Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 29, 10:09)
Pagal telefoną 15 val bus  biggrin.gif

Ugu ir su lietum wacko.gif Bus atogrąžai, šitos gi anakondos ir mambos greit raitysis ant medžių biggrin.gif Ai, gal ir gerai, laistyt nereik nieko, lieka laiko kažkam kitam smile.gif

Atsimenat, kai diskutavom, kaip nesveika valgyti daugelį produktų ir žvengėm, kad tik agurkus lieka valgyt, nes dar nerado kaip prie jų prisikabint biggrin.gif Tai va, patvirtinta biggrin.gif http://www.delfi.lt/...n.d?id=75058640
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 29 birželio 2017 - 10:18
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 29, 11:05)
Ugu ir su lietum  wacko.gif Bus atogrąžai, šitos gi anakondos ir mambos greit raitysis ant medžių  biggrin.gif  Ai, gal ir gerai, laistyt nereik nieko, lieka laiko kažkam kitam  smile.gif

laba mirksiukas.gif
Nu jo,reiks valties ar plausto ieškotis šiandien hmm.gif arba su maudimuku išsimuilavus ait liūty pastovėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 29, 11:05)

Atsimenat, kai diskutavom,

anksčiau rašė,kad jeigu į salotas įdėjot šviežių agurkų,tai pamirškit apie vit C jose.Atseit juose esantys fermentai suardo būtent šį vitaminą
Atsakyti
Hai smile.gif atplaukiau ir aš darban. Mislinau, mašiną užsems. Kiek vandenio pas mus blink.gif blink.gif
Tai va, darbe sėdžiu su kate. Tiksliau, ji ant palangės sėdi, aš prie stalo smile.gif Liepė po narkozės vienos nepalikt, abo sena katė, rizika ir t.t. Kadangi nėr su kuo daugiau jos palikt, tai dirbam abi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 29, 12:24)
Hai smile.gif atplaukiau ir aš darban. Mislinau, mašiną užsems. Kiek vandenio pas mus  blink.gif  blink.gif
Tai va, darbe sėdžiu su kate. Tiksliau, ji ant palangės sėdi, aš prie stalo smile.gif Liepė po narkozės vienos nepalikt, abo sena katė, rizika ir t.t. Kadangi nėr su kuo daugiau jos palikt, tai dirbam abi smile.gif

ryte ir šiltnamį paliejau,ir dar pilnas talpas palikau.Nustoję buvo 15 min,ir vėl užėjo juoduma,žliaugia,šviesos muzika su sprogimo efektais nemokamai veikia ax.gif pačiam debesio centre tupimMy Webpage unsure.gif
Kaip ji po narko?Pamenu ,kaip Ryčka blaškės ,griūvinėjo,,urzgė ,lojo ...Vis jam svetimi matės...
Kaip jūsų bulvės?žydinčių,tipo ankstyvų, porą kerų iškasiau.Na jei tokiu tempu ankstyvos augs,tai savas valgysiu ,kai visi bus jau vėlyvasias nukasę unsure.gif
Pamiršau praeitą kart parašyt-mano Malvinkos turi po 4-6 žiedus kekėj.Dabar pats žydėjimas wub.gif
A,tiesa,vakar viriau braškių uogienę,aišku pirktinių.Įdalį abrikosų gabaliukų pridėjau.Vaikai išgyrė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 29 birželio 2017 - 11:45
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 06 29, 11:41)

Kaip ji po narko?Pamenu ,kaip Ryčka blaškės ,griūvinėjo,,urzgė ,lojo ...Vis jam svetimi matės...
Kaip jūsų bulvės?žydinčių,tipo ankstyvų, porą  kerų iškasiau.Na jei tokiu tempu ankstyvos augs,tai savas valgysiu ,kai visi bus jau vėlyvasias nukasę unsure.gif
Pamiršau praeitą kart parašyt-mano Malvinkos turi po 4-6 žiedus  kekėj.Dabar pats žydėjimas wub.gif
A,tiesa,vakar viriau braškių uogienę,aišku pirktinių.Įdalį abrikosų gabaliukų pridėjau.Vaikai išgyrė bigsmile.gif

griuvinėja irgi smile.gif bet čia baika, praeis. Blogiau tai, kad beveik visus dantukus pašalino.. bet sakė, kad katės prisitaiko ir dabar jai tikrai daug geriau nei taip, kaip buvo.

Su bulvėm taip kaip ir pas jus - ankstyvos tik užmezgę doh.gif nebent, kaip visada, pernykštės dirvoj nepastebėtos derliaus duos anksti.

O žiedynų Malvinkos daug turi?
Kaip tu tas braškes virei? Pjaustei, trynei ar cielas? Pas mane turėtų uogienei likt, šaldiklin nemažai jau pridėjau. Uogienė su abrikosais skanu turėtų būt.. wub.gif
Man pernai labai patiko agrastai su apelsinais. Tiek aš ten tų uogienių ir valgau, bet truputį reiks pasidaryt.

EEEEEX bigsmile.gif Labas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 birželio 2017 - 12:40
nu aš taip nežaidžiu...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 29, 13:14)
, pernykštės dirvoj nepastebėtos derliaus duos anksti.

O žiedynų Malvinkos daug turi?
Kaip tu tas braškes virei? Pjaustei, trynei ar cielas? Pas mane turėtų uogienei likt, šaldiklin nemažai jau pridėjau. Uogienė su abrikosais skanu turėtų būt..  wub.gif
Man pernai labai patiko agrastai su apelsinais. Tiek aš ten tų uogienių ir valgau, bet  truputį reiks pasidaryt.
EEEEEX  bigsmile.gif  Labas  bigsmile.gif

rimtai?apie šitas nepagalvojau bigsmile.gif bet tiek jų ir tėra-gal 10 per visą lauką ir būtų unsure.gif
nu ką žinau,netikrinau visų,ale po 3-5 kupste yra..nevienodai
Cielas.Palaikiau užpiltas cukrum,jergutėliau kaip susitraukė blink.gif Sakykit,o į jas nepripurškia vandenio prieš pardavimą? biggrin.gif Abrikosus supjausčiau ,irgi cukrum užpiliau.Kai braškės beveik baigė virt ,sumečiau juos.Dar 10min paviriau,ir į slojikus ax.gif
kur EX, buvo atlėkus? bigsmile.gif bigsmile.gif aliooooo,pasiiiiiilgom ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti

EEEEEX  bigsmile.gif  Labas  bigsmile.gif

Labas ;)
Labas visoms.

Apžiūrėjau Pany Lily siuvinėtus šuniukus. Be galo gražus ir kruopštus darbelis.
Daugiau nežinau ką pakomentuot, nespėjau nieko perskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 06 29, 13:25)

Daugiau nežinau ką pakomentuot,

komentuok, kur dingus buvai. Braškyne gyveni kiba?
Atsakyti
bet sakė, kad katės prisitaiko ir dabar jai tikrai daug geriau nei taip, kaip buvo.

Vyro giminaičio katė seniai be visų dantų - sužinojo po daug daug metų. Ale sausiaką triauškia taip, kad visi namai skamba. Šeimininkai net neįtarė nieko, kol dėl kitų bėdų pas vet'ą nenuvežė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 06 29, 13:15)
rimtai?apie šitas nepagalvojau bigsmile.gif bet tiek jų ir tėra-gal 10 per visą lauką ir būtų unsure.gif
nu ką žinau,netikrinau visų,ale po 3-5 kupste yra..nevienodai
Cielas.Palaikiau užpiltas cukrum,jergutėliau kaip susitraukė blink.gif Sakykit,o į jas nepripurškia vandenio prieš pardavimą? biggrin.gif A

pas mus tai pilna tų pernykščių, pilnas laukas biggrin.gif praktiškai galima būtų nei nesodint pavasarį lotuliukas.gif
tai daug pas tave tada jų žydi. Pas mane kažkaip mažoka žiedų. Ale dabar tikėsiuos, kad praėjusį savaitgalį dar ne visi išlindę buvo ir šį bus daugiau smile.gif
kažkada čia tiek juokiausi, kai delpyje kažkoks komentatorius piktinosi, jog dabar ridikėlius dažo prieš parduodami, nes nuplauti ridikėliai rausvus pėksakus lėkštėj palieka. Ir tiek palaikančių buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 06 29, 14:25)
Labas visoms.

Nu laba diena! Džiūstam mes čia iš bado biggrin.gif Kaip tik pardoj buvau, užsitavarinau nykštuko ir sasyskų! Agurkų jau lauke turiu. Tu dar prie chebros? biggrin.gif
Atsakyti