Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 04, 20:35)
O jei rimtai visus -27 driokstels?

Nu tai ir driokstels. Mašiniukas mano, jaučiu, negyvas bus. Reiks namiškių prašyt, kad pavežiotų..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 04, 20:41)
Nu tai ir driokstels. Mašiniukas mano, jaučiu, negyvas bus. Reiks namiškių prašyt, kad pavežiotų..

MB jau akumą išėmė iš šeimyninės, jo darbinis busas per didžiausius šalčius vedasi nuo pusės pasukimo.
Sakai, su mocais geriau nei su auto? biggrin.gif Gal kokį tigro kailiuko vokelį turi specialiai žiemai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 04, 20:37)
pŽIŪRĖJAUtavo spektaklių nuorodas..į abu norėčiau,jei pas mumi rodytų..ypač į pirmą ax.gif

Gal bus kada gastrolės?..

Dar į šitą turiu bilietus šį mėnesį
http://www.jaunimote...utes-lizdo.html
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 04, 20:43)
MB jau akumą išėmė iš šeimyninės, jo darbinis busas per didžiausius šalčius vedasi nuo pusės pasukimo.
Sakai, su mocais geriau nei su auto?  biggrin.gif  Gal kokį tigro kailiuko vokelį turi specialiai žiemai?  biggrin.gif

Mano chebra su savais irgi bėdų paprastai neturi. Tik mano dyzeliuks prie -30 jau nabašnikas tikriausiai bus.
Mocai žieminių padangų neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 04, 20:53)
Gal bus kada gastrolės?..

Dar į šitą turiu bilietus šį mėnesį
http://www.jaunimote...utes-lizdo.html
Papildyta:
Mano chebra su savais irgi bėdų paprastai neturi. Tik mano dyzeliuks prie -30 jau nabašnikas tikriausiai bus.
Mocai žieminių padangų neturi lotuliukas.gif

Tikiuosi,prasidėt jau ir pas mus spektakliai turėtų wub.gif
šitą filmą esu mačiusi,kaži,kaip spektaklis...papasakosii įspūdžius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 04, 20:57)
Tikiuosi,prasidėt jau ir pas mus spektakliai turėtų wub.gif
šitą filmą esu mačiusi,kaži,kaip spektaklis...papasakosii įspūdžius mirksiukas.gif

Pas jus ten remontas spektaklių salės ar kažką painioju?
Aha, filmą irgi mačiau. Ir knygą skaičiau. Abu labai geri buvo. Būtinai papasakosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 04, 21:12)
Pas jus ten remontas spektaklių salės ar kažką painioju?
Aha, filmą irgi mačiau. Ir knygą skaičiau. Abu labai geri buvo. Būtinai papasakosiu smile.gif

taip,prieš naujaką jau atidarė,o nuo penktadienio ir 3d filmus matysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 04, 21:18)
taip,prieš naujaką jau atidarė,o nuo penktadienio ir 3d filmus matysim bigsmile.gif

super thumbup.gif
Atsakyti

Gonzikai, su kišenėm. Tik reikejo visos taškuotos. Tai neissiskiria, kad kisenes yra. Va šita, tik didesne. Pusbrolio mergytei :) mama su sese taskiukus turejo o mazai sesei nebeliko, tai papuosiau :) Priedas  FB_IMG_1483471677646.jpg   78,23KB   0 Parsiųsta kartų

Kulkes pirkiniai  :heart:

Hortenzijas sniegu užpyliau :assa:  dabar idomu del masinos. Jei ka reiks gaivint su pakroveju....

Atsakyti
Freke, kokia tu gabi bigsmile.gif Man siuvimas visiškas kosmosas, tai aš tik pavydėt galiu tai mokančioms wub.gif
P. S. Palučių prisipirkau lig valios, siūk sau toliau sukienkas biggrin.gif

MB kėsinasi sirgti, o tai blogai, laabai blogai. Pasireikš visos jo drama queen savybės - dejuos, aimanuos, vaitos, kosės ir sakys, kad, o jazusjazus dabar tai tikrai plaučiai sudegs rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 04 sausio 2017 - 22:02

As tau merliuku pasiut norejau :D nosiniuku :) bet tai kaip dabar jaustis? Prisizadejau... reik teset. Va kokiu graziu radau. Kitu neikelia :/  

Priedas  14231376_1487240711291345_5864213331808774678_o.jpg   84,56KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2017 01 04, 22:08)
As tau merliuku pasiut norejau biggrin.gif nosiniuku smile.gif bet tai kaip dabar jaustis? Prisizadejau... reik teset. Va kokiu graziu radau. Kitu neikelia :/

Turiu ir šitų biggrin.gif Ko aš neatsimenu, to tu nežadėjai. O aš tikrai neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti

Nestukiu amnezija? :D kur ten prisiminsi... Gi vasara dar žadėjau :rolleyes:​ 

Atsakyti