jau sakiau diedui, kad užtenka man turbūt kūdėt, abo šalutinis efektas nelabai pageidaujamas biggrin.gif

Mano taip apsalo, bet dar veliai zydinciu buvo.

Kudeji? Visos kudeja, o as atvirksciai.
Atsakyti
Kulke, faini pyragiukai wub.gif
O jau sapnai sapneliai lotuliukas.gif ir kas galvelėj daros, kad taip pasąmomė pokštauja laugh.gif

QUOTE(Pou @ 2017 06 22, 14:31)
Visos kudeja, o as atvirksciai.

Pffff, ir aš prie tų atvirkščių. Kuri kuriai kompaniją laikom? laugh.gif

Priskyniau žolių žolelių. Gražiai pagal spalvas sudėjau į platų kibirą. Daržely aikčiojimai tik girdėjos. O sode dar net ne žydėjimo pikas.

Neriu krepšelį. Ką į jį dėsiu dar ir pati nesugalvoju. Et, bele procesas veža
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 birželio 2017 - 14:00
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 22, 13:50)
Pffff, ir aš prie tų atvirkščių. Kuri kuriai kompaniją laikom? laugh.gif

Priskyniau žolių žolelių. Gražiai pagal spalvas sudėjau į platų kibirą. Daržely aikčiojimai tik girdėjos. O sode dar net ne žydėjimo pikas.

biggrin.gif Geriau, tegu krenta tie runčiai, mums bus lengviau bigsmile.gif
Aš jau pas mamą bijau į vonią eit, - pas ją ten svarstyklės biggrin.gif

Įsivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 22, 14:00)
biggrin.gif Geriau, tegu krenta tie runčiai, mums bus lengviau  bigsmile.gif

kad choleros patys nekrenta. Tiek dusint reik, kad ir noras praeina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 22, 13:50)
Priskyniau žolių žolelių. Gražiai pagal spalvas sudėjau į platų kibirą. Daržely aikčiojimai tik girdėjos.

Neriu krepšelį.

kur foto? g.gif

galėsi ir nieko nedėt, ir tuščias labai gražus thumbup.gif spalva labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 22, 14:50)
Kulke, faini pyragiukai  wub.gif

Neriu krepšelį. Ką į jį dėsiu dar ir pati nesugalvoju.

Faini, minkštučiai smile.gif

Aš greit levandas šienausiu, noo tokios šluotos kaip pas tave bigsmile.gif Turiu tamsią šiltą pastogę, turėtų gerai išdžiūt smile.gif

Kokia spalva wub.gif Iš ko neri? Iš tų spagečių trikotažinių gal? Vienintėliai namų apyvokos reikmenys man iš šitų virvelių patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 22 birželio 2017 - 14:14
QUOTE(Saintlina @ 2017 06 22, )
kur foto? g.gif

galėsi ir nieko nedėt, ir tuščias labai gražus thumbup.gif spalva labai  wub.gif

Nenufotkinau. Rytoj daržely vainikus pins vaikai. Tfu tfu, šian mergica nuo rugsėjo mėn pirmą kartą jau pati prašėsi į darželį. Dabar kelios grupės sujungtos. Maniškė su vyresnėm mergaitėm gerai sutaria. Atsirado noras pas drauges eit biggrin.gif

Jau sugalvojau, prikrausiu konkorėžių laugh.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 06 22, 15:13)
Faini, minkštučiai  smile.gif

Aš greit levandas šienausiu, noo tokios šluotos kaip pas tave  bigsmile.gif  Turiu tamsią šiltą pastogę, turėtų gerai išdžiūt  smile.gif

Kokia spalva  wub.gif  Iš ko neri? Iš tų spagečių trikotažinių gal? Vienintėliai namų apyvokos reikmenys man iš šitų virvelių patinka.

Atvažiuosiu pačiupint, toli nepaslėpk biggrin.gif

A jos pas tave jau pilnai žydi? Pas mane tik savaitgalį pradėjo, o pernai pjoviau gal liepos vidury.

Misstricot firmos, gan ploni ir gryna sintetika ( nesiveis visokie nepriregistruoti). Brangoki, matkelis virš 4€, vieno negana tikrai bus. Būtų fainai į vonios kambarį keli tokie krepšeliai, ale spalvų pasirinkimas labai labai kūdas.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 22, 14:30)
Nenufotkinau. Rytoj daržely vainikus pins vaikai.
Tfu tfu, šian mergica nuo rugsėjo mėn pirmą kartą jau pati prašėsi į darželį.

nu tiap, tau jonines pamiršt šansų nėr biggrin.gif

smaguma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 22, 15:30)
Maniškė su vyresnėm mergaitėm gerai sutaria. Atsirado noras pas drauges eit  biggrin.gif

Jau sugalvojau, prikrausiu konkorėžių laugh.gif
Atvažiuosiu pačiupint, toli nepaslėpk biggrin.gif

A jos pas tave jau pilnai žydi? Pas mane tik savaitgalį pradėjo, o pernai pjoviau gal liepos vidury.

Misstricot firmos, gan ploni ir gryna sintetika ( nesiveis visokie nepriregistruoti). Brangoki, matkelis virš 4€, vieno negana tikrai bus. Būtų fainai į vonios kambarį keli tokie krepšeliai, ale spalvų pasirinkimas labai labai kūdas.

O kaip fainai! bigsmile.gif

Arba jei netiks konkorėžiams, kokį vazoną papuoši biggrin.gif

Okei smile.gif

Nu jau pusiau pilnai biggrin.gif

Vakar pirmą kartą buvau Casa Lanoj, ale nieko normaliai neapžiūrėjau, tik virbalų prisipirkau. Faini tie Addi auksinukai smailūs.
Jau tas "brangoki" po šitų pyragėlių nebebrangoki visai biggrin.gif Kad kas būt pasakęs, kad už du kamuoliukus virš 100litų sumokėsiu, būčiau išsiuntus šunim šėko pjauti biggrin.gif Aš reklamos auka, bezdžionė nu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 22 birželio 2017 - 14:41
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 22, 14:40)
  Kad kas būt pasakęs, kad už du kamuoliukus virš 100litų sumokėsiu

o kas gausis numegztas iš tų dviejų pyragėlių?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 22, 15:56)
o kas gausis numegztas iš tų dviejų pyragėlių?

Nežinau dar biggrin.gif Gal skara ir bliuzė. Bus matyt. Turi mintys nusistovėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 22, 15:40)
Vakar pirmą kartą buvau Casa Lanoj, ale nieko normaliai neapžiūrėjau, tik virbalų prisipirkau. Faini tie Addi auksinukai smailūs.
Jau tas "brangoki" po šitų pyragėlių nebebrangoki visai  biggrin.gif  Kad kas būt pasakęs, kad už du kamuoliukus virš 100litų sumokėsiu, būčiau išsiuntus šunim šėko pjauti  biggrin.gif Aš reklamos auka, bezdžionė nu.

Kaip mes ten nesusitikom? biggrin.gif Vakar taip pat buvau užlėkus.

A kiek pas tave gramų ir metražas? Pas mane tik 50g ir 118m, a pas tave gi kažkur apie kilometrą turėtų būt. Vat ir gaunasi brangokai, teisingiau - panaši kaina 'suvardiklinus' biggrin.gif
Atsakyti