Ex, užsuk dažniau su savo beisbolke ir pakedenk bitēm uodegas, o visas avilys baigia išsilakstyti.
O kaip Ex su šaltibarščiais susijusi?
Ale ir oras šian.. braškes per lietų skyniau. Viriau Gonziaus vardo vuogienę su abrikosais. Ale reiks darkart virt musėt. Truputuką per ilgai turbūt viriau, abrikosų nė pėdsako nematyt, suvirė. Bet skanu
Užtat pagrybauti dar spėjau
Dar žemuogių norėjau, bet dabar taip pliaupia, kad taip ir liks jos miške.
Papildyta:
Vėl bus gražus Lylios darbelis. Užeisiu kada pažiūrėt kai bus pabaigtas. Jei pataikysiu..
O tu į šiltnamį su dešrele kišenėj eini?
Gausi kas antrą dieną užeit, abo ji dabar stachanovietiškai tuos darbelius kepa. Ryte dar tuščia drobė, perpiet jau trečdalis piešinio. Reik jai dešrelių su agurkais atnešt, nes betriūsdama neturi kada nė valgyt pasidaryt.
O dar užeik mano paveiklsų padabot. Tiesa, dar zagatovkės iš Kinijos neatėjo
Ale ir oras šian.. braškes per lietų skyniau. Viriau Gonziaus vardo vuogienę su abrikosais. Ale reiks darkart virt musėt. Truputuką per ilgai turbūt viriau, abrikosų nė pėdsako nematyt, suvirė. Bet skanu
Užtat pagrybauti dar spėjau
O dar užeik mano paveiklsų padabot. Tiesa, dar zagatovkės iš Kinijos neatėjo
Sakė, kad jai geriausias maistas
Gal pas tave plėvelėj augdamos braškės ne taip reaguoja į šitą šlapumą? Pas mane šiaubaš - pelyja, dar nesunokusios žliunga. Bet pasišaldžiau jau neblogai, nes valgyt jos man ne kažką...
Aš voveruškų prisigrybavau turguj, jau suvalgėm ir pamiršom. Bet buvo skanu
Na na
saintlina, 02 Lie 2017 - 15:24, parašė: O tu į šiltnamį su dešrele kišenėj eini?Gausi kas antrą dieną užeit, abo ji dabar stachanovietiškai tuos darbelius kepa. Ryte dar tuščia drobė, perpiet jau trečdalis piešinio. Reik jai dešrelių su agurkais atnešt, nes betriūsdama neturi kada nė valgyt pasidaryt. O dar užeik mano paveiklsų padabot. Tiesa, dar zagatovkės iš Kinijos neatėjo
bet tu vistiap užeik.
Tą patį pagalvojau ![]()
Nu beveik taip ir yra, kaip sakai, dabar turētų büti snukutis su trinkt sau į kaktą. Apsėdimas kažkoks. Parodysiu, kiek vakar ir šiandien pasēdējau, paskui jau greit nerodysiu. Žodźiu, braškēs lietuj mirksta, o aš bovijuosi.
O ką ten uźsisakei? Aš vos susilaikiau meuźsisakiusi tų deimančiukų dēlionės, bet uźteko razumo susilaikyti.
IMG_20170702_170417115.jpg 174KB
0 Parsiųsta kartų
Gal pas tave plėvelėj augdamos braškės ne taip reaguoja į šitą šlapumą?
Na na
tai dabar ir aš kai šaltibarščius pamatysiu, prisiminsiu
pūna ir pas mane, bet dar ne taip baisiai. Kai tiek pila, skaitau, kad dar negaliu skųstis uogom. Valgyt vis dar labai kažką
aha, kur spalvos pagal numerius
Kulke, tu čia daba? Parodysiu suknelę, jei esi.
Papildyta:
O ką ten uźsisakei? Aš vos susilaikiau meuźsisakiusi tų deimančiukų dēlionės, bet uźteko razumo susilaikyti.
oho.. ten pas tave gal kokie kaukai siuvinėja?
deimančiukus ir aš žiūrinėjau, ale kažkaip sunkiai įsivaizduoju galutinį rezultatą. Nors turbūt pabandysiu
https://ru.aliexpres...0608.0.0.k8kXwt
Kai rinkausi kryziuku rinkinius, maciau tuos spalvinimus pagal numerius. Va tas žirgas http://www.mirkresti...mozaika-milato/vos nebuvo užprašytas. Labai jis man patinka. Jei butu siuvinejimas, tikrai buciau emusi. Nu bet viena su arkliuku uzsisakiau. Kai gausiu i rankas,gal ir parodysiu
Aš pirma, man didźiausias gabalas, aĉiūūū ![]()