kaži, kas pas mane į langų apiplovimo bakelį supilta?.. bet turbūt kažkas tinkamo, nes šian purškė labai gražiai

QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 10:58)
kaži, kas pas mane į langų apiplovimo bakelį supilta?.. bet turbūt kažkas tinkamo, nes šian purškė labai gražiai 

Tai čia irgi iki -25c, atrodo tiek pas mus ir nebuvo.

QUOTE(ate42 @ 2017 01 13, 11:08)
Tai taviškiui dabar ,ne per šalčius?Nes dėdei parėjo kai -27 buvo
QUOTE(ate42 @ 2017 01 13, 11:08)
žinok, gal ir buvo. Pas mus aplink kaimą žymiai šalčiau buvo, vienoj vietoj pas giminaičius -32 rodė.
QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 11:56)
žinok, gal ir buvo. Pas mus aplink kaimą žymiai šalčiau buvo, vienoj vietoj pas giminaičius -32 rodė.
Pas mus net -20 nerodė. Ne dabar, per šalčius. Trūko iš sekmadienio į pirmadienį naktį.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 13, 10:05)
panašiai, ty indą siūlų kamuoliukui. Kai gausiu, parodysiu ;)
Žodžiu, viskas su ja gerai.
Žodžiu, viskas su ja gerai.
O, dievai, tą, kur virš 30 evrų prašo?

O, geros naujienos!

QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 10:22)
Kulke, tu apie tą patį mąstei?
Tai aiškiai, kad apie tą patį

QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 10:58)

klausiau saviškio, koks pas mus. Sakė, geras

Man kažkodėl Lesta autochemija ir visi purškalai, šmirkalai atrodo turėtų būti patikimi.
Eisiu chimičint čeburekų. Radau patį paprasčiausią, koks tik gali būti, tešlos receptą, mėginsiu.
O, šiandien ir aš išbandžiau RR metodą su sniegu. Gi išleidau šunieną, žiū pro langą- vartai praviri. Lėkiau ieškot vienom šlepetėm basom kojom
Fainas oras, sniegas ir tas nešaltas
Tempsiu kažką vakare už pakarpos laukan

Eisiu chimičint čeburekų. Radau patį paprasčiausią, koks tik gali būti, tešlos receptą, mėginsiu.
O, šiandien ir aš išbandžiau RR metodą su sniegu. Gi išleidau šunieną, žiū pro langą- vartai praviri. Lėkiau ieškot vienom šlepetėm basom kojom

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 13, 12:46)
Tai kas ten tuos pavadinimus žino

Papildyta:
Gaudvile, koks gražus daiktas

QUOTE(saintlina @ 2017 01 13, 13:16)
Tai kas ten tuos pavadinimus žino
nors aš kartais žinau, kai pas save imu (mūsų įmonė irgi gamina tokį dalyką). Bet dažniausiai diedas tuos dalykus tvarko.

kažkada žinojau, buvo Polaris ir Arktika

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 )
Nu labai gražus ir dydis toks fainas