Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Lylia, radau tos oranžinės ežiuolės etiketę. Toks liūc - Marmalade mirksiukas.gif

Nu irgi gražios  :wub: bet tos baltos kulkinės- nepralenkiamos :) kažin jei būčiau nagla ir paprašyčiau parinkti sėklų? Ar subręsta jos iki tiek? Turiu minty baltas. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 16, 17:16)
Nu irgi gražios  wub.gif bet tos baltos kulkinės- nepralenkiamos smile.gif kažin jei būčiau nagla ir paprašyčiau parinkti sėklų? Ar subręsta jos iki tiek? Turiu minty baltas. 

Pas mane nei viena turima neužsisėja, nors palieku su žiedais iki pavasario. Vienų paukščiai sėklas išlesa. Bet tai jos atžalomis plečiasi. Galiu iškast ir rugsėjį taviškiui bernaičiui perduot ;)
Atsakyti
Uf, skaniai pavalgiau ir gyvenimas gražesnis patapo smile.gif
Dar duotų kas valandą ramybės visai gerai būtų bigsmile.gif

Gaudvile, ką rankdarbiauji? Kaip užmestukas? Nešiosi ar dovanosi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 16 rugpjūčio 2017 - 16:36

Tada liksiu amźiams skolinga :( geriau butu seklos :D nes tu amzinai nieko nenori, nieks tau neskolingi, o as taip nezaidziu. Esu prijaucianti cigonams ir mainausi viska :) Tiek jau to tada. Bet labai aciu uz gera sirdi :)

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 08 16, 17:34)
Gaudvile, ką rankdarbiauji? Kaip užmestukas? Nešiosi ar dovanosi?  bigsmile.gif

Riešines mezgu, visai paprastas. Ir net ne ratu, teks siūt. Ruošiuosi rudens darbams lauke, kažko jautrūs riešai pasidarė. A normalūs darbai sode palikti: megztukas ( vasarinis ir tik prie jūros toks), megztukas mažei ( rudeniui, su stipriai ilgesne nugara, kad lauke žaidžiai strėnų nepertrauktų. Mezgimas paprastas, ale bus su aplikaciją - zuikio, meškio, peliuko arba paukščio). Na ir krūva visokių smulkmenų dar laukia. Reikia rudeninių pirštinių į daržą, kaklašildžio. Pataisyti 'Pandos' rankoves, kitą dryžuotą prailgint.

A tu ką mezgi?

Ai, jau dovanoti nenoriu laugh.gif, laukiu vėsesnių orų.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 16, 17:39)
Tada liksiu amźiams skolinga verysad.gif geriau butu seklos biggrin.gif nes tu amzinai nieko nenori, nieks tau neskolingi, o as taip nezaidziu. Esu prijaucianti cigonams ir mainausi viska smile.gif Tiek jau to tada. Bet labai aciu uz gera sirdi smile.gif

Katinėli tu mano brangus. Gal taip suprasi, ką dabar parašysiu. Žodžiu, kažkada nagrinėjau vienam saite pagal gimimo laiką kas ir kaip čia su tuo mano charakteriu. Ir ten vienam ženkle kyla, o kitam leidžiasi 'kažkas', jau ir neatsimenu kas. Tai jei nemeluoju, tas kažkas leidžiasi berods vandenio ženkle ( dėl šio taip pat nesu garantuota, neaktualu), o ten kažkaip buvo parašyta neva kažkada buvau kaip po valdovas, turtingas ir dosnus. Tai jau nulemta gimstant buvo, kad dalinuosi lengva ranka. Nemainausi, o dalinuosi. Supranti dabar? biggrin.gif Tikrai niekad nieko nesitikiu ir šiaip viską turiu, nu biggrin.gif

P.S. nesunku nuvežt, vaikiui po miestą nereiks blūdint mirksiukas.gif

Ai, tiesa, čia jei kada pabumbu, tai tik mano problemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 16 rugpjūčio 2017 - 17:17
Murrrr smile.gif Kyla Kylantis, leidžiasi besileidžiantis Mėnulio mazgai, lyg Ketu ir Rachu, tą tai žinau. Ale jei palietei karmos reikalus, tada tada turi žinoti, kad dykai būna tik sūris spąstuose, ne šiame, tai kitame gyvenime teks skolą grąžinti, va biggrin.gif Pagalvosiu, ačiū smile.gif Man šiaip nulemta, kad su liežuviu bėdų prisidirbu.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 16, 18:13)
Murrrr smile.gif Kyla Kylantis, leidžiasi besileidžiantis Mėnulio mazgai, lyg Ketu ir Rachu, tą tai žinau. Ale jei palietei karmos reikalus, tada tada turi žinoti, kad dykai būna tik sūris spąstuose, ne šiame, tai kitame gyvenime teks skolą grąžinti, va biggrin.gif Pagalvosiu, ačiū smile.gif Man šiaip nulemta, kad su liežuviu bėdų prisidirbu.

Dar vienas variantas - gal prieš valdovą buvau raupsuotasis ir visuomenės atstumtas žmogas. Gavau dovanų, pvz., išgydė, ir todėl sekančiam pati grąžinu skolas tongue.gif

Nieko su tuo liežuviu neprisidirbi, arba nepastebėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 16 rugpjūčio 2017 - 17:45

Yra dar toks variantas,kad viskas vyksta vienu metu, tie visi valdovai, raupsuotieji, gaudvile ir dar n kitu isikunijimu variantu. Ir kad vieno veikla itakoja kito likima. Tik erdve ne ta pati. Visai idomiai vienoj temoj merginos diskutavo, kol prasidejo puikybe ir prietarai. Galiausiai santykiu aiskinimasis nuo astuonesdesimtu rudens forumo laiku ir bobturgis su izeidinejimais. 

Uz tai ne syki sakiau, jei kas pasijuto izeista po mano postu, tai nerasau piktybiskai, tokia mano maniera, arkliskas jumoro jausmas. Jei rasant gali pataisyti, istrinti, nepaleisti i eteri, tai kalbant paleidi ir vsio. Nu patikek.

Atsakyti
Ojei, tikrai ne specialiai tiek klaidų palikau 'mezgimo' post'e. Tris kartus perskaitau prieš spaudžiant Atsakyti, o vat turiu ... klaidų milijoną doh.gif

Dzin.

Lylia, žiauriai patinka mokslinė fantastika wub.gif . Bet nuo 'durnų minčių' atsiribot labai padeda darbas - daug daug darbo. Tegul būna nors ir 35 paraleliniai gyvenimai, ale tai ką dabar? Buvo visokių fokusų net nemiegant. Bet tokie dažnai tik negerą žinią atneša ( smegenų vėžas tarkim ).

Ai, na tarkim mane pačią labai erzina vienas čiūdnas įprotis. Tarkim ateina ir per prievartą įsiūlo visiškai nereikalingą dalyką. Jau paimi tik todėl, kad atstotų. Tai paskutinė frazė tiesiog užmuša - paprašo už tą savo įsiūlytą ir nereikalingą mainais kažko. Neva, paėmei tai dabar privalai duoti lotuliukas.gif Ateitų kaip normalus žmogus ir paklaustų. Paprastai.
Atsakyti

Nu normalu, ateina, įteikia dovaną valdovui ir paprašo malonės, gal tikrai tu tuo valdovu buvai :D likusęs, neišbaigtas įprotis :) o tai, kas viduj neisbaigta, reikalauja remonto, automatiskai atsispindi isoreje. Cia faktas. 

Mano dukra paniškai bijo vorų. Ko ji jų bijo, neperprantu. Gal koks tarantulas praeitam gyvenime įkando? Uzvakar pasakojo, tai dar vakar pusdienį źvingavau. Nuėjo į biblę prie kompo rašyti, ten visas aukštas kompų, tyla, negalima kalbēti. Sėdi visi tylus susikaupę. Ta atsisėdo, kaip pati sako, atsidarė kvailą straipsnį su 10 baisiausių ar pavojingiausių gyvūnų, skaito, ir buvo voras. Sako, kažkas per ranką perbrauke, gal plaukai, gal megztinis, tai kai šoko nuo kēdēs, gerai, kad nesušuko. Sako, visi atsisuko, žiūri. Klausiu, ką darei? Sako susirinkau viską ir išejau. Kitą sykį kambarin pro langą įlindo kaźkoks didelis pūkuotas voras, sake, kaip 5 euru moneta. Tai pusvalandi sedejo ant lovos, paskui issiruose medzioklen su stikline. Bet tas voras nuvare i stalcio kampa, nejo uzdeti stiklines :D kitam kambary mergina jau miegojo, tai maniske pati viena lauke, kol voras pajudes. Nu man tai juokinga, bet jai tai ne. Nu ir ko ji ju bijo, is kur ta baime. 

Atsakyti
Voras gal ir grėsmingai atrodo, bet tai ko bijot musės? Maniškė iki šiol isterikuoja. Negali miegoti, jei nors vieną skraidantį gyvį pamato. A dėl vorų - užmatė youtube'j kaip tie miegant į ausį įlenda ir psio, praktiškai po kaldra miegodavo biggrin.gif
Atsakyti