Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 01 12, 21:29)
mažajai negerai?

Ai, supuolė viskas ir visi su savo problemom.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 12, 21:27)

o iš kur tu žinai? na, kad žinojo? nors tiesa, minėjo, kad nebeturės laiko.
a gali parašyt, kas ten per pokyčiai?...

Bet tai prie ko čia SM? Ar mes iš jos laiką atimam ax.gif
Nežinau kokie pokyčiai konkrečiai jos gyvenime, bet va jos mergikė kiek mačiau LT jau ir tik su velnium, kaip supratau ax.gif Gonziau, ar tu tą patį buvai pračekinus?
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 12, 21:50)

Ant ko peles siundyt? Grait sakyk, kad dar suspėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 12, 21:52)
Bet tai prie ko čia SM? Ar mes iš jos laiką atimam  ax.gif
Nežinau kokie pokyčiai konkrečiai jos gyvenime, bet va jos mergikė kiek mačiau LT jau ir tik su velnium, kaip supratau  ax.gif  Gonziau, ar tu tą patį buvai pračekinus?
Papildyta:

Ant ko peles siundyt?

taip...ir su lūžusia koja jau gal 3čią savaitę ...
man tikrai nereik,jei nori savų atsiųsiu...veislės paįvairinimui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 12, 21:50)

console.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 12, 21:56)
taip...ir su  lūžusia koja jau gal 3čią savaitę ...

čia, aišku, facebookas visagalis pranešė???
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 12, 21:56)
taip...ir su  lūžusia koja jau gal 3čią savaitę ...

tai fb, kaip suprantu, laiko yr.. na, yra kaip yra. Per prievartą mielas nebūsi. Visvien kuo geriausios kloties jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 12, 22:01)
tai fb, kaip suprantu, laiko yr.. na, yra kaip yra. Per prievartą mielas nebūsi. Visvien kuo geriausios kloties jai smile.gif

aha... prikolna babcė buvo, su mintim... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 12, 21:46)
Mane va darbe viena kolegė durnele laiko dėl knygų skaitymo. Nesupranta, kam tai išvis reikalinga. Po Kalėdų paklausė, ką dovanų gavau. Kai išgirdo, kad skaityklę, niekaip nesuprato, kam ji reikalinga. Paskui taip nutęsė - na, čia nebent tau patinka.. lotuliukas.gif

Mane turbūt ne viena laiko durnele. Ir dėl skaitymo, ir dėl filmų. Buvo laikas, eilėraščiai rašydavosi. Bet niekas iš aplinkinių to nežino. Vaikai gal matydavo, kai internete susikeldavau. Bet taip susiradau visai įdomių žmonių. O dabar įsivaizduok, atvažiuoja į svečius kad ir vyro sesuo su šeima. Jaunesnė ji už mane, sėdim, kalbam, vyrai alų ar butelį geria. Pasėdim pusvalandį sykiu ir man jau gana. Nes susižinai kas naujo ir kaip, ir nėra ką kalbėtis. Nei skaito, nei filmus žiūri, tik serialus, kur dūsauja ir akis varto, tai koks įdomumas? Būčiau svečiuose, kilčiau ir eičiau namo, o kai namie, šeimininkę vaidinu, tai knapsiu iki po vidurnakčio kol išsinešdina.

Kas dėl minėtos draugės, tai vis pagalvodavau, kad gal jai kas su sveikata negerai, kad taip staiga dingo, nes sykį buvo prasitarusi kai ką. Bet ai, jei viskas toj srity gerai, tada ne mano reikalas, nenori ir nerašinėja. Nors aplamai ne mano reikalas. Bet turi kažkas pasikeisti, kad taip staiga dingsta. Smagu būdavo paskaityti jos juokus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 12 sausio 2017 - 22:13
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 12, 21:52)
...kaip supratau  ax.gif 

Ant ko peles siundyt? Grait sakyk, kad dar suspėčiau  biggrin.gif

Nu va, o galvojau jau gavosi antrą gerai sukonstruot unsure.gif

Baik tu, pasitaupyk, gal dar staigiai pačiai prireiks laugh.gif A kaip tavo tyrimai, geležį pasikėlei?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 12, 22:01)

ui,nevaryk ant jos,sabejoju,kad ji fb tupi unsure.gif mes su Kulke artimą žmogų čekinam
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 12, 22:09)
Pasėdim pusvalandį sykiu ir man jau gana. Nes susižinai kas naujo ir kaip, ir nėra ką kalbėtis. Nei skaito, nei filmus žiūri, tik serialus, kur dūsauja ir akis varto, tai koks įdomumas?

Ir mano aplinkoj tokių yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 12, 22:13)
ui,nevaryk ant jos

kad lyg ir nevarau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 12, 22:13)
Baik tu, pasitaupyk, gal dar staigiai pačiai prireiks laugh.gif A kaip tavo tyrimai, geležį pasikėlei?

Aš namie sėdžiu, tai ant savų nesiundysiu biggrin.gif Nors reikėtų retsykiais biggrin.gif
Nežinau viską atidaviau, bus aišku kitą savaitę, kai doktarša pasveiks smile.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 12, 22:13)
ui,nevaryk ant jos,sabejoju,kad ji fb tupi unsure.gif mes su Kulke artimą žmogų čekinam

Man visai netikėtai ją fajebokas išmetė, jos žiurkišką snukelį biggrin.gif Galvoju reik pračekint, gal veikia ką įdomaus, žiū po to jos mergikė, na galvoju reik pasiknaisiot, o ana nieko nekavoja ax.gif Tai taip ir susidėstė puzlis ax.gif
Atsakyti