Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

https://m.facebook.c...id=252613304456

Saintlina, tau ideju :) 

Lapes siaip baugios, jei slaistosi prie zmoniu, greiciausiai pasiutusios. Dar buna, kai turi lapiuku, ateina i kaimus maisto ieskoti, bet greit nesa kudasiu. 

Atsakyti
atėjo mano dailininko rinkinys. Šiaubaš, molberto reik daba blink.gif Drobė į ruloniuką suvyniota, ir tiek. Prie kažko tvirtint reik unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 17, 17:32)
Žodžiu, gal eik į mišką beausinių, ką?  unsure.gif

niekada gyvenime nesu su ausinėm miškan kojos įkėlusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 17, 17:32)
Pou,  vyriškio vakare paklausiu, gal pas jį darbe kokius rimtus pažinos. Mes tai daug metų tik elektrą turim ;)

Aciu, jau radau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mus salia sodo ir faunos ir floros gausu. Siemet tris briedzius maciau, vanaga, stirnu begale, kelis serniokus, lapiu, kiskiu...
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 17, 18:17)
Saintlina, tau ideju smile.gif 

ačiū, glestersiu smile.gif

mergai, ką skanaus ir įdomaus su brokoliais padaryt? Ir kaip juos šaldyt - apvirtus? Pasirodo, mamikė vietoj brokolių ir kalafiorų pasėjo brokolius ir brokolius, tai daba gerą derlių turim biggrin.gif
Atsakyti

atėjo mano dailininko rinkinys. Šiaubaš, molberto reik daba blink.gifDrobė į ruloniuką suvyniota, ir tiek. Prie kažko tvirtint reik unsure.gif
Papildyta:

niekada gyvenime nesu su ausinėm miškan kojos įkėlusi smile.gif

Tai dabar pirk molberta :D buvo kazkur pas mane, tevas dukrai buvo padares. Atsimenu, stovejo sode ir piese. Ta 1syki. Man dukra parveze lauktuviu spalvinimo knyga su mandalom, geru piestuku rinkini, 48 spalvos, ir kita knyga, kur reikia sujungti taskus. Viena pusl. pabandziau, iskvarsino galva geriau uz kryziazodzius ir sudoku :)

O as esu, ziema. 

ačiū, glestersiu smile.gif

mergai, ką skanaus ir įdomaus su brokoliais padaryt? Ir kaip juos šaldyt - apvirtus? Pasirodo, mamikė vietoj brokolių ir kalafiorų pasėjo brokolius ir brokolius, tai daba gerą derlių turim biggrin.gif

Trinta sriuba skanu, paskui ta misraine su spanguolem. Saldziau lyg zalius, nevirtus. Kalafiorai smirdi atsileide, tai visada saldau brokolius. Pas mane dar toli grazu, kol bus valgomi.

Atsakyti

Žiemą perku šaldytų rinkinius, nesmirdi tie kalafiorai. Tik jie neapvirti užšaldyti. Be to, niekad neatšildau pilnai, šaltu vandeniu perlieju duršlioke ir sudedu troškintis ar ant sviesto pakepu.

Eina sau, tik dabar pamatėm GT mūšio epizodą, pernai metų sezono. Be amo likau. Žiauriai gera komanda prie ekranizacijos dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 17 liepos 2017 - 20:02
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 17, 19:14)
Tai dabar pirk molberta biggrin.gif

buvo kazkur pas mane, tevas dukrai buvo padares. Atsimenu, stovejo sode ir piese. Ta 1syki.

Man dukra parveze lauktuviu spalvinimo knyga su mandalom.... Viena pusl. pabandziau, iskvarsino galva geriau uz kryziazodzius ir sudoku smile.gif

Trinta sriuba skanu, paskui ta misraine su spanguolem. Saldziau lyg zalius, nevirtus. Kalafiorai smirdi atsileide, tai visada saldau brokolius.

aga, molbertą ir beretę biggrin.gif

lotuliukas.gif

tai gal geriau ir už siuvinėjimą?.. bigsmile.gif

sriubą reiks pabandyt. Tą mišrainę bandžiau. Ką aš žinau.. man vis dėlto apvirti ar apkepti brokoliai skaniau nei žali. Ir tikrai - kalafiorų šaldyt nemėgstu turbūt kaip tik dėl to kvapo smile.gif reiks daugiau šitų tada užšaldyt. Iki šiol nebandžiau.

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 17, 19:59)
Eina sau, tik dabar pamatėm GT mūšio epizodą, pernai metų sezono. Be amo likau. Žiauriai gera komanda prie ekranizacijos dirba.

a tai pernai taip ir likai nepažiūrėjus? smile.gif geras geras tas serialas.
Padabojau jau pirmą naują seriją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 liepos 2017 - 20:07

QUOTE(saintlina @ 2017 07 17, 21:06)
a tai pernai taip ir likai nepažiūrėjus? smile.gif geras geras tas serialas.
Padabojau jau pirmą naują seriją smile.gif

Ni, aš pamiršau surast, o šeiminykščiai nemoka.

Mum dar beveik valandą liko laukti bigsmile.gif Gera buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 17 liepos 2017 - 20:12
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 17, 20:11)
Mum dar beveik valandą liko laukti  bigsmile.gif Gera buvo?

pradžia gera, paskum tokia rami. Smagu vėl GT sulaukti wub.gif
Atsakyti

Man atrodo, gal girdejau, gal pati sugalvojau, kad misiniuose buna kazkokia spec. veisle, kuri nesmirdi. 

Atsakyti

Priedas  1500317774051-1914094862.jpg   75,69KB   0 Parsiųsta kartų

saintlina, 17 Lie 2017 - 21:06, parašė: aga, molbertą ir beretę biggrin.gif tai gal geriau ir už siuvinėjimą?.. bigsmile.gif geras geras tas serialas.
Tau tiktu. Manau. Berete :D Ai, ne. Ir ne spalvinimas, o skaiciu sujunginejimas, parodysiu, kaip atrodo :) Pavydziu jums, kad turesit ka labai idomaus ir laukto ziureti :) geras jausmas.
Atsakyti
Gelsvą lemūrą surijau biggrin.gif pas mane vadinasi jie gelsvai žali biggrin.gif
Saintlina, aš labai mėgstu brokolius su vištiena troškintus grietinėlėje ax.gif
Pas mus irgi ežys bėgioja, bet labai bailus rolleyes.gif
Papildyta:
Gelsvą lemūrą surijau biggrin.gif pas mane vadinasi jie gelsvai žali biggrin.gif
Saintlina, aš labai mėgstu brokolius su vištiena troškintus grietinėlėje ax.gif
Pas mus irgi ežys bėgioja, bet labai bailus rolleyes.gif
Atsakyti