Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Besėklio arbūzo priputom ant nakties, bus lakstymo laugh.gif

Gi šian erkę nusipurčiau.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 18, 20:36)
Besėklio arbūzo priputom ant nakties, bus lakstymo laugh.gif

Gi šian erkę nusipurčiau.

va va, man kaip tik arbūzo iki pilnos laimės trūksta bigsmile.gif ale nėr..

kur tu tą erkę mieste radai?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 18, 21:40)
kur tu tą erkę mieste radai?

Tai kad ne mieste. Pasisekė, ant šviesaus bliuzono greit pastebėjau. Ale fokusas kitame. Vis po pasižaidimų su gėlėm jaučiu 'vabaliukus' galvoj. Pirma mintis - visai su nervais prastai ir tik veliau einu skalbt kudlas. Maža kas. Po šian jau kitaip mąstau, gal tikrų gyvių prisirankioju vis tik biggrin.gif
Atsakyti
Hai smile.gif

Baisiai nesėkmingais mezginiais užsiimu ir ardymais. Laiką vėjais leidžiu. ax.gif

Gaudvile, morališkai pasiruošk ryt baisiam vaizdui, abo namie sėdžiu, lauke nieko neveikiu, bo kaimyninį namą grioznai remontuoja, darbininkai šlaistosi aplink, birbina perdien, tai sėdžiu namie langus užsidarius unsure.gif Narvoja juodai rolleyes.gif
Atsakyti
Saintlina, dziaugiuos, kad patiko. As sian vistienos sriuba viriau, skani gavosi, gyre.
unsure.gif [i-->
QUOTE(Kulkė @ 2017 07 18,

Gaudvile, morališkai pasiruošk ryt baisiam vaizdui, abo namie sėdžiu, lauke nieko neveikiu, bo kaimyninį namą grioznai remontuoja, darbininkai šlaistosi aplink, birbina perdien, tai sėdžiu namie langus užsidarius unsure.gif [i)
Narvoja[/i] juodai  rolleyes.gif

Kulke, o kaip tavo vyrukas reaguoja i tuos griovimus?

As sian sedejau kitam bute, vyrukai su perfu drindino, pas mane jau nelabai buvo gera, isivaizduoju, kad mano kaimynam isvis nelabai. Tik ispejom ir atsiprasem is anksto, tai kas darbe buvo, kas i parduotuves isejo. Tikiuosi, kad nepyks labai.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 07 18, 22:06)
morališkai pasiruošk ryt baisiam vaizdui...

Dabar žiūrėk kap yr - nemačiau pas tave graiko, to kur daug daug duoda riešutų. Kai pasigyrei vyšniom, vyšnios nei vienos nemačiau! doh.gif lotuliukas.gif Normaliai, ane? Sekantį kartą dukros klausiau ar bliuskutės printas su katėm buvo!?! blink.gif Rimtai, nepastebėjau. Tai mano visa misija bus tik vazonėlius sustatyt į vietą ir psio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 07 18, 22:14)
Kulke, o kaip tavo vyrukas reaguoja i tuos griovimus?

As sian sedejau kitam bute, vyrukai su perfu drindino, pas mane jau nelabai buvo gera, isivaizduoju, kad mano kaimynam isvis nelabai. Tik ispejom ir atsiprasem is anksto, tai kas darbe buvo, kas i parduotuves isejo. Tikiuosi, kad nepyks labai.

Į lauką nevežu miegot, tai ką aš žinau- normaliai. Pripratęs jau jis prie tokių garsų, MB palėpę įrenginėja, tai irgi džyrina grįžęs. Nėr ramybės ant šio svieto visai ax.gif

Nu aš suprantu ir juos, o dar tie orai tokie šūdini lauko darbams. Dabar kelios sausos dienos, tai net šeštadienį dirbo prie fasado darbininkai. Paprastom dienom irgi varo vos ne iki sutemų.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 18, 21:16)
Dabar žiūrėk kap yr - nemačiau pas tave graiko, to kur daug daug duoda riešutų. Kai pasigyrei vyšniom, vyšnios nei vienos nemačiau! doh.gif lotuliukas.gif Normaliai, ane? Sekantį kartą dukros klausiau ar bliuskutės printas su katėm buvo!?!  blink.gif Rimtai, nepastebėjau.

Akurat kaip aš - niekad nieko nepastebiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 18, 22:16)
Dabar žiūrėk kap yr - nemačiau pas tave graiko, to kur daug daug duoda riešutų. Kai pasigyrei vyšniom, vyšnios nei vienos nemačiau! doh.gif lotuliukas.gif Normaliai, ane? Sekantį kartą dukros klausiau ar bliuskutės printas su katėm buvo!?!  blink.gif Rimtai, nepastebėjau. Tai mano visa misija bus tik vazonėlius sustatyt į vietą ir psio  mirksiukas.gif

Ha-ha. Man rodos tu šiaip šoke buvai. Tokioj būsenoj išnyksta prisiminimai biggrin.gif O maikė tada gal su mikimauzu rodančiu fakus buvo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 18, 22:23)
Akurat kaip aš - niekad nieko nepastebiu lotuliukas.gif

Ai, vieną dalyką Kulkės kieme tai pastebėjau - džyz, galvoju, koks didelis kiemas ir kieeeeek daug visko prisodinčiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 07 18, 22:25)
Ha-ha. Man rodos tu šiaip šoke buvai. Tokioj būsenoj išnyksta prisiminimai  biggrin.gif  O maikė tada gal su mikimauzu rodančiu fakus buvo  blush-anim-cl.gif

Kad gal labiau mintys sukosi, ką ir su kuo sugrupuoti. Gi pasakojau, kiek kartų vienoj aikštelėj sukau ratus, kol radau verbenas. Tikrai kokius 15kartų ratais ėjau. Jau net šeimininkė juokėsi, kad dabar geriau žinau, kur kas sudėta. 15 kartų!!! Va bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 18, 22:31)
Ai, vieną dalyką Kulkės kieme tai pastebėjau - džyz, galvoju, koks didelis kiemas ir kieeeeek daug visko prisodinčiau lotuliukas.gif

Kad gal labiau mintys sukosi, ką ir su kuo sugrupuoti.

Nuuuuu.... bigsmile.gif
Man pačiai trūksta vietos daržui ir uogakrūmių. Dar noriu sidabrinės eglutės biggrin.gif Ir viską suart. Tada teisingai užsodint iš naujo. biggrin.gif

Man rodos kolkas tai yra misija neįmanoma. Bent pora metų per anksti tave pasikviečiau smile.gif Nes realiai aš suvokiu situacijos šūdinumą ir kiek dar daug paruošiamųjų darbų dar reik atlikti norint gero, gražaus ir teisingo vaizdo.
Atsakyti
Pfff, jei tik noras nedings, viską ir pasidarysit.

Tiesa, o kaimynams leidai tvorą nuardyt?
Atsakyti