Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 03, 20:51)
Taip, jorkšyrai ypač opūs. Aplink daug kas turi, pas vieną draugę, bijau daba pameluoti, 3 tikrai ir dar ketvirtas jos dukros kartais gyvena. Kita irgi 3 turi, dar kita 1. 

šitie tai man nepatinka. Vis susiduriu su tokiais, kurie kiauksi be jokio reikalo, pult bando blink.gif

Labas rytas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 07 04, 07:58)
pažiūrėjau taviškio vaistus, irgi kaina "džiugina" akį ir piniginę.

Man pavyko su abiem vaikais susitart, kad baigtų magistratūrą  biggrin.gif

tai anas daba jų nebegeria. Gėrė tik prieš/po širdies 'perkrovimo' kokius tris ar keturis mėnesius. Bet kainą prisimenu dar biggrin.gif Ale kad daugumos vaistų kainos turbūt daba pagerintos.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=v_P2xIN8TH8
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 04, 11:39)

biggrin.gif
Taip lyja, miego visą dieną norisi doh.gif
Atsakyti
Žiūriu, kad tik mudvi ir gyvos. Užtat saulė nuo kokios 14 val. išlindo. Gyvensim.
Dar pasigirsiu, kad bibliotekoj nežinau po kiek laiko buvau. Geras jausmas, tokia tokią supras biggrin.gif Vaikas prašė 2 knygas paimti, tai kol po saugyklas ieškojo, pašmirinėjau, dar sau vieną pasiėmiau apie emigrantus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 04 liepos 2017 - 16:43
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 04, 16:41)
Užtat saulė nuo kokios 14 val. išlindo.

Dar pasigirsiu, kad bibliotekoj nežinau po kiek laiko buvau. Geras jausmas, tokia tokią supras biggrin.gif

nėr pas mus jokios saulės. Ir nebuvo. Pila ir pila. Jaučiu, česnakai supus.
Agurkai išvis neauga, su dviem lapeliais taip ir stovi. Apie arbūzus ir melionus net nekalbu. Ir žiūriu, kad ir toliau naktim šalta bus.. Ale nors pomidorams gerai, raudonų jau yra. Mezga gerai, žiedai nekrenta. Tik gal skonis ne toks geras bus, kai saulės nėr g.gif

tikrai supras wub.gif aš irgi senokai buvau, bet esu prisirinkus su dviem kortelėm, tai skaityt turiu ką.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 04, 19:06)
nėr pas mus jokios saulės. Ir nebuvo. Pila ir pila. Jaučiu, česnakai supus.
Agurkai išvis neauga, su dviem lapeliais taip ir stovi. Apie arbūzus ir melionus net nekalbu. Ir žiūriu, kad ir toliau naktim šalta bus.. Ale nors pomidorams gerai, raudonų jau yra. Mezga gerai, žiedai nekrenta. Tik gal skonis ne toks geras bus, kai saulės nėr g.gif

tikrai supras  wub.gif aš irgi senokai buvau, bet esu prisirinkus su dviem kortelėm, tai skaityt turiu ką.

Vėl lyja. O kaip kitaip.
Vakar vyrs biškutį braškių paskynęs iš kitur parnešė, valiau, tai tokios kaip gatavai iš kompoto, tiek primirkusios biggrin.gif

Vieni lauke paaugę, kur po agro buvo, kiti beveik nesudygo, tie tokie neapsisprendę, kitus atsodinau, tie ramybės būsenoj, galvoja gyventi ar mirti. Šiltnamy turiu 4 daigus, tai pasiskinu visai normaliai. Pomidorai tik apsibumbuliavę, rausti nieks dar nežada. Mildos vėl tikros gražuolės. Arbūzai ir melionai tik šiltnamyje, po truputį ilgėja, melionai žydi. Lauke arbūzų nesodinau, vis tiek molyne neauga. Vakar ravėjau svogūnus, burokėlius, tai žemė tokia sunki, kad pirštai pradėjo dilgėti blink.gif
Ką dabar skaitai? Jau kai užsimeni apie knygas, tai ir sakyk, vis tiek žinok, kad paklausiu biggrin.gif Aš "Skrydį virš gegutės lizdo", Filmą buvau mačiusi, knygą tik dabar pasiėmiau. Ir audio klausaus siuvinėdama "Zaveščianije vedmy", detektyvas atseit. Bet siuvinėjant pats tas, nereikia išsitempus sekti minčių gijų.

A kaži kur Gaudvilė, kokiam kurorte poilsiauja? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 04 liepos 2017 - 18:19
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 04, 18:17)
Ką dabar skaitai? Jau kai užsimeni apie knygas, tai ir sakyk, vis tiek žinok, kad paklausiu biggrin.gif Aš "Skrydį virš gegutės lizdo", Filmą buvau mačiusi, knygą tik dabar pasiėmiau.

A kaži  kur Gaudvilė, kokiam kurorte poilsiauja?  unsure.gif

Dabar F. Mayes 'Po Toskanos saule' ir Cronin 'Veidrodžių miestas' skaitau smile.gif Cronino tai čia trečioji fantastinės trilogijos dalis.
Gegutės lizdas - labai geras wub.gif Aš dar ir spektaklį neseniai žiūrėjau, labai patiko wub.gif Vienžo, patiko visi variantai - ir knyga, ir filmas, ir spektaklis smile.gif
O audio klausau Ulickajos 'Лестница Якова'. Man Ulickaja visada prie širdies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 04, 19:32)
Dabar F. Mayes 'Po Toskanos saule' ir Cronin 'Veidrodžių miestas'  skaitau smile.gif Cronino tai čia trečioji fantastinės trilogijos dalis.
Gegutės lizdas - labai geras  wub.gif  Aš dar ir spektaklį neseniai žiūrėjau, labai patiko  wub.gif  Vienžo, patiko visi variantai - ir knyga, ir filmas, ir spektaklis smile.gif
O audio klausau Ulickajos 'Лестница Якова'. Man Ulickaja visada prie širdies smile.gif

Pirmąją lyg ir aš turiu. Man filmas patiko, dabar, kai vėl užsiimsiu mezgimu, būtinai pažiūrėsiu antrą sykį.
Susivedžiau anąsyk YT 'audio knygos' rusiškai, o kiek visko išmetė blink.gif . St. Kingas, detektyvai, fantastika, daug visko. Nereikia nei siųstis. Tai dabar ten ir klausaus, labai patogu, išsisaugoja, kur išjungiu ir įsijungus nereikia ieškoti, kur baigiau klausytis. O kai ausinuke, tai pasimesdavau dažnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 04, 18:49)
Nereikia nei siųstis. Tai dabar ten ir klausaus, labai patogu, išsisaugoja, kur išjungiu ir įsijungus nereikia ieškoti, kur baigiau klausytis. O kai ausinuke, tai pasimesdavau dažnai biggrin.gif

aš tai siunčiuosi. Klausau tik vaikščiodama, tai įsirašau į telefoną. Aišku, pasimetu neretai ir aš smile.gif

uf, užsisakiau vis dėlto natiurmortą iš strazų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 liepos 2017 - 19:30
QUOTE(saintlina @ 2017 07 04, 19:58)

uf, užsisakiau vis dėlto natiurmortą iš strazų..

Paaiškink nesupratusiai smile.gif piešti ar dėlioti? Piešti, sakyčiau? Pažiūrėjau, kokių naujų siuv. rinkinių yra blink.gif eina švilpt. Kaip noooooriu kelių biggrin.gif Dabar jau suprantu tas, kurios perkasi vieną rinkinį po kito. Bet pasižadėjau, kad kol nepabaigsiu vieno, kito neužsakinėsiu.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 04, 20:30)
Paaiškink nesupratusiai smile.gif piešti ar dėlioti? Piešti, sakyčiau?

Dėlioti smile.gif nesu dar tokio čiupinėjus, pirmąkart užsisakiau.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Žiemos miegu miegat tokią puikią vasarą?

Žiūriu, Iki akcija Nykštukui ant pagaliuko smile.gif 50 procentų nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 liepos 2017 - 08:01