Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 07 28, 16:14)
O man prakaitas per nugarą teka. Įsiveržiau į bulvių/moliūgų plotelį. O ten  blink.gif Džiunglės. Bulvių pasikasiau, bet su moliūgais liūdesys  unsure.gif  Viską vėl uzurpavo tas šlykštus vijoklis  unsure.gif

Savus?  bigsmile.gif

Savaitę sode nebuvau, jauč ir pas mane bus džiunglės wacko.gif

No no. Motulėj maximoj radau.
Atsakyti
Penktadieniavakariaujat? bigsmile.gif

Mes eisim pagrilint lauke, tai tuo pačiu galiu pasidalint keptų ant griliaus daržovių salotų receptu bigsmile.gif
Jamam daržovių-cukinijų, paprikų, pievagrybių ir kitų kurios patinka. Prieš kepimą pamacevojam- druska, pipirai, rūkytos paprikos milteliai, pašlakstom aliejum. Veriam ar ant iešmelių, ar grotelėse ir kepam. Pasigaminam saldrūgštį padažiuką iš medaus, citr.sulčių, čiut aliejaus ir garstyčių. Verčiam į indą keptas daržoves, pripjaustom cherry pomidoriukų, įdedam kelis lapelius rukolos, užpilam padažą, išmaišom ir voila!!! Mano skoniui tai kažkas tokio prie šašlykų, kepsnių, kebabiukų ir t.t. wub.gif
Čia maniškės pamarinuotos smile.gif Skanaus biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 28 liepos 2017 - 18:44

Aciu, Kulke, butinai isbandysiu kada prie progos.

Atsakyti
Hm...hm... hmm.gif Vasara, štoli?
Atsakyti

https://m.facebook.c...0497095/?type=3

Skanios jums kavos ar arbatos :D

Atsakyti
Laaaaabas! Eina kaku, kaip karšta ir bus dar didesnė pekla wacko.gif

Kulke, super, bandysiu.

Dabar tai kviečiu kavos ir ledų bigsmile.gif
Atsakyti
Hi! biggrin.gif

Aš kur buvus, kur nebuvus, įbridau daržan, braškes sutvarkiau, reiks tik patręšt, žolių kalnus išravėjau per šitą karštį. Dar česnakus išroviau. Kūdai šiemet su jais. Teks pirkt sodinimui. Liko gėlynus išsiravėti.

Kaip tik nykštuką suvartojau smile.gif Kava ankstėliau išgerta smile.gif
Atsakyti
Hai smile.gif
Atsipraśiau kiniškos suknelės. Sakiau, netikus, ale kaime tiesiog super. Diedas džipui tentą nuėmė, kabrioletą dabar turiu, tai kol iki Varėnos nuvažiavau, kaip dekoltė su kiniška suknia įdegiau thumbup.gif
Tech.apžiūros nepraėjau - nedirbo langų apiplovimas.. skysčio nebuvo doh.gif kol sulaksčiau nusipirkt, uždarė patikrinimo punktą. Ryt vėl važiuosiu, dekoltė spalvą įtvirtinsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 07 30, 19:58)
dar česnakus išroviau. Kūdai šiemet su jais. Teks pirkt sodinimui. 

Aš irgi. Sakyčiau, geresni nei pernai smile.gif jei reikia - sakyk smile.gif

A, už marinuotų daržovių receptą labai ačiū. Labai skanu turi būt wub.gif žiauriai mėgstu tokias daržoves svečiuose, ale pačiai vis nesigauna smile.gif

Nera, labai smagu girdėt, kad dukrai viskas į gera thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Bonifacijaus atostogos baigesi... Oras buvo nuostabus. Issimiegojau metams i prieki.

Grizdami prasukom pro soda. Prazydo mano pilnaviduris zioveinis, kurio daigelis tik vienas gyvas teisliko. Labai grazus wub.gif triju rusiu zydi, visi kitokie.

Siltnamyje Detskyj sladkij kad priaugines bumbuliuku, tik nesitikejau, jog toks veslus jis. Kitais metais jam reiks gerokai didesnes kvadraturos buta isskirti wub.gif
O Sacharnyj gigant, kokie didziuliai, grazus - ryt, oi, siandien, skersim, ziuresim, koks skonis. Toro labai pasiteisino, pilnos kasos - kitus karsciai paveike, nemezge, o sie kaip isproteje, Bolzano taip pat grazuoliai. Na ir daug, daug kitu.
Va tik naujojo siltnamio viena eile nekokia. Matyt, kad zeme visai skiriasi, visi daigai stipriai menkesni, skursta. Reiks galvot, ka cia pagerinus.

Siemet buroku neturesiu, atsetieji skursta absol. Lauko agurku apie 20 nuskyniau, prasides gal jau po trupini.

Atsakyti
Labas rytas,

biggrin.gif
Atsakyti
Pou, faina, kad gerai pailsėjai ir su tokia gera nuotaika į darbą grįžti thumbup.gif
Mano atostogų šian pirma diena smile.gif stoviu eilėj prie tech.apžiūros. Šian tokuą suknią apsivilkau, kad net petnešėlės krenta, įdegsiu kaip pietuose kol mano eilė ateis biggrin.gif Gaila tik, nesugalvojau knygutės pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 31, 09:08)
Pou, faina, kad gerai pailsėjai ir su tokia gera nuotaika į darbą grįžti thumbup.gif
Mano atostogų šian pirma diena smile.gif  stoviu eilėj prie tech.apžiūros. Šian tokuą suknią apsivilkau, kad net petnešėlės krenta, įdegsiu kaip pietuose kol mano eilė ateis biggrin.gif  Gaila tik, nesugalvojau knygutės pasiimt.

As dar savaite "ilsiuosi". Bute krapatomes. Koks mano tetoa saunuolis, kiek daug padare wub.gif

Geru atostogu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti