Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 18, 18:37)
<p>Taip, tos, ji duoda kiaušinių skonį. Atrodo, kad ne źirniai, o sutrinti kiaušiniai. Paźiūrejau, dar reikia ĉesnako ir rašo źuvies prieskonių. Aš dējau keptų bulvių pr.</p>

nu š tada,bo nesu pas mus mačiusi tokios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 07 18, 17:31)
lyg ir sėkliukus išimt prieš tai.

ui, kiek terlionės blink.gif kažkokie pas mane šiemet ir agrastai smulkūs. Anksčiau tikrai gerokai didesni būdavo. Tai jei iš tos smulkmės dar sėkliukes blusaut... eina nakum. Geriau nuspirksiu to gatavo cukraus su pektinu.

Mergai, gal kas žinot kaip paveikslo drobę išlygint? Kinietis kinietiškai įpakavo mano būsimą šedevrą, pasiglamžę kraštai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 liepos 2017 - 17:44
QUOTE(saintlina @ 2017 07 18, 18:42)
ui, kiek terlionės  blink.gif  kažkokie pas mane šiemet ir agrastai smulkūs. Anksčiau tikrai gerokai didesni būdavo. Tai jei iš tos smulkmės dar sėkliukes blusaut... eina nakum. Geriau nuspirksiu to gatavo cukraus su pektinu.

kad pasiterliot reik,tai faktas,nes daugiau nebekilo noras jo gamintis.Aš pektino mišinį ,ne cukrų ,perkuos.Kažkaip labiau jis man prie širdies ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 18 liepos 2017 - 17:54
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 07 18, 17:49)
Aš pektino mišinį ,ne cukrų perkuos.Kažkaip labiau jis man prie širdies ax.gif

a, tiksliai, yra gi to pektino pakeliuose. Pamiršus buvau smile.gif Virsiu tada agrastus su apelsinais. O su kitais nežinau dar, ką darysiu. Reik pagooglint.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 18, 18:42)
Mergai, gal kas žinot kaip paveikslo drobę išlygint? Kinietis kinietiškai įpakavo mano būsimą šedevrą, pasiglamžę kraštai.

Tai iš blogos pusės pabandyk lygint, su garais. Jei piešinys neišnyks, tada visą lygink. Šiaip tas drobes lengvai supurškia vandeniu ir tempia ant rėmo. Gal nė lyginimo nereiktų. Prišaudo prie rėmo ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 18 liepos 2017 - 18:31
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 18, 17:59)
Tai iš blogos pusės pabandyk lygint, su garais. Jei piešinys neišnyks, tada visą lygink. Šiaip tas drobes lengvai supirškia vandeniu ie tempia ant rėmo. Gal nė lyginimo nereiktų. Prišaudo prie rėmo ;)

gal pabandysiu kraščiuką garais sudrėkint.Nors tikrai turbūt reiktų tempt iškart ant rėmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 liepos 2017 - 18:14
QUOTE(saintlina @ 2017 07 18, 18:58)
a, tiksliai, yra gi to pektino pakeliuose. Pamiršus buvau smile.gif Virsiu tada agrastus su apelsinais. O su kitais nežinau dar, ką darysiu. Reik pagooglint.

džiovinti vietoj razinkų skanu nestuke.gif psio ,atsijungiu,užšoksiu kurią dieną mirksiukas.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 07 18, 18:11)
džiovinti vietoj razinkų skanu nestuke.gif psio ,atsijungiu,užšoksiu kurią dieną mirksiukas.gif  ok.gif

karviukams linkėjimai smile.gif
Atsakyti
Susidubliavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 18 liepos 2017 - 18:23
Priputau brokolių sriubos pagal Pou receptą wub.gif dabar prie lovos traukia.
Atsakyti

Man turbut kokie ateiviai atminti pratrina. Jus kalbat apie kazka, o as neturiu supratimo, kada anksciau apie tai buvo kalbeta. Tas pats dabar, apie kokia sriuba kalbi? :D Tai eik gultis ir pasiimk knyga. As privalgiau skaniu lasinuku naminiu su cesnaku. Traukia dirbti, kaip Popaju nuo.spinatu.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 18, 20:11)
Man turbut kokie ateiviai atminti pratrina. Jus kalbat apie kazka, o as neturiu supratimo, kada anksciau apie tai buvo kalbeta. Tas pats dabar, apie kokia sriuba kalbi? biggrin.gif

Tai eik gultis ir pasiimk knyga.

Pou rašė, kad skani sriuba iš brokolių, morkyčių, kalafiorų. Tai šian panašią ir dariau - brokoliai, bulbos, morkos, žirneliai, voveruškos. Viskas šviežia, skanu smile.gif

negaliu, dar darbinių reikaliukų yra.
Atsakyti