Mes vakar Merkinėj buvom. Apžvalgos bokštas tai aina nakum kaip siūbuoja
Mes vakar Merkinėj buvom. Apžvalgos bokštas tai aina nakum kaip siūbuoja
Tadu keliavom pas Žaldoką į bravorą. Istorijos, gyvas alus, dainos, verdantis 'kažkas' - jausmas, tarsi rimtai viskas ten ir vyksta. Dar receptai ir laikymo, vartojimo vingrybės. Taip jau gerai gavus per makaulę buvom nuvesdinti į kankinimų rūsį. Neišduodant paslapčių, aktoriai iš rolės neišna nei vienai sekundei
Pietūs. Aptarnaujantis personalas kažkiek panašus iš serialo Dauntono Abatija
Žirgų lenktynės ir nugalėtojo apdovanijimas
Tai va, po šio jau ėjom lauk, nors dar programoj buvo vaidinamos vestuvės. Jei ne mažoji, būčiau tikrai žiūrėjus. A dar kas, kad baronas su tijūnu kaip tikri šeimininkai. Išlydėjo ir atsisveikino net su anksčiau laiko išeinančiais
Paskui jau savarankiškai apžiūrėjom malūnininko namą ( viešbutis dabar ), pašto pastatą, vandens ir vėjo malūnus, arkinį tiltą.
Pirmas įspūdis - tikėjausi kažko kito, ale labai labai pavergė aktorių darbas. Visą dieną baronas bendravo kaip tikras šeimininkas, tijūnas kaip tikras bjaurybė ( nors einant nuo vieno taško prie kito klausė mažosios, kur nosę nusibalnojo). Kankinimų rūsy laukė staigmena
Ką veikiat?
Ar pas jus jau yra valgomų baklažanų?
Niekur nebuvau (poliklinika, biblė ir paštas nesiskaito)
Ponia Lylia, atsimeni, kažkadais kalbėjom apie sanpaulijas. Tai va lapeliai neprigijo, bet išskirsčius vieną vazoną tos dalys jau žiedelius turi. Galiu parodyti ir padovanoti vieną jei patiks

IMG_20170807_134904754.jpg 116,68KB
0 Parsiųsta kartų
Ooo, Kulke, antra diena audžiu mintį parašyti tą patį, bet užmirštu. Mano bordo sanpaulijos lapas išaugino kelis augaliukus, todėl žadėjau irgi pasiūlyti. Ta proga reiktų išskirstyti. Irgi galvojau, ar siųsti reiktų, ar rudenį įdėti kūdikiui. Pas mane dabar žydi dvi: viena rašalinė, kita balta. Tavo pilnavidurė?
Va, prikabinau baltos foto. Seniau buvo apnikę amarai, tai dar matosi sausų likuĉių
Ką skanaus numaĉiusi? Aš išviriau sriubos su kauliukais, bet man neskanu, tai pasišildysiu vakarykšĉių įdarytų cukinijų
Jau kaip nepatogu rašyti per telefoną, ta nauja versija tąsosi, prisijungia nesąmonių. Parodau savo bijūnus. Prasėdžiu valandas, o vis ant vietos
bet man patinka. Dar vienadienę naujokę parodau, realiai dar gražesnė.
IMG_20170804_202500966.jpg 179,66KB
0 Parsiųsta kartų
Neįkelia niekaip tų bijūnų. Reiškia, nereikia ![]()
Saintlina, tavo medis visdar auga, nenumirė
Kas čia dar. A, jau kaip džiaugiuosi savo bulbom
Ai, dar. Gi su saviškiais emigrantais buvom Rumšiškėse, tai jau kaip gaila tų sudegusių trobesių
IMG_20170807_164245.jpg 228,82KB
0 Parsiųsta kartų
Pietūs tokie meniški
Neįkelia bijūnų, rašo, kad per didelis failas. Išsiuvinėjau du schemos lapus. Pabandysiu dar sykį įkelti.
Šiaip ne taip. dar bus kontūrai, vadinamas BS.
Kulke, pagalvojau, kad aš irgi nenoriu
jei šalia būtum, pasiimčiau, dabar kas ten lakstys po Kauną dėl vieno gėliuko. Vaikas mano nelakstys. O ką siųstumei, tai aš iš maximos geriau nusipirksiu, dar pigiau man atseis nei tu už siuntimą sumokėsi. Juolab, kad ir pas mane balta yra. Bet labai AČIŪ.
Man irgi gaila sudegusios trobos Rumšiškėse, seniai buvau, bet iki šiol atsimenu gerą jausmą įėjus į vidų. Taip lengva kažkaip. Ir sumąstyk tokius visokius festivalius su girtais jaunais žmonėmis organizuoti šalia trobesių ![]()
Labas dienas
Ko niekaip negalima praleist važiuojant Panemunės keliu?
Gaudvile, ačiū už pasakojimą apie Pakruojo dvarą
Lylia, bijūnai