Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Pou @ 2017 07 31, 12:23)
Geru atostogu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū smile.gif

O šiaube, kaip pas mus aptemo blink.gif kaip vėlus vakaras, tik žaibai kaip diskotekoje mirga blink.gif gerai, kad spėjau parlėkt, būtų man gėris kabriolete degintis lotuliukas.gif
Ale suknelės, vos besilaikančios ant fafų, yra superinis reikalas, turiu pasakyt biggrin.gif Į tech.apžiūrą vos įvažiavau, berniokas tik raktelių paprašė, sakydamas - aš viską pats,pats. Dar užsukau pašarų paukščiams, tai kažkoks pašalinis dziadziokas visus maišus man į auto sunešė. Gaila, daugiau jokių reikalų nesugalvojau biggrin.gif
Atsakyti

Laba. Pas mus ramiai palyginus praejo, pazaibavo, uzlijo gerai. Kiek su draugikem susirasem, tai viskas i rytu puse nukeliavo. 

Sukneles yra gerai, kad ir padorios :D tik labai as ju nemegstu. Uztai ir tampau viska pati viena :D

Atsakyti
Iškepėt, ar ką?

Mergai, kas su Lenkija reikalų turėjot, turiu klausimų smile.gif kokiom dienom nevažiuoti, kur patartina užvažiuoti, kokioj parduotuvėj juoda agro gali būti, ar Alita ten pigesnė, gal kas netoli sienos ir be parduotuvių yr pažiūrėti ir pan. Nutariau, kad reik per atostogas nuvažiuot padabot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 08 01, 13:28)
Iškepėt, ar ką?

Mergai, kas su Lenkija reikalų turėjot, turiu klausimų smile.gif kokiom dienom nevažiuoti, kur patartina užvažiuoti,  kokioj parduotuvėj juoda agro gali būti, ar Alita ten pigesnė, gal kas netoli sienos ir be parduotuvių yr pažiūrėti ir pan. Nutariau, kad reik per atostogas nuvažiuot padabot smile.gif

https://www.supermam...owtopic=1028501
Atsakyti
Ate, ačiū 4u.gif
Jatau, kiek ten visko prirašyta blink.gif
Atsakyti
Mes tai kurortinamės. Šaltibarščių priputom, ant miego traukia biggrin.gif

Laba.

Saintlina, ūkinės prekės OBI, vokiečių parduotuvė pačioj pradžioj Suvalkų. Jei daržovių, vaisių, mėsos - turgus Seinuose, labai anksti būna ir antradienį geriau. Jei iš maisto, tai visos parduotuvės gi turi savo psl, akcijas pažiūrai ir aišku. Suvalkuose yra Kauflandas, Lidl ( kitos prekės nei pas mus), Biedronka ( Suvalkuose šioje ne buvau, bet tai pvz Krokuvoje gana didelė ir pasirinkimas normalus), Tesco. Prekybcentris - Suwalki Plaza, sportinių prekių parduotuvė gera yra, kitką nelabai domina.

O jei nori pasikultūrint ir nesat buvę, gi Mariboro pilis labai įspūdinga ( audio gidas būna atskiroje būdelėj). Dar tame krašte labai daug ežerų, žuvį skanią siūlo ir vandens pramogas, paskui dar tuo pačiu Gdansko senamiestį galit aplankyt - senamiesčio zonoj free Wi-Fi, tais galit turistines vietas vietoj susižiūrėt. Piratų laivas plukdo. Dar pasižiūrėk, galima turistinį žygį vandens kanalais pasidaryti.

Jei Iki Varšuvos važiuotum, Koperniko muziejų aplankyk su vaiku. Beje, visur atkreipk dėmesį, šeimoms bilietai pigiau, nei tarkim dviem suaugusiems ir vaikui pirkti.

Ir lenkuose nepamiršk žalią kortą turėt susavim bei asmens dokumentų ;)

Atsakyti
O bliamba, žalia korta visai iš galvos išgriuvo blink.gif aš jos net nepasiėmus iš brokerės.. polisą atsispausdinau, o žalios kortos reik važiuot, tai taip ir liko.

Ačiū labai už nuorodas 4u.gif aha, pasikultūrint labiau norim smile.gif ir Koperniką laikau omeny, tik ten turbūt geriau iš anksto bilietus nusipirkt. Jeigu išsiruošim iki Varšuvos smile.gif
Papildyta:
O bliamba, žalia korta visai iš galvos išgriuvo blink.gif aš jos net nepasiėmus iš brokerės.. polisą atsispausdinau, o žalios kortos reik važiuot, tai taip ir liko.

Ačiū labai už nuorodas 4u.gif aha, pasikultūrint labiau norim smile.gif ir Koperniką laikau omeny, tik ten turbūt geriau iš anksto bilietus nusipirkt. Jeigu išsiruošim iki Varšuvos smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Laba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 08 01, 20:41)
O bliamba, žalia korta visai iš galvos išgriuvo  blink.gif  aš jos net nepasiėmus iš brokerės.. polisą atsispausdinau, o žalios kortos  reik važiuot,  tai taip ir liko.

Ačiū labai už nuorodas  4u.gif  aha, pasikultūrint labiau norim smile.gif ir Koperniką laikau omeny, tik ten turbūt geriau iš anksto bilietus nusipirkt. Jeigu išsiruošim iki Varšuvos smile.gif
Papildyta:
O bliamba, žalia korta visai iš galvos išgriuvo  blink.gif  aš jos net nepasiėmus iš brokerės.. polisą atsispausdinau, o žalios kortos  reik važiuot,  tai taip ir liko.

Ačiū labai už nuorodas  4u.gif  aha, pasikultūrint labiau norim smile.gif ir Koperniką laikau omeny, tik ten turbūt geriau iš anksto bilietus nusipirkt. Jeigu išsiruošim iki Varšuvos smile.gif

Laba, tik jei ieškosit, ta pilis Malborko vadinasi. Labai įspūdinga plytinė pilis. wub.gif O važiuojant netoli, tai prie sienos yra Stančikų tiltai, Vilko guolis, kur Hitleris per karą gyveno, Frombarko katedra, nuostabaus grožio. Tarp kitko Frombarke dirbo Kopernikas. Yra bokštas ir muziejus. Čia prie Baltijos jūros...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 02, 15:11)

kokios gražios šitos ežiuolės wub.gif tikiuosi, pas mane bus pakankamai tinkamos sąlygos joms pasidauginti rolleyes.gif Flioksas tavo jau žydi - labai graži rožinė spalva wub.gif ir rožės abejos su pumpurais thumbup.gif

Ate, ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Ramtadryliatralialia, labas rytas su kava biggrin.gif Ir tortu biggrin.gif Iš po medžio biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 08 04, 11:00)
Ir tortu  biggrin.gif

kokia nors proga tortui? bigsmile.gif

Atsakyti