Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 12, 22:19)
Tai taip ir susidėstė puzlis  ax.gif

tai gali imt ir paklaust, kaip mūsų kolegė gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 12, 22:09)
Mane turbūt ne viena laiko durnele. Ir dėl skaitymo, ir dėl filmų.

ai, čia visos kažkokios pačiuožusios susirinkom, užtat, matyt, ir smagu biggrin.gif
mano aplinkoj, pvz., nesupranta kaip aš čia tokia ponia su daržais prasidėjus... nu ir ką??? noriu - būnu ponia, noriu - daržininkė biggrin.gif
gerai, labanaktis, varau skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 12, 22:18)
Ir mano aplinkoj tokių yra biggrin.gif
Papildyta:
kad lyg ir nevarau smile.gif

o aš pastebėjau,kad kai nustojau tusintis ,drauges ant vienos rankos pirštų suskaičiuot galima,dar ir laisvų liktų unsure.gif
Atsiprašau,per grubiai parašiau... ax.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 12, 21:46)
Kiekvienas savo pomėgį turi.

drinks_cheers.gif

Iš savos parapijos - vežam vaikus į varžybas, užsiregistruoti anksti reikia, pačios varžybos daug vėliau prasideda. Kaip visada turiu šalia kokį smulkų krapštalą ( nėrimą ar mezgimą) ir prasideda - man tai nepatinka... negalėčiau... o ką veikti... Tarsi aš kalta, kad nuo vaikystės patinka būti 'bobute' ir vąšeliu dirbt. Tą kartą pasiūliau turėt su savim knygą, vis kokia nauda bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 12, 22:26)
Tą kartą pasiūliau turėt su savim knygą, vis kokia nauda bus biggrin.gif

kaip matai, ir knygos ne ant bangos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 01 12, 22:22)
ai, čia visos kažkokios pačiuožusios susirinkom, užtat, matyt, ir smagu  biggrin.gif

gerai, labanaktis, varau skaityt  biggrin.gif

nea, čia kaip tik ne pačiuožusios, o labai sveiko proto wub.gif

ką skaitai?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 12, 22:26)
ir prasideda - man tai nepatinka... negalėčiau... o ką veikti...

Nu ką ką, sėdėti ir aptarinėti, kas nuo ko pastojo, kas su kuo sugulė, kas pastorėjo ir panašias naujienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 12, 22:35)
Nu ką ką, sėdėti ir aptarinėti, kas nuo ko pastojo, kas su kuo sugulė, kas pastorėjo ir panašias naujienas biggrin.gif

kas gali būt įdomiau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 12, 22:30)
kaip matai, ir knygos ne ant bangos  biggrin.gif

Ai, tai kad pati neskaitau. Nieks neužkabina ir dar vienas sunkiai suprantamas mažmožis. Tiek jau to.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 12, 22:35)

Ai, nea. Toji moteris teisingai išauklėta. Be to bendri pažįstami taigi tik vaikai, 10-16 metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 12, 22:22)
ai, čia visos kažkokios pačiuožusios susirinkom, užtat, matyt, ir smagu  biggrin.gif
mano aplinkoj, pvz., nesupranta kaip aš čia tokia ponia su daržais prasidėjus... nu ir ką??? noriu - būnu ponia, noriu - daržininkė  biggrin.gif
gerai, labanaktis, varau skaityt  biggrin.gif

Vajazus, psio, nuo šiol tik - jūs, ponia, kreipsiuos biggrin.gif Ir dar reveransą atliksiu, kai susimatysim biggrin.gif

P.S. Ponia, labai malonu gauti jūsų žinutę apie sėklų išsiuntimą biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas ,ponios ir neponiosvartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 13 sausio 2017 - 07:52
oho, kokie pusryčiai thumbup.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti