Nu ne,simta sykiu sakiau, ka as vadinu biblioteka
tai, kur taves niekaip neprisikvieciu. O musu miesto biblioteka atsinaujinusi, per du aukstus, tikrai isgyvens artimiausius desimtmecius.
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 16, 09:27)
Skaitinėjau ne tik paskutinius postus, daug puslapių atgal grįžau, ieškojau knygų, kurias galėčiau pasiimti
<p>Vis pamislinu apie <strong>EX</strong>. Ar užsuka
<p>Vis pamislinu apie <strong>EX</strong>. Ar užsuka
tada geriausia ten metines knygines ataskaitas peržvelgt - iš ten labai neblogą sąrašą galima pasidaryt
aš irgi vis prisimenu. Bet gal neužsuka, nes užsukus gal gi parašytų kokį žodelį?.. reik Daimuros prašyt, kad skambteltų, linkėjimus perduotų
Permetu tas temas sykis nuo sykio. Bet man kažkaip naudingesnė viena FB grupė apie rekomenduojams knygas, nors gal tos pačios moterys kaip ir SM recenzijas ten rašo. Siuvinėtojos visos persikraustė į FB, čionai aktyvi tik schemų paieškų tema.
Kas pietums pas damas? Pas mane balandėliai.
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 16, 12:35)
ai, aš vis pamirštu
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 16, 12:50)
pas mane - kas ką pasiims iš šaldytuvo
Labas
Jau saulelė rudeniop...
Aš piktas paskutinėm dienom. Ne dėl kažko, bet šiaip tokia pikta būsena.
Pietums sprandinės šmotas ilgai kepamas orkaitėj. Tik vietoj alaus vynas, abo apšniukštinėjau visas MB slėptuves ir neradau. Teko lįst į bendrą, o ten tik vynelis suštabeliuotas.
Ex, jei užsuksi, pranešk, ar jauti mano sasyskinius linkėjimus karts nuo karto
Aš piktas paskutinėm dienom. Ne dėl kažko, bet šiaip tokia pikta būsena.
Pietums sprandinės šmotas ilgai kepamas orkaitėj. Tik vietoj alaus vynas, abo apšniukštinėjau visas MB slėptuves ir neradau. Teko lįst į bendrą, o ten tik vynelis suštabeliuotas.
Ex, jei užsuksi, pranešk, ar jauti mano sasyskinius linkėjimus karts nuo karto
Reik braśkes tvarkyt ait, ale toooks tinginys apėmęs.. kaip čia save išspirt?
QUOTE(saintlina @ 2017 08 16, 14:39)
Reik braśkes tvarkyt ait, ale toooks tinginys apėmęs.. kaip čia save išspirt?
Mano jau sutvarkytos ir naujas šukuosenas beveik užsiauginusios
Tiesa, turiu pasakyt, kad labai skani braškių uogienė su apelsinais ir mėtomis 
Papildyta:
Aš lapų nekarpysiu, tik ūsus. Ir dar 20 metrų plėvelės nusipirkau, vėlyvų vuogų pasidauginsiu. Vieną braškyną seną naikinsiu, jei rankos prieis.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 08 16, 15:02)
Mano jau sutvarkytos ir naujas šukuosenas beveik užsiauginusios
Reiktų eit tik ūsus apkarpyti, kad netektų dar kartą tvarkyt.
Aš lapų nekarpysiu, tik ūsus. Ir dar 20 metrų plėvelės nusipirkau, vėlyvų vuogų pasidauginsiu. Vieną braškyną seną naikinsiu, jei rankos prieis.
Labuka, mergicos
Kulke, L'amurai geltoni ar raudoni? Identiski augalai ir vaisiai, bet vienam siltnamy geltoni, kitam raudoni jie
Kuris tikrasis?
Vakar i soda palekem. Saintlina, tavo rekomenduotos Nectar, kurios sudygo laiku, labai dailios. Gaila, kad sudygo gal 10 ar 15 morku - uzkepino nelaiku. Atsejau, sudygo, tik nezinau ar spes uzaugti tiek, kiek reik.
Burokeliu nulis siemet, vel pirksim, kaip ir pernai, kopustai velyvi taip pat ignoruoja, svogunu puse supuvo, agurkai tik prasidejo ir pasibaige 😁 Bet gyvenimas yra grazus
Kulke, L'amurai geltoni ar raudoni? Identiski augalai ir vaisiai, bet vienam siltnamy geltoni, kitam raudoni jie
Vakar i soda palekem. Saintlina, tavo rekomenduotos Nectar, kurios sudygo laiku, labai dailios. Gaila, kad sudygo gal 10 ar 15 morku - uzkepino nelaiku. Atsejau, sudygo, tik nezinau ar spes uzaugti tiek, kiek reik.
Burokeliu nulis siemet, vel pirksim, kaip ir pernai, kopustai velyvi taip pat ignoruoja, svogunu puse supuvo, agurkai tik prasidejo ir pasibaige 😁 Bet gyvenimas yra grazus
Lemūrai raudoni pas mane.
Aplamai pomidorų pilni šiltnamiai, ale gi hidroforui staiga kapiec parėjo, su vandeniu bėda, tai konservavimais neužsiimu. Laukiu, kol diedas naują atveš ir pajungs.
O dar gi balius šeštadienį
gerokai apmažėjęs variantas, ale vistiap bus.
Aplamai pomidorų pilni šiltnamiai, ale gi hidroforui staiga kapiec parėjo, su vandeniu bėda, tai konservavimais neužsiimu. Laukiu, kol diedas naują atveš ir pajungs.
O dar gi balius šeštadienį