Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Be laba diena nieko daugiau negaliu pridurti, turetu uzsideti unsure snukutis, bet neveikia, praklenti. Pas mane namie per skaipa typ top tokie pokalbiai vyksta :D

Zodziu, laba diena. 

Atsakyti

pasirodo, norėjau saldainio ir nektarino smile.gifir ledų tuo pačiu smile.gif
Spakainiai dabar sėdžiu, laižausi kaip katė rolleyes.gif

Va, tema pokalbiui :D pas mane skrandy jaukiai isitaise sureliai. Irgi geras jausmas. Ka dabar skaitai? As ,,bitininko dukte", neidomu. 4 is 10. Dar turiu apie emigrantus is bibliotekos, ta nebloga.

Atsakyti
Laba 4u.gif

Diedai su perforatorium kalena, baisus triuksmas. Pridariau valgyt kelis katilus, dienai uztekt turetu biggrin.gif

Vakar kieme radom maza ryza katinuka pervaziuota... du augo, pilkis ir ryziukas. Pilkiukas dar laksto. Prijaukina zmones, maitina, o jie durniukai netenka savisaugos instinkto. Gaila, grazuolis buvo.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 18, 12:43)
Ka dabar skaitai?

sunku patikėti, bet nieko biggrin.gif Kažkaip nesuprantamai nėr kada blink.gif Reik gal į darbą knygą atsinešti, daugiau šansų laiko skaitymui surast lotuliukas.gif

Ė, Lylia, paklaust norėjau. Pradėjau gi Svetimšalę žiūrėt. Ir kiekvieną seriją bandau atgamint, ką tu ten apie tą pagrindinį aktorių kažkada rašei. Ar tavo draugė kažkur jį gyvai matė, ar kažkas panašaus g.gif Teigiami tie atsiliepimai buvo ar nelabai?
Atsakyti

Nu suprantama, pakeitei profili, perejai prie tapybos. Normalu, kad brestant keiciasi pomegiai :D

Ai, ten dukros drauge svaigsta del jo. Ji istorija baige, o tam mieste, kur jos gyvena, yra toks namelis, kur daug filmuota to serialo scenu, ta drauge ten per kita drauge gavo autografa su linkejimu, tai buvo laiminga iki negalejimo. Nu o maniske dirba darzoviu pard., tai syki tas aktorius pas ja apsipirko. Galvojo, kad taip toks panasus zmogus, paziuri per kamera, zmones gatvej sustabde autografu praso :D sakau, ot merga, galejai mamukui autografa suveikti :D

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 18, 14:01)
Teigiami tie atsiliepimai buvo ar nelabai?

O kaip tau jis? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 18 liepos 2017 - 13:15
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 18, 13:13)
O kaip tau jis?  bigsmile.gif

nu taigi ryžas anas, tai kaip tu manai? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 18, 13:12)
Nu suprantama, pakeitei profili, perejai prie tapybos. Normalu, kad brestant keiciasi pomegiai biggrin.gif

biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 liepos 2017 - 13:25
QUOTE(saintlina @ 2017 07 18, 14:23)
nu taigi ryžas anas, tai kaip tu manai? lotuliukas.gif

Jazau, aš tai tarp ryžų augau, į kraują įaugę spalvos nematyt lotuliukas.gif nors man tai kliūva labiau ne spalva, a gėjaus vaidmuo kitam filme. Fu kaka.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 18, 13:28)
Jazau, aš tai tarp ryžų augau, į kraują įaugę spalvos nematyt lotuliukas.gif  nors man tai kliūva labiau ne spalva, a gėjaus vaidmuo kitam filme. Fu kaka.

ai, aš kaip jokio kito filmo nemačiau, tai man jokių pašalinių asociacijų nėr biggrin.gif
Ale man kažkaip pagal knygą norėtųsi ilgesnių kudlų.
O spalva man nekliūna, man ryži gi patinka smile.gif
Atsakyti

Man tai labai gražus :) tik kad ryškiai per jaunas :D nesąmonē būtų įsimylēti kad ir kaip aktorių :D tegu svaigsta jauniklēs. O mano pačios kūdikis irgi biški ryźas. Ir pas mane paĉią yra ryźų plaukų tarp kitų gelsvų, žilų, juodų ir dar bala žino kokios spalvos. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 18, 14:33)
ai, aš kaip jokio kito filmo nemačiau, tai man jokių pašalinių asociacijų nėr biggrin.gif

Pagalvojau, kažkaip kiti gėjai neerzina ir netrukdo, ale kuo čia tas vaidmuo užkliuvo, pati nežinau.

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 18, 14:34)
Man tai labai gražus smile.gif tik kad ryškiai per jaunas biggrin.gif nesąmonē būtų įsimylēti kad ir kaip aktorių biggrin.gif tegu svaigsta jauniklēs.

25-30metų skirtumas yra? Nėra? Vadinasi galima. Ne vaikas nepilnametis gi biggrin.gif Anksčiau buvo info, kad pagrindinė porelė ir gyvenime pora tapo. Bet čia senos žinios, gal jau pasikeitė viskas. Mano akims moteriškė per sena škotui ax.gif

A mes valgom agurkinę. Nerealiai skanu wub.gif

Pou, prisiminiau. Kiek darbininkų beturėjau ( daug), niekad nemaitinau. Kartą ledų buvau atvežus, ale ne mano reikalas pietumis rūpintis - atlyginimą už darbą gauna. Ir tik vienas nepatenkintas iš tų daug daug buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 18 liepos 2017 - 14:01

Man nepatinka jaunesni. Patiko vienas klasiokas, nuo antros klases iki siol. Ir tik gal kai jam sukako 30, suzinojau, kad jis metais uz mane jaunesnis. Nes maniskis vaziavo pas ji sveikinti su kolektyvu, sakau kaip cia yra, kad pas ji apvalus, o man jau apvalus +1 :) tai nezinau, ar uzsiskaito, kai nezinojau, kad jaunesnis.

Zinau tik, kad tam mieste, kur pirko darzoves, gyvena jo tevai. Daugiau jokiu pletku negirdejau. Ir kad tada buvo su odine striuke, todel atrode kaip kitas zmogus :D

Kepiau kebaba lavase. Po lygintuvu. Nu normaliai iskepe. Tai kitus irgi taip pabaigaiu. Negi dabar jungsiu orkaite del keliu kebabu? Paciai juokinga :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 18 liepos 2017 - 14:00