o kas čia tokie? Atrodo gražiai
Augalai, gyvi
Aišku, džiūvėsių senam vazone buvo kalnas. Dabar kambary žalumos bus. Beje, pasirodo, tai vienas iš kambarinių augalų, kuris naktį į aplinką išskiria deguonį.
Sansavjera, nia? Turejau kelias, tokia irgi. Atsibodo, ismeciau. Dabar vel noreciau. Pas mane neuzmusamas n metu nepersodintas ant virtuves palanges gyvena garbanotasis chlorofitas. Irgi isrenku dziuvesius, palaistau ir viskas.
Nusiravejau gelyniuka, nusipelniau ledo
kas jungiates su kava?
aš šiaip jungiuosi
Kaip skanu, tik va žalias imbieras man šiek tiek aitrina skrandį, jei troškintas, tai nieko
Aha, aš taip pat braškių ir kitų vaisų saikingai valgau. Vis bandai tą savo svorį stabilizuoti iki drėgno sezono, kad nebūtų dar didesnės apkrovos mano sąnariams visokiems
aš šiaip jungiuosi
be kavos ir be ledo
Koks keistas prisijungimas
bet tinka, apsijunkim.
Sakiau, kad braškių nenorim, padejavau, dangus išgirdo ir atsiuntē tą, kas nori į pagalbą. Rasdavau nuvalgytas uogas, galvojau, kad sraigēs kokios nematomos, nes pas mane sausa ir jų nesimato. Paskui pamačiau paukštį, nemažas toks, bet koks graźus. Pilkas, bet figüra kokia
tai dabar kiek ateinu dienom, beveik visada ir randu uogaujantį ![]()
baik tu, braškės svorio neaugina. Pas man jis tik žemyn daba rieda. Tiesa, aš nedaug ką be jų valgau
Papildyta:
džiaukis, kad tik vieną randi
O aš negaliu, skrandźiui nepatinka. Tuoj apie save praneša.
Ai, gražūs paukšĉiai, negaila. Ne kovai kokie
Gaudvile, Kulke kasiulai koki konkursa padare, dalyvaukit ![]()
man tai ir gražiems braškių gaila būtų
sėdžiu darbe visa tokia graži ir klausau va ką
https://www.youtube....h?v=rjQ2pm3OeUU
Pas mane neuzmusamas n metu nepersodintas ant virtuves palanges gyvena garbanotasis chlorofitas.
Aha
Gražus šitas labai
Autorinės tai ne mano, yra kas prigalvoja. Beje, gan įdomių saldėsių yra be miltų, cukraus. Reiks kada pabandyt.
A imbiero ten gana saikingai dedama, susmulkinto gaunasi kažkur pusė arbatinio šaukštelio.
A pati kodėl nedalyvauji? Šitiek prisiuvinėjus, primezgus esi! Aš tai tyliai kamputy pabūsiu, nieko gero nerankdarbiauju.