Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 16:12)
aha, penktadienis  bigsmile.gif  ką čia gero nuveikus?..

nius ką ką, einam kokį gėrimėlį užsitaisyt ir lauksim žinių bei gi foto iš Kulkės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 13, 15:54)
Kaip graziai vel sninga, labas vakaras- penktadienis.
smile.gif

Nu Gonzikeli tu mano, issiunte ir tau ponia Vingiene pagaliau laukneseli. Atsiprasau, kad gausi paskutine, labai tikiuosi, kad rytoj. Palyginsim greicius, nes kita pasiunciau irgi i jusu puse, i pati Latvojos pasieni.

bigsmile.gif pas mumi tokiais dideliais kąsniais jau porą valandų sninga,tai su vaikiu m ką tik iš skiepų grįždami vos į kalną užropojom...išsiunčiau dabar diedą druskos unsure.gif
jei iki 12išsiuntei,tai dar yr galimybė ryt sulaukt,jei po....pirmadienį ateis...Kad mūsų pusėj Latvijos nėr...virš 200km o gal ir daugiau iki jos nuo mūsų.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 13, 15:54)
kad jei dabar per abu aukstus ieskau mezginio, siulu,virbalu, paskui dar ir bliudo ieskociau  biggrin.gif

ieškau ir aš, nors 2 aukštų ir nėr lotuliukas.gif Dar atkeliavo nauji virbalai ir eilių skaičiuoklis. Rimtai atrodys mano testamentas, kai visus čiudnumus surašysiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 13, 16:23)
nius ką ką, einam kokį gėrimėlį užsitaisyt ir lauksim žinių bei gi foto iš Kulkės  bigsmile.gif

atominės kavos užsiplykiau,svečių laukiu...faktas,kad ilgai bus,tai dopingo nori nenori reik užsimest..
Na aš nei Saintlinos nei Kulkės,nei tavęs pačios neperspjausiu....mano dovana ,tikiuos,kad skani...o daugiau...nu nešauna man tokios mintys kaip jums ....neturiu aš šitoS DOVANOS.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 13, 16:28)
ieškau ir aš, nors 2 aukštų ir nėr lotuliukas.gif Dar atkeliavo nauji virbalai ir eilių skaičiuoklis. Rimtai atrodys mano testamentas, kai visus čiudnumus surašysiu laugh.gif

Kokius griebei? O skaičiuoklis tas ant piršto? Aš kažkada su pirmu užsakymu iš šitos ponios dovanų gavau, o kaip tik buvau iš ali užsisakiusi. Galiu pasakyt, kad identiški, net kai nukrito abu viens po kito, abiejų tie langeliai atšoko identiškai biggrin.gif

Psio, aš pakeliui pačtan biggrin.gif Prisipirkau pavasario nuotaikų į namus, mesiu von iki kitų kalėdų tuos raudonus atributus biggrin.gif Nervija jau biggrin.gif

Taigi su Laisve, penktadieniu, pilnatim ir 13-ąja, bitelės wub.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 13, 16:30)
.mano dovana ,tikiuos,kad skani...

Man jau dūmu pakvipo bigsmile.gif
jatau, kad nors pašte nebūtų suėdę to skanumo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 13, 16:39)

Taigi su Laisve, penktadieniu, pilnatim ir 13-ąja, bitelės  wub.gif  lithuania.gif

Hmmm, tai tinka šiandien gert ar netinka? :hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 sausio 2017 - 16:52
QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 16:56)
Man jau dūmu pakvipo  bigsmile.gif
jatau, kad nors pašte nebūtų suėdę to skanumo  blink.gif
Papildyta:
Hmmm, tai tinka šiandien gert ar netinka? :hm

Jau pasiėmiau bigsmile.gif Varau namo biggrin.gif MB irgi žiūri kaip smakas biggrin.gif

Kas per klausimai....
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 13, 17:11)
Jau pasiėmiau  bigsmile.gif  Varau namo  biggrin.gif  MB irgi žiūri kaip smakas  biggrin.gif

Nu prakrapštyk su kokiu atsuktuvu bevažiuodama. Mergelė tikrų tikriausiai turi tokį mašinoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 13, 16:30)
mano dovana ,tikiuos,kad skani...

net neabejoju wub.gif
Atsakyti
Gonzikai yahoo.gif Bet kaukštelsiu jeibogu! Kaip tu taip gali rašyt apie save!
Lia lia lia ax.gif biggrin.gif Atkeliavo dovana biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Duskit pavidolei visi biggrin.gif Aš turiu nuosavą paršaitę!!! bebe.gif
Susipažinkite- ji dar be vardo, bet manau jūs man padėsit jai krikštynas iškelti ir sugalvoti vardą bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Tai va, dabar jau lenkiu žemai galvą, kiek leidžia mano pilvas, prieš Gonzių - ačiū tau bite! Tu fantastiška! Aš žiauriai laiminga ir nustebinta! Ačiū ačiū ačiū!!! Duokš pa friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 13 sausio 2017 - 17:59
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 13, 16:39)
Kokius griebei? O skaičiuoklis tas ant piršto?

tuos, kur įvairių spalvų, Zing ar kaip ten bigsmile.gif

Aha, na bet abejoju, ar pavyks visai atsisakyt rašyt pastabas ant popieros rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 13, 17:58)
Atkeliavo dovana  biggrin.gif

eina sau ohmy.gif Ir net draugę gavai yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 13, 17:58)
Gonzikai  yahoo.gif

aik tu sau bigsmile.gif Ne veltui man net Vilniuj kvepėjo thumbup.gif o kas ten baltam popieriuje - rankų darbo saldainiai? bigsmile.gif
Ui, kokis fainas žaislas wub.gif
Atsakyti