Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

kaži, kas pas mane į langų apiplovimo bakelį supilta?.. bet turbūt kažkas tinkamo, nes šian purškė labai gražiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 10:58)
kaži, kas pas mane į langų apiplovimo bakelį supilta?..  bet turbūt kažkas tinkamo, nes šian purškė labai gražiai smile.gif

Tai čia irgi iki -25c, atrodo tiek pas mus ir nebuvo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 13, 11:08)

Tai taviškiui dabar ,ne per šalčius?Nes dėdei parėjo kai -27 buvo
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 13, 11:08)

žinok, gal ir buvo. Pas mus aplink kaimą žymiai šalčiau buvo, vienoj vietoj pas giminaičius -32 rodė.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 11:56)
žinok, gal ir buvo. Pas mus aplink kaimą žymiai šalčiau buvo, vienoj vietoj pas giminaičius -32 rodė.

Pas mus net -20 nerodė. Ne dabar, per šalčius. Trūko iš sekmadienio į pirmadienį naktį.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 13, 10:05)
panašiai, ty indą siūlų kamuoliukui. Kai gausiu, parodysiu ;)

Žodžiu, viskas su ja gerai.

O, dievai, tą, kur virš 30 evrų prašo? bigsmile.gif

O, geros naujienos! smile.gif
QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 10:22)
Kulke, tu apie tą patį mąstei?

Tai aiškiai, kad apie tą patį biggrin.gif Bet aš dar kitur mačiau... ax.gif Žinojau, kad darbas ne sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 10:58)
kaži, kas pas mane į langų apiplovimo bakelį supilta?..  bet turbūt kažkas tinkamo, nes šian purškė labai gražiai smile.gif

klausiau saviškio, koks pas mus. Sakė, geras lotuliukas.gif Pats pavadinimo nežino.

Atsakyti
Man kažkodėl Lesta autochemija ir visi purškalai, šmirkalai atrodo turėtų būti patikimi. smile.gif

Eisiu chimičint čeburekų. Radau patį paprasčiausią, koks tik gali būti, tešlos receptą, mėginsiu.

O, šiandien ir aš išbandžiau RR metodą su sniegu. Gi išleidau šunieną, žiū pro langą- vartai praviri. Lėkiau ieškot vienom šlepetėm basom kojom biggrin.gif Fainas oras, sniegas ir tas nešaltas smile.gif Tempsiu kažką vakare už pakarpos laukan biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labai skubu pasirodyt, tai jau virtuvės fono nematykit ;)

Saintlina, kalta kalta, minėjau ne kartą, kad kol nepadarau iki galo, tol jokių pažadų minėt negaliu. Nu būtinai kas nors pakiša koją. A tas siuvinėjimas nuo pat pradžių Rytorasai ir buvo skirtas ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 13 sausio 2017 - 13:17
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 13, 12:46)
klausiau saviškio, koks pas mus. Sakė, geras lotuliukas.gif Pats pavadinimo nežino.

Tai kas ten tuos pavadinimus žino biggrin.gif nors aš kartais žinau, kai pas save imu (mūsų įmonė irgi gamina tokį dalyką). Bet dažniausiai diedas tuos dalykus tvarko.
Papildyta:
Gaudvile, koks gražus daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 13:16)
Tai kas ten tuos pavadinimus žino biggrin.gif nors aš kartais žinau, kai pas save imu (mūsų įmonė irgi gamina tokį dalyką). Bet dažniausiai diedas tuos dalykus tvarko.

kažkada žinojau, buvo Polaris ir Arktika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 )

labai skubu pasirodyt, tai jau virtuvės fono nematykit ;)

Nu labai gražus ir dydis toks fainas smile.gif Dekoruosi kažkaip ar paliksi natūralų?

Atsakyti