Daimur, gal Xarelto tie vaistai? Ten 14-ai dienų dėžutė
bent jau maniškis kai turėjo gerti, taip buvo. Tada apie 70 pinigų dėžutė kainavo.
Ką veikiam?
Aš tai šampę laku
Gal kas prisijungsit?..
Gal kas prisijungsit?..
Aš prisijungsiu, taip, kaip tu anąsyk prie mano kavos. Be šampės. Bet prisijungiu. O kokia proga? Kad nelyja turbūt
Sakiau, seniai sakiau, su dukra ne sykį esam aptarusios, kad katės yra nieko gero, o va šunys
va, patvirtinta http://it.lrytas.lt/...-sunys-1823417/
Atrodo, taip neseniai su saintlina po obelia žolę pjoviau, o šiandien vėl skutau kiemą iš naujo.
Sakiau, seniai sakiau, su dukra ne sykį esam aptarusios, kad katės yra nieko gero, o va šunys
Atrodo, taip neseniai su saintlina po obelia žolę pjoviau, o šiandien vėl skutau kiemą iš naujo.
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 03, 18:25)
O kokia proga? Kad nelyja turbūt
būsimo magistro
net neskaitau
ėėė, ko nesakei??? Būčiau nors po obelia pagulėjus
QUOTE(saintlina @ 2017 07 03, 19:36)
būsimo magistro
turiu vėl studentą namie
na, namie jau gal ir neilgai bus, ale džiaugiuosi, kad dėl mokslų apsisprendė 
net neskaitau
katės valdo
nors šunis aš irgi labai mėgstu
net neskaitau
Tada rimta proga
Nu ne, tu paskaityk, paskaityk. Va, citata iš ten: mokslininkai išsiaiškino, kurie iš šių gyvūnų labiau myli žmones.Mokslininkų teigimu, oksitocinas yra vienas geriausių būdų pamatuoti meilės lygį.
Taigi mokslininkai nusprendė pamatuoti oksitocino lygį katėse ir šunyse, kai šie žaidžia ir bendrauja su savo šeimininkais.
Rezultatai rodo, kad pažaidus su šeimininkais, šunų oksitocino lygis pakilo 57,2 procento, o kačių vos 12 procentų....Grupė mokslininkų taip pat išsiaiškino, kad katės prisidėjo prie 40 šunų rūšių išnykimo.
Šlapia žemė, dar duobes išgulėsi
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 03, 18:59)
Nu ne, tu paskaityk, paskaityk.
Rezultatai rodo..
Rezultatai rodo..
padumaieš..
Pagrindinis šunų trūkumas yra tas, kad jie nemurkia. Ir psio.
Kiek šian šunų veterinarinėj prisižiūrėjau
QUOTE(saintlina @ 2017 07 03, 16:19)
Daimur, gal Xarelto tie vaistai? Ten 14-ai dienų dėžutė
bent jau maniškis kai turėjo gerti, taip buvo. Tada apie 70 pinigų dėžutė kainavo.
Eliquis tie vaistai. Sako, juos geriant, nereikia tyrimų papildomų daryt.
Sveikinimai studentui ir jo mamai
QUOTE(Kulkė @ 2017 07 03, 19:29)
koks fainumėlis
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 07 03, 20:02)
Eliquis tie vaistai. Sako, juos geriant, nereikia tyrimų papildomų daryt.
Realiai ta magistratūra visiškai nereikalinga, čia gi tiems, kas mokslą rimčiau nori daryt. Ale kur gi pas mus be magistratūros, nefasonas gi
Realiai ta magistratūra visiškai nereikalinga, čia gi tiems, kas mokslą rimčiau nori daryt. Ale kur gi pas mus be magistratūros, nefasonas gi
ir Xarelto geriant nereikia. Bet gal tie Eliquis jau naujesni ir geresni
aš galvoju, kad nepamaišys. Ne dėl fasono, dėl didesnių galimybių ateity.
QUOTE(Ex @ 2017 07 01, 05:59)
Ačiū, merginos, dar kartą. Man reikia laiko. Morališkai esu stipri, nesugriūsiu ;)
Ex, pas mus jau 2,5 metų praėjo- ir negaliu pasakyti, kad praėjo skausmas. Gal labiau aštrūs kampai apsigludino
padumaieš..
katės intelekualesnės, jos be reikalo uodegom nemakaluoja
Kiek šian šunų veterinarinėj prisižiūrėjauIr pagrinde tie mažiukai rankiniai.
Šunų širdys didesnės ir meilės jose daugiau
Taip, jorkšyrai ypač opūs. Aplink daug kas turi, pas vieną draugę, bijau daba pameluoti, 3 tikrai ir dar ketvirtas jos dukros kartais gyvena. Kita irgi 3 turi, dar kita 1.
QUOTE(saintlina @ 2017 07 03, 21:22)
ir Xarelto geriant nereikia. Bet gal tie Eliquis jau naujesni ir geresni
Labas rytas,
pažiūrėjau taviškio vaistus, irgi kaina "džiugina" akį ir piniginę.
Aišku, kad mokslai niekada nemaišo. Man pavyko su abiem vaikais susitart, kad baigtų magistratūrą