Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Išėjau iš darbo trečią, kad į kaimą važiuot. Ir sugalvojo kartu važiuoti diedas... tai va dabar tik galų gale išjudėjom doh.gifnu plia plia . Aršiau bet kokios moteriškės tas diedų išsiruošimas doh.gif

Tai čia klasika :D

Atsakyti
Su šventėm smile.gif
Kas kur, o aš jau mišką aplakiojau smile.gif

Pirmas baravykas smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Bendras ryto derlius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 liepos 2017 - 08:35

Koks gražus radinys :) 

Laba. 

Turiu norą nueiti pažemuogauti. Jei iškęs nelijus. 

Atsakyti
Aha, ir aš turiu planą 'žemuogės' smile.gif

Lylia, o tu darai ką nors su žemuogėm, ar tik valgyt renki? Abo aš žiemai jų niekaip nemoku pasiruošt - vis kartoka būba.
Atsakyti

Tik valgyti. Šaldžiau- nepatiko. Man ne tiek skonis, kiek kvapas patinka. Dabar, kai vaikai suaugę, su šuniuku nueinu į vieną vietą tik, o seniau, kai eidavom sykiu visi, tai tiek išlandžiodavom visas geras vietas, litrais rinkdavom. Esu džiovinusi lapus su uogom, nors tiek išgirta, bet man nepatiko, nei kvapo, nei skonio.

Kaip tavo mėtos? Mano/ Gonziaus tai visai gerai :) viena kaźkuri labai skaniai kvepia, ne visai mėtiškai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 06 liepos 2017 - 09:27
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 05, 19:33)
Sakau laugh.gif  Žodžiu, velnias nešė mane į tą galerą laugh.gif

Beprotė, na nabent tau krūvą šlamančių pažadėjo, tada suprantu. Darbas yra darbas.

QUOTE(saintlina @ 2017 07 06, 09:23)
Pirmas baravykas

Bendras ryto derlius smile.gif

Kokis fainas pulkaunykas bigsmile.gif

Nu šaunuolė, miško vaikas biggrin.gif

Labas rytas smile.gif

Mergelė ištesėjo pažadą, nauji puodai jau žiba spintelėje. Dar ir kavos aparačiuką kapsulinį pridėjo bigsmile.gif Tai dabar geriu skanią kavą smile.gif

Šita, o jūs žinojot, kad Senukuose perkant konsultantai gali nuo savęs dar nuolaidą padaryt min 10%? bigsmile.gif
Atsakyti
Ui, neklausk biggrin.gif Gonziaus Maroko mėta tai puikiai wub.gif didžiausias kupstas, kvepia nerealiai wub.gif
O tos, kur siunčiausi, tai anekdotas. Obuolinė normaliai, ananasinė gal irgi panaši, o vietoj apelsininės ir šokoladinės išdygo akurat kaip dilgėlės. Melisos gal?... Gerai dar, kad Gonziui sėklų nenusiunčiau, tai ji nors spėjo normalių įsigyt smile.gif o ir sarmata kokia būtų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 07 06, 09:37)
Mergelė ištesėjo pažadą...

Šita, o jūs žinojot, kad Senukuose perkant konsultantai gali nuo savęs dar nuolaidą padaryt min 10%?  bigsmile.gif

thumbup.gif

Nea, nežinojau.
Atsakyti
Psio, planas Žemuogės įvykdytas smile.gif daba reik sugalvot, ką su tuo trilitriaku veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 05, 20:05)
Aršiau bet kokios moteriškės tas diedų išsiruošimas doh.gif

Mano tai greit. Taip greit, kad visi raktai, dokumentai ir telefonai lieka čia pat laukinių durų lotuliukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 07 06, 09:23)
Pirmas baravykas smile.gif

Koks mOnekenas! wub.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 07 06, 10:37)
Beprotė, na nabent tau krūvą šlamančių pažadėjo, tada suprantu. Darbas yra darbas.

Šita, o jūs žinojot, kad Senukuose perkant konsultantai gali nuo savęs dar nuolaidą padaryt min 10%?   bigsmile.gif

Būtų už atlygį, be sutarties nedirbčiau ir būtų punktas - iki tam tikro laiko net kvėpuot šalia gėlyno negalėtų laugh.gif

Iš kitos pusės, niekad negailėjau atiduotų augalų, ale kai akyse viskas miršta, neatlaikė nervai. Dar per gražiai pavadinai biggrin.gif

Tokios nuolaidos daug kur taikomos ;)

Tai va, laba. Mes jau Medininkų pilį aplankėm, Trakuose blūdijom ir dabar šeimyna išplaukė. Šuns neleidžia, geranoriškai ant kranto likau rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 06 liepos 2017 - 13:58

Smagu, Trakai  :wub: 

Psio, planas Žemuogės įvykdytas smile.gifdaba reik sugalvot, ką su tuo trilitriaku veikt biggrin.gif

Du ar tris sykius gerai uźvarė su perkūnijom. Planas atidētas, turbūt nespėčiau suvaikšĉioti sausa, debesys vėl pareina. Siuvinėju :D jau ir tai pradeda atsibosti. 

Atsakyti
Realiuoju laiku
Atsakyti

Greit bek besmegeni lipdyti :D Pas mus irgi leduku buvo, bet nedaug.

Atsakyti