Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Žolelės, šaknelės, lapeliai... Visad buvo gydančių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 17, 23:02)
Saintlina, per tokį karštį silkė? Rimtai?  biggrin.gif a vaistų po ranka turėsi?

O nuo ko vaistų reiks?..

Lylia, kas per receptas su paprika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 rugpjūčio 2017 - 07:00
Lylia, verdu kaip pomidorų padažą- pomidorai, paprikos, svigūnai ir ant galo įmetu nuplikytas šparagines.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 08 18, 07:54)
O nuo ko vaistų reiks?.. 

Nuo silkės per karščius suvalgytos, nu biggrin.gif
Atsakyti
Laba wub.gif
QUOTE(saintlina @ 2017 08 17, 21:39)
Mergai, gal žinot kokį receptą salotų, kur silkė su obuoliais figūruoja? Kažkada kažkur valgiau, bet kas ten daugiau buvo - nepamenu. O dabar prisiminiau ir užsireikė smile.gif

Silke, daug lygiais kubeliaia pjauatytu obuoliu ir laaabai smulkiai supjaustytas mazytis svoguniukas. Ir majonezo Vilniaus tradicinio. Suru ir gaivu. Man labai skanu. Ir pjaustymas turi itakos bigsmile.gif

Sus... migrena. Siandien jau gyvensiu. Bet dvi dienas pries tai galvojau, kad gyva zeme uzsikasiu.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 08 18, 08:38)

Silke, daug lygiais kubeliaia pjauatytu obuoliu ir laaabai smulkiai supjaustytas  mazytis svoguniukas.

Ui ne, tikrai ne tokią valgiau biggrin.gif tokios net pauostyt per daug būtų biggrin.gif

Sveik 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 18, 08:33)
Nuo silkės per karščius suvalgytos, nu  biggrin.gif

Man nuo maisto vaistų nereikia smile.gif nebent apsinuodyčiau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 08 18, 11:04)
Ui ne, tikrai ne tokią valgiau biggrin.gif  tokios net pauostyt per daug būtų biggrin.gif

Sveik  4u.gif
Papildyta:
Man nuo maisto vaistų nereikia smile.gif nebent  apsinuodyčiau.

Tai apie apsinuodijimą ir kalbu tongue.gif

Rytoj merginos gimtadienis. Mažoji laukia torto, o vyresnė visom keturiom priešinas. Man tai irgi per karščius ne iki tortų.
Atsakyti
Saintlina, na tikrai, juk tu svogunu nemegsti rolleyes.gif uzmirsau ax.gif

Gaudvile, gera proga wub.gif Sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 08 17, 11:29)
Pagalvosi, dėmėtligė - baika čia smile.gif ir aš niekuo nepurškiau, ir pas mane užpuolė tuos, kurie neatsparūs. Ale pomidorų daugiau negu gana, lapus nuskinu pamažu smile.gif kitąmet daugiau atsparių reiks sodint. Nors, rodos, ir šiemet daug tokių sodinau.

o tai tuos baisius lapus palieki? pas mane lapai tik viršūnėse liko, viską nušniojau, negaliu žiūrėt rolleyes.gif

nu ką, pasidariau vakar kaulų tankio tyrimą, matyt, niekur nebedingsiu, rezultatai blogėja, reiks tuos baisuokliškus vaistus naudot. Dabar tik galvoju kaip čia protingiau padaryt - iš karto prisipažint endokrinologei, kad nepradėsiu nuodytis, tegul skiria iš karto pačius geriausius vaistus, ar apsimesti, kad geriu tą paskirtą zarazą ir labai bloga, reikia kitų vaistų. Ale ot sistema, niekaip nesuprantu kodėl negalima iš karto paskirti tuos, kur kartą metuose reikia susileist
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 18, 11:43)
Tai apie apsinuodijimą ir kalbu  tongue.gif

taigi šaldytuvas dar veikia smile.gif a, beje, ir hidroforą jau sutvarkė, tai net vandenį turiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 08 18, 13:09)
o tai tuos baisius lapus palieki? pas mane lapai tik viršūnėse liko, viską nušniojau, negaliu žiūrėt  rolleyes.gif

Dabar tik galvoju kaip čia protingiau padaryt - iš karto prisipažint endokrinologei, kad nepradėsiu nuodytis, tegul skiria iš karto pačius geriausius vaistus, ar apsimesti, kad geriu tą paskirtą zarazą ir labai bloga, reikia kitų vaistų. Ale ot sistema, niekaip nesuprantu kodėl negalima iš karto paskirti tuos, kur kartą metuose reikia susileist

skinu smile.gif bet pas mane dauguma hibridų, tai šitie neatsparūs apskabyti ne taip tragiškai bendram fone atrodo smile.gif

o tai jei pasakysi, kad tų negersi, turbūt negalės iškart kitų išrašinėti? Nebent nekompensuojamus?
Atsakyti

Saintlina, paprastai ta silke marinuojama, http://skonis.lrytas...laikus-2194267/, tik as acta emiau obuoliu ir ragavau, kad nebutu per rugstu. 

Visa pusdieni kuiciuos virtuvej, dar neissikuiciau, o dar agurkai ir pupeles netvarkyti. Aciu uz patarimus sparaginiais klausimais, butinai pasinaudosiu. Koks butu lengvesnis gyvenimas, jei nereiktu valgyti gaminti :D

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 18, 18:21)
Koks butu lengvesnis gyvenimas, jei nereiktu valgyti gaminti biggrin.gif

Gamint tai baika. Ale kaip gerai būtų, kad tvarkyt po to nereiktų ax.gif

Kad ir dabar, kažkas pagrilino, privalgė ir parpia palaimingai. Taip ir noris netyčia paleist iš kokios lėkštės rolleyes.gif
Atsakyti