Lylia, radau tos oranžinės ežiuolės etiketę. Toks liūc - Marmalade
Nu irgi gražios
bet tos baltos kulkinės- nepralenkiamos
kažin jei būčiau nagla ir paprašyčiau parinkti sėklų? Ar subręsta jos iki tiek? Turiu minty baltas.
Yra dar toks variantas,kad viskas vyksta vienu metu, tie visi valdovai, raupsuotieji, gaudvile ir dar n kitu isikunijimu variantu. Ir kad vieno veikla itakoja kito likima. Tik erdve ne ta pati. Visai idomiai vienoj temoj merginos diskutavo, kol prasidejo puikybe ir prietarai. Galiausiai santykiu aiskinimasis nuo astuonesdesimtu rudens forumo laiku ir bobturgis su izeidinejimais.
Uz tai ne syki sakiau, jei kas pasijuto izeista po mano postu, tai nerasau piktybiskai, tokia mano maniera, arkliskas jumoro jausmas. Jei rasant gali pataisyti, istrinti, nepaleisti i eteri, tai kalbant paleidi ir vsio. Nu patikek.
Nu normalu, ateina, įteikia dovaną valdovui ir paprašo malonės, gal tikrai tu tuo valdovu buvai
likusęs, neišbaigtas įprotis
o tai, kas viduj neisbaigta, reikalauja remonto, automatiskai atsispindi isoreje. Cia faktas.
Mano dukra paniškai bijo vorų. Ko ji jų bijo, neperprantu. Gal koks tarantulas praeitam gyvenime įkando? Uzvakar pasakojo, tai dar vakar pusdienį źvingavau. Nuėjo į biblę prie kompo rašyti, ten visas aukštas kompų, tyla, negalima kalbēti. Sėdi visi tylus susikaupę. Ta atsisėdo, kaip pati sako, atsidarė kvailą straipsnį su 10 baisiausių ar pavojingiausių gyvūnų, skaito, ir buvo voras. Sako, kažkas per ranką perbrauke, gal plaukai, gal megztinis, tai kai šoko nuo kēdēs, gerai, kad nesušuko. Sako, visi atsisuko, žiūri. Klausiu, ką darei? Sako susirinkau viską ir išejau. Kitą sykį kambarin pro langą įlindo kaźkoks didelis pūkuotas voras, sake, kaip 5 euru moneta. Tai pusvalandi sedejo ant lovos, paskui issiruose medzioklen su stikline. Bet tas voras nuvare i stalcio kampa, nejo uzdeti stiklines
kitam kambary mergina jau miegojo, tai maniske pati viena lauke, kol voras pajudes. Nu man tai juokinga, bet jai tai ne. Nu ir ko ji ju bijo, is kur ta baime.