O vėjas baisulinis, naktį signalizacija įsijungė, matyt, ūkiniam kokį MB šlamštą nupūtė. Jau kaip įsigandau, širdis vos neiššoko
Sveikos
Ate,o ką ryt darysi?dar didesnę baisumą praneša,na tiesa,vėjas lyg ir aprimt turėtų....
name pečiukai kūrenasi ,šilta jauku,o dar reik eit į ūkinį,noro jokio kišt nosę laukan
Saintlin,kai mane rimtai stveria,tai irgi tuos gėrimus naudoju,bent jau išsimiegu...nors tūso nuo jų baisiai,bet čia turbūt dėl paracetamolio...Man jo tabletę išgert būdavo dideliausias žygdarbis....
Papildyta:
geeeeras,tai skaitysi senų laikų kriminalus?
diedas kaime nuo aukšto vasarą buvo nutraukęs seną,dar a.a šeimininkų lagaminą.Tai jame radom 1985m ''šluotas''...ot buvo skaitymo
Ate,o ką ryt darysi?dar didesnę baisumą praneša,na tiesa,vėjas lyg ir aprimt turėtų....
name pečiukai kūrenasi ,šilta jauku,o dar reik eit į ūkinį,noro jokio kišt nosę laukan
Saintlin,kai mane rimtai stveria,tai irgi tuos gėrimus naudoju,bent jau išsimiegu...nors tūso nuo jų baisiai,bet čia turbūt dėl paracetamolio...Man jo tabletę išgert būdavo dideliausias žygdarbis....
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 01 05, 10:27)
Nes česnaku prieš tai neįtrynei
už tai jis mums į kiemą atpūtė 1994 metų akistatos egzempliorių
liepiau vaikams kai išeis į lauką parnešti jį namo
paskaitysiu
geeeeras,tai skaitysi senų laikų kriminalus?
diedas kaime nuo aukšto vasarą buvo nutraukęs seną,dar a.a šeimininkų lagaminą.Tai jame radom 1985m ''šluotas''...ot buvo skaitymo
QUOTE(NERA @ 2017 01 05, 10:27)
Nes česnaku prieš tai neįtrynei
Jei no stiprus vėjas oras būtų fantastinis
liepiau vaikams kai išeis į lauką parnešti jį namo
paskaitysiu
Jei no stiprus vėjas oras būtų fantastinis
tai tau ir vėjas fantastinis kliuvo - laikraštį iš praeities atnešė
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 05, 11:03)
Saintlin,kai mane rimtai stveria,tai irgi tuos gėrimus naudoju,bent jau išsimiegu...nors tūso nuo jų baisiai,bet čia turbūt dėl paracetamolio.
Saintlin,kai mane rimtai stveria,tai irgi tuos gėrimus naudoju,bent jau išsimiegu...nors tūso nuo jų baisiai,bet čia turbūt dėl paracetamolio.
aha, o kas ten šaltuko labai norėjo?
matyt, ne nuo paracetamolio. Mano vaikis nuo to gėrimo vemia, nors tabletes geria be jokių problemų. Man irgi tas kokteilis priešlykštis, aš jo net nuryt negaliu.
aik tu sau, kaip faina
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 01 05, 10:59)
O vėjas baisulinis, naktį signalizacija įsijungė, matyt, ūkiniam kokį MB šlamštą nupūtė. Jau kaip įsigandau, širdis vos neiššoko 
pas mus visai nedidelis vėjas
QUOTE(saintlina @ 2017 01 05, 11:13)
aha, o kas ten šaltuko labai norėjo?
matyt, ne nuo paracetamolio. Mano vaikis nuo to gėrimo vemia, nors tabletes geria be jokių problemų. Man irgi tas kokteilis priešlykštis, aš jo net nuryt negaliu.
aik tu sau, kaip faina
tai kad bais vėjas didelis,kažna trobos stogas atlaikys
nežinau bet ir tabletės,ir marmalas dažniausiai kaip ir tavo vaikiui suveikia...Su TF dar kažkiek lengviau,o kiti....
Diedas sukūreno pirty,jis nostalgijos tiems laikams nejaučia
QUOTE(saintlina @ 2017 01 05, 09:04)
aha
net rėkia, būna
jau aš gatava kaukštelt būnu, kad nesikankintų 
Ir marmalus baisus mėgėjas gert. Ir šiaip tada po spinteles duodasi, kokį vaistą čia dar išgėrus, į vaistinę bėga 'kažko' - geriamo, purškiamo, tepamo ir t.t., ir pan. Ypač mėgsta tuos karštus paracetamolio gėrimus
Fui.
Ir marmalus baisus mėgėjas gert. Ir šiaip tada po spinteles duodasi, kokį vaistą čia dar išgėrus, į vaistinę bėga 'kažko' - geriamo, purškiamo, tepamo ir t.t., ir pan. Ypač mėgsta tuos karštus paracetamolio gėrimus
Oi, kaip prajuokinai
Labas rytas,
Saintlina, nu ir slidu, ir vėjas baisulinis. Tu kokiais keliais vaikštai?
O jau iš ryto anksti ankstėliausiai, kai išlindau iš namų, atrodė, kad plikom kojom einu.
Jei ne vėjas, būtų galima dar gyvent. SAULĖ IŠLINDUS.
Kosėju baisiai, tai neisiu pasišpaceroti, tupiu šiltai.
Freke, graži taškė
Ačiū, Daimura. Apžiūrėjau jų asortimentą, gal ką užsimanysiu dar be Toro. Bet jei neužsimanysiu, labai ačiū
, paprašysiu
Vakar užsisakiau iš mūsų daržo keletą sėkliukių pomidorų, tik dar negaunu į el. paštą jokio patvirtinimo. Sėklų niekad taip nepirkau, tai nežinau čia tos tvarkos.
Maniškis tai ramiai serga, kai serga. Neišlenda iš lovos, geria, ką duodu ir nesiskundžia. O va tėtis
Ten tai šou būna.
O aš kai sergu, tai prašau vištienos sriubos ir kad išmasažuotų
O jau iš ryto anksti ankstėliausiai, kai išlindau iš namų, atrodė, kad plikom kojom einu.
Jei ne vėjas, būtų galima dar gyvent. SAULĖ IŠLINDUS.
Freke, graži taškė
QUOTE(daimura @ 2017 01 04, 21:07)
Man pernai e-seklos visą pokutį Toro įdėjo už dyką, nes galiojimas pasibaigęs. Na, sudygo visos 100%. Tikrai galiu pasidalint, jei reikia, ten daug tų sėklų yra.
Papildyta:
kai MB išsikraustė dirbti į Vilnių, baigėsi visi mūsų spektakliai, nespėja po darbo
Papildyta:
kai MB išsikraustė dirbti į Vilnių, baigėsi visi mūsų spektakliai, nespėja po darbo
Ačiū, Daimura. Apžiūrėjau jų asortimentą, gal ką užsimanysiu dar be Toro. Bet jei neužsimanysiu, labai ačiū
Vakar užsisakiau iš mūsų daržo keletą sėkliukių pomidorų, tik dar negaunu į el. paštą jokio patvirtinimo. Sėklų niekad taip nepirkau, tai nežinau čia tos tvarkos.
Maniškis tai ramiai serga, kai serga. Neišlenda iš lovos, geria, ką duodu ir nesiskundžia. O va tėtis
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 05, 11:29)
Kartą, kai jau tikrai mačiau, kad sirgo, gi grįžo ne su vaistais, o galima sakyt bombonkėm 
tai čia nuo vaistininkės priklauso
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 01 05, 12:12)
aš gi nevaikštau, o važinėju
kiek tu gali sirgt?
aš nieko neprašau
QUOTE(saintlina @ 2017 01 05, 13:24)
tai čia nuo vaistininkės priklauso
ką pasiūlo, tą ir perka 
Papildyta:
kiek tu gali sirgt?
Greit greit sveiksti, užtenka jau
aš nieko neprašau
išskyrus tik, kad mane ramybėj paliktų 
Papildyta:
kiek tu gali sirgt?
aš nieko neprašau
Neišsisveikau tąkart, tai ir vaikštau karksėdama. Man jokių imunomoduliatorių negalima, tai jau kiek turi resursų organizmas, tiek ir kovoja. O kad šmikis neturi, tai ką aš jam.
Naujaką šventėm, beveik visi su gripu baisiu išpuolė, žiūrėsim, ar mūsų neužkabins. Gal tik su karksėjimu ir išsisuksiu. Buvau juk jau ir kosėt nustojus.
Tai manęs vis maloniai klausia, ką dar padaryt
Ate, geriau tropikus parodytum
QUOTE(Pou @ 2017 01 05, 12:35)
Man jokių imunomoduliatorių negalima..
kas čia per daiktas?
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 01 05, 12:49)
jei dar šampano šalia krėslo padėt..