Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 23, 08:39)
Jau stipriai reikia pagalvoti, kuri turėta mašina nenukentėjo.

drinks_cheers.gif pas mus analogiškai. Žibintai, katalizatoriai, benzas iš bako, magai, navigacija, atsarginės padangos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 23, 11:02)
bet kai Kaune gatvėj paliekama, tai gaila būtų rasti patvarkytą. 

Bangom čia taip užplaukia. Servise sakė, kad dabar užuolaidos labai madoj. Tik BMW žibintai ( taip pat neseniai mačiau išluptas kieme) visada paklausą turi. A mašinos, jei ką, tai tikrai lupenos. Vyras net į naujas nežiūri. Bet tai ir prieš tai turėtam minivenui katalizatorių išpjovė, kelias savaites kieme pabuvo.

Kulke, pamiršau pasakyt. Kvietkai nuo antradienio iškasti ir tą patį vakarą šuo buvo į dėžę įkritęs. Parazitas! Žodžiu, jei ką, tai kirpk daug daug. Šiemet vaizdo nebus, bet kitais metais jau atžels tvirti krūmai. Vienam vazone du įkišti, tai viso yra 5 ir tavo norimas vaizdelis bus. Ale kitais metais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 23 birželio 2017 - 11:44
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 23, 12:38)

Kulke, pamiršau pasakyt. Kvietkai nuo antradienio iškasti ir tą patį vakarą šuo buvo į dėžę įkritęs. Parazitas! Žodžiu, jei ką, tai kirpk daug daug. Šiemet vaizdo nebus, bet kitais metais jau atžels tvirti krūmai. Vienam vazone du įkišti, tai viso yra 5 ir tavo norimas vaizdelis bus. Ale kitais metais  4u.gif

Ačiūūū! Va, jei mano šuo būt įkritęs, tada būt blogai biggrin.gif Aš juos kolkas dar vazonuose palaikysiu. Reik pasiruošt vietą jiems pirmiau. O kur ta vieta dar nežinau biggrin.gif Tiksliau lyg ir žinau, tik iš ten reiktų iškeldinti kažkur augalus smile.gif

Na, papietaujam ir einam kavos gert biggrin.gif
Atsakyti
Ė, Janytės, kur išsibarsčiusios? Po paparčiais jau išgriuvusios? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 23, 15:10)
Ė, Janytės, kur išsibarsčiusios? Po paparčiais jau išgriuvusios?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Po braškėm biggrin.gif visos didžiuuulės, skaaaanios. Nei šaldiklin tokių dėt, nei kompotan sąžinė neleidžia, tai vis koserėn.. jatau, apsiteliuosiu tuoj, anot Adijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Gyvų yra? Aš kai švenčių proga tik braškes rijau, tai kaip agurkėlis smile.gif ale lyja lauke kaip.. net veikt nėr ko.

A, tiesa, miške buvau smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 birželio 2017 - 10:14

Labas. Is kur pas jus tie lietus? Duok man, paimsiu ir aciu pasakysiu,vakar viska laisciau. Uzknisa tas zemes ukis, sausa, kurmis priknises, va,dabar paraugiu saslus ir tiesiu taikymu i siltnami pomidoru raistyti. Nabagai, issivarte, prizele, gaspadine kitais reikalais uzsiemusi, tai ko benoreti :D

O kas cia do grybai? Valgomi? :D

Tiesa, sakiau, kad geltonu geliu nemegstu :DPriedas  IMG_20170623_204259996.jpg   102,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 24 birželio 2017 - 10:18
Kaip tai kas do grybai? blink.gif voveruškos gi.

Aha, kadangi tu geltonų gėlių nemėgsti, gali siųst man, man šita geltona labai graži biggrin.gif
Atsakyti

Kaip tai kas do grybai? blink.gifvoveruškos gi.

Aha, kadangi tu geltonų gėlių nemėgsti, gali siųst man, man šita geltona labai graži biggrin.gif

Rimtai? Kai pas mus jų kaip ir nėra, tai neatpažinau :) 

Ne, šitos negausi :D be to, ĉia vijoklinė. Bet galiu atsiųsti šilingių iš bobutēs rūtų darźelio  :unsure:​ 

Atsakyti
Ką tik pagaminta biggrin.gif

Laba bigsmile.gif Kokie grybai! thumbup.gif

Rožės spalva labai labai wub.gif
Papildyta:

Dar radau labai labai tvarkytiną rožę.
Atsakyti

Pirma nuotrauka - vaaaaauuuuuu. Kitos abi- labai. Žodźiu, pagaminta su meile :) o koks ten kaktusas- eglute? Nematytas. Pas bobutę palepėj prieš kelias dienas radau '84m kaktusų atvirukų rinkinį, galiu parodyti :)Priedas  1498302180110306936169.jpg   179,7KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 24 birželio 2017 - 13:03
Kaktusai tik du, trys - alavijai mirksiukas.gif

Oho, kaip gerai išsaugotos atvirutės blink.gif
Atsakyti