Be laba diena nieko daugiau negaliu pridurti, turetu uzsideti unsure snukutis, bet neveikia, praklenti. Pas mane namie per skaipa typ top tokie pokalbiai vyksta ![]()
Zodziu, laba diena.
pasirodo, norėjau saldainio ir nektarino
ir ledų tuo pačiu
Spakainiai dabar sėdžiu, laižausi kaip katė
Va, tema pokalbiui
pas mane skrandy jaukiai isitaise sureliai. Irgi geras jausmas. Ka dabar skaitai? As ,,bitininko dukte", neidomu. 4 is 10. Dar turiu apie emigrantus is bibliotekos, ta nebloga.
Nu suprantama, pakeitei profili, perejai prie tapybos. Normalu, kad brestant keiciasi pomegiai ![]()
Ai, ten dukros drauge svaigsta del jo. Ji istorija baige, o tam mieste, kur jos gyvena, yra toks namelis, kur daug filmuota to serialo scenu, ta drauge ten per kita drauge gavo autografa su linkejimu, tai buvo laiminga iki negalejimo. Nu o maniske dirba darzoviu pard., tai syki tas aktorius pas ja apsipirko. Galvojo, kad taip toks panasus zmogus, paziuri per kamera, zmones gatvej sustabde autografu praso
sakau, ot merga, galejai mamukui autografa suveikti ![]()
Man nepatinka jaunesni. Patiko vienas klasiokas, nuo antros klases iki siol. Ir tik gal kai jam sukako 30, suzinojau, kad jis metais uz mane jaunesnis. Nes maniskis vaziavo pas ji sveikinti su kolektyvu, sakau kaip cia yra, kad pas ji apvalus, o man jau apvalus +1
tai nezinau, ar uzsiskaito, kai nezinojau, kad jaunesnis.
Zinau tik, kad tam mieste, kur pirko darzoves, gyvena jo tevai. Daugiau jokiu pletku negirdejau. Ir kad tada buvo su odine striuke, todel atrode kaip kitas zmogus ![]()
Kepiau kebaba lavase. Po lygintuvu. Nu normaliai iskepe. Tai kitus irgi taip pabaigaiu. Negi dabar jungsiu orkaite del keliu kebabu? Paciai juokinga ![]()