Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Daimur, gal Xarelto tie vaistai? Ten 14-ai dienų dėžutė smile.gif bent jau maniškis kai turėjo gerti, taip buvo. Tada apie 70 pinigų dėžutė kainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 liepos 2017 - 15:40
Ką veikiam? bigsmile.gif Aš tai šampę laku vartotojo įkelta nuotrauka
Gal kas prisijungsit?.. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš prisijungsiu, taip, kaip tu anąsyk prie mano kavos. Be šampės. Bet prisijungiu. O kokia proga? Kad nelyja turbūt unsure.gif
Sakiau, seniai sakiau, su dukra ne sykį esam aptarusios, kad katės yra nieko gero, o va šunys wub.gif va, patvirtinta http://it.lrytas.lt/...-sunys-1823417/
Atrodo, taip neseniai su saintlina po obelia žolę pjoviau, o šiandien vėl skutau kiemą iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 03, 18:25)
O kokia proga? Kad nelyja turbūt  unsure.gif

Sakiau, seniai sakiau, su dukra ne sykį esam aptarusios, kad katės yra nieko gero, o va šunys  wub.gif

Atrodo, taip neseniai su saintlina po obelia žolę pjoviau, o šiandien vėl skutau kiemą iš naujo.

būsimo magistro smile.gif turiu vėl studentą namie smile.gif na, namie jau gal ir neilgai bus, ale džiaugiuosi, kad dėl mokslų apsisprendė smile.gif

net neskaitau lotuliukas.gif katės valdo wub.gif nors šunis aš irgi labai mėgstu wub.gif

ėėė, ko nesakei??? Būčiau nors po obelia pagulėjus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 liepos 2017 - 18:41
QUOTE(saintlina @ 2017 07 03, 19:36)
būsimo magistro smile.gif turiu vėl studentą namie smile.gif  na, namie jau gal ir neilgai bus, ale džiaugiuosi, kad dėl mokslų apsisprendė smile.gif

net neskaitau lotuliukas.gif katės valdo  wub.gif  nors šunis aš irgi labai mėgstu  wub.gif

ėėė, ko nesakei??? Būčiau nors po obelia pagulėjus  blink.gif

Tada rimta proga lithuania.gif
Nu ne, tu paskaityk, paskaityk. Va, citata iš ten: mokslininkai išsiaiškino, kurie iš šių gyvūnų labiau myli žmones.Mokslininkų teigimu, oksitocinas yra vienas geriausių būdų pamatuoti meilės lygį.
Taigi mokslininkai nusprendė pamatuoti oksitocino lygį katėse ir šunyse, kai šie žaidžia ir bendrauja su savo šeimininkais.
Rezultatai rodo, kad pažaidus su šeimininkais, šunų oksitocino lygis pakilo 57,2 procento, o kačių – vos 12 procentų....Grupė mokslininkų taip pat išsiaiškino, kad katės prisidėjo prie 40 šunų rūšių išnykimo.

Šlapia žemė, dar duobes išgulėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 03, 18:59)
Nu ne, tu paskaityk, paskaityk.
Rezultatai rodo..

Šlapia žemė, dar duobes išgulėsi biggrin.gif

padumaieš.. irnesakyk.gif katės intelekualesnės, jos be reikalo uodegom nemakaluoja smile.gif
Pagrindinis šunų trūkumas yra tas, kad jie nemurkia. Ir psio.
Kiek šian šunų veterinarinėj prisižiūrėjau blink.gif Ir pagrinde tie mažiukai rankiniai. Nors buvo labai gražus anglų buldogas ir žiauriai fainas mažas vokietukas wub.gif
Atsakyti
Saintlin, žiek biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 03, 16:19)
Daimur, gal Xarelto tie vaistai? Ten 14-ai dienų dėžutė smile.gif bent jau maniškis kai turėjo gerti, taip buvo. Tada apie 70 pinigų dėžutė kainavo.

Eliquis tie vaistai. Sako, juos geriant, nereikia tyrimų papildomų daryt.

Sveikinimai studentui ir jo mamai 4u.gif maniškis magistratūroj pasimokė mėnesį, paskui metė. Sakė, kad žiauriai nepatinka. Po metų perstojo kitur, nes buvom taip sutarę. Realiai ta magistratūra visiškai nereikalinga, čia gi tiems, kas mokslą rimčiau nori daryt. Ale kur gi pas mus be magistratūros, nefasonas gi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 03 liepos 2017 - 20:02
QUOTE(Kulkė @ 2017 07 03, 19:29)
Saintlin, žiek  biggrin.gif

koks fainumėlis wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 07 03, 20:02)
Eliquis tie vaistai. Sako, juos geriant, nereikia tyrimų papildomų daryt.

Realiai ta magistratūra visiškai nereikalinga, čia gi tiems, kas mokslą rimčiau nori daryt. Ale kur gi pas mus be magistratūros, nefasonas gi

ir Xarelto geriant nereikia. Bet gal tie Eliquis jau naujesni ir geresni smile.gif

aš galvoju, kad nepamaišys. Ne dėl fasono, dėl didesnių galimybių ateity.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 07 01, 05:59)

Ačiū, merginos, dar kartą. Man reikia laiko. Morališkai esu stipri, nesugriūsiu ;)

Ex, pas mus jau 2,5 metų praėjo- ir negaliu pasakyti, kad praėjo skausmas. Gal labiau aštrūs kampai apsigludino unsure.gif
Atsakyti

padumaieš.. irnesakyk.gifkatės intelekualesnės, jos be reikalo uodegom nemakaluoja smile.gif

Kiek šian šunų veterinarinėj prisižiūrėjau blink.gifIr pagrinde tie mažiukai rankiniai. 

Šunų širdys didesnės ir meilės jose daugiau :) 

Taip, jorkšyrai ypač opūs. Aplink daug kas turi, pas vieną draugę, bijau daba pameluoti, 3 tikrai ir dar ketvirtas jos dukros kartais gyvena. Kita irgi 3 turi, dar kita 1. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 03, 21:22)
ir Xarelto geriant nereikia. Bet gal tie Eliquis jau naujesni ir geresni smile.gif

aš galvoju, kad nepamaišys. Ne dėl fasono, dėl didesnių galimybių ateity.

Labas rytas,
pažiūrėjau taviškio vaistus, irgi kaina "džiugina" akį ir piniginę.

Aišku, kad mokslai niekada nemaišo. Man pavyko su abiem vaikais susitart, kad baigtų magistratūrą biggrin.gif
Atsakyti