Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

atvaziavau vienai dienai namo, tai ta proga pasiemiau bilietuka i baleta 'Romeo ir Dziuljeta', kol dar ju yra smile.gif Operos ir baleto teatras gimtadienio diena vykstanciam spektakliui nemokamai dovanoja, va smile.gif Gal kas kada pasinaudosit smile.gif

Vienzo, as rudens sezonui pasiruosusi lotuliukas.gif nors daba sukneliu truks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 rugpjūčio 2017 - 20:32
Labas rytas, ačiū už sveikinimus bigsmile.gif

Saintlina, o kiek dabar jų turi? Šiaip vienam sezonui nedaug jų reikia. Už tai aksesuarų tai daug daug.

Sode kaimynai nori parduot sklypą, o pirkti visai rimtai kiti. Dar didesni bardakistai. Jų pačių kaip po karo iki šiol yra, nors turi seniai. Žodžiu, siaubas.

Ir dar, jau trūko kantrybė, eisiu pas rajono įgaliotinį skųst pijokaujančių kaimynų. Naktiniai rėkimai niekaip nesibaigia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 22, 07:54)
Sode kaimynai nori parduot sklypą, o pirkti visai rimtai kiti. Dar didesni bardakistai. Jų pačių kaip po karo iki šiol yra, nors turi seniai. Žodžiu, siaubas.
Ir dar, jau trūko kantrybė, eisiu pas rajono įgaliotinį skųst pijokaujančių kaimynų. Naktiniai rėkimai niekaip nesibaigia doh.gif

O jūs nenorit valdų prasiplėsti?

Ooo, po to papasakok kaip ir kas bigsmile.gif Man ganėtinai aktualu. Nors maniškiai apsispakajinę kolkas.

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Dieną labą.
Tą patį žadėjau rašyti, kad turėtų plotą gėlėms, daug daug ploto naujoms dar gražesnėms kolekcijoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 08 22, 10:56)
O jūs nenorit valdų prasiplėsti?

Ooo, po to papasakok kaip ir kas  bigsmile.gif  Man ganėtinai aktualu. Nors maniškiai apsispakajinę kolkas.

Labas rytas  smile.gif

Ten nežmoniškai daug pinigų reiktų sukišt vien sklypo išvalymui. Žiauriai viskas apleista.

Tai aš vakar taisykles pasiskaičiau. Nuo 7 ryto iki 19 šioks toks triukšmas leidžiamas, nuo 19 iki 22 kiek mažesnis, o nuo 22 iki 7 ryto turi būti visiška tyla. Dar skaičiau, kad dėl triukšmo neva nevažiuoja policija, tai šian pati nuvažiavau ir pranešiau. Klausė, ar neskambinau anksčiau, pasirodo, važiuoja ir ramina, patvirtino, kad privalo būt tylu, ir jie ten gali nesimušt ir nesibart. Manieji tikrai nesibarė ir negirdėjau, kad muštųsi. Tiesiog išlenda į balkoną ir siaubingai garsiai panelė kalba kažkur nuo 23 val iki 4 ryto. Tiek garsiai, kad prabundu, a prie daugiabučio triukšmo tai esu gi įpratus. Ai, ir bauda gresia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 rugpjūčio 2017 - 12:39
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 22, 13:37)
a prie daugiabučio triukšmo tai esu gi įpratus. Ai, ir bauda gresia.

Tai čia sode??? Aš maniau, kad daugiabutyje bigsmile.gif Nu su Amerika šneka moteriškė, nori, kad visi žinotų apie jos gyvenimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 08 22, 14:19)
Tai čia sode??? Aš maniau, kad daugiabutyje  bigsmile.gif  Nu su Amerika šneka moteriškė, nori, kad visi žinotų apie jos gyvenimą  biggrin.gif

Sode gi tvora su trim kaimynais ribojasi ir dviejų ties kampais. Tai tas vienas kampinis nori pirkti tą sklypą, kuris su mumis ribojasi viena, ilga kraštine.

O telefonu ir šiaip kalbasi tais mieste. Pasirodo, jauna panelė, neseniai pagimdžius. Tai norėt gi nieks nedraudžia, parodysiu aš jai tą Ameriką Kaune, jabitute laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 22, 07:54)
Saintlina, o kiek dabar jų turi?

bilietukų ar suknelių? lotuliukas.gif
bilietų į šešis spektaklius, o suknelės rudeniui tai nė vienos, mislinu unsure.gif

Užjaučiu dėl kaimynų.. pas mus daba ramu, šuva su šeiminyku išsikraustė, šeimynykė net grot nustojo, išvis nebesigirdi. O kiti ramutukai. Na, negali žinot, kiek ilgai smile.gif
Atsakyti

Baudzia del triuksmo ir dar kaip. Pas mus nuskambejo absurdiska istorija, kai parsikrauste nauja kaimyne ir neitiko seneliu gaidys, nes rytais anas gerkle laido, kol ponia migdosi. Ir atstumas tarp kiemu buvo, ne taip kad namas prie namo. Gavo diedukas bauda ir gaidi nugalabijo. Ir kaime, jei kur veliau vasara muzika leidziama, tai gave pranesima tuoj prisistato. 

Atsakyti
tokio paveiksliuko net aš ( katinams abejinga ) norėčiau bigsmile.gif

P.Lylia, Žaliakalnyje, vaikystėj užaugom prie gaidžių giedojimo ir kiaulių kriuksėjimo. Net nebūčiau sugalvojus piktintis. A dvikojai, pasimetę laike, jau žadina žvėrį.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 22, 14:55)
tokio paveiksliuko net aš ( katinams abejinga ) norėčiau  bigsmile.gif

P.Lylia, Žaliakalnyje, vaikystėj užaugom prie gaidžių giedojimo ir kiaulių kriuksėjimo. Net nebūčiau sugalvojus piktintis. A dvikojai, pasimetę laike, jau žadina žvėrį.

Tai pirk ir siuvinėk smile.gif abi viena kitą paraginsim, pasidžiaugsim, greičiau eisis. Tik ten ant medžiagos atspausdintas fonas, atkreipk dėmesį, mažiau siuvinėjimo. Aš buvau užsidegusi pirkti 2 naujienas, jau kaip patiko, kai pamačiau, ir tada proga buvo, kai be antkainio iš Maskvos parvežė. Gerai, kad pažiūrėjau, jog siuvinėti tik laiveliai, visas grožis- dažai. Tai ėmiau kitus, rimtesnius. Lyg nerodžiau, nori pamatyti?

Pas mus kartais kokią pirmą nakties už 200m paleidžia muziką, popsą. Ai, visai nieko, pasimigdau su meliodija biggrin.gif jei rimtai, tai baisu, kai neleidžia miegoti. Sužvėrėju.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 22, 14:55)
tokio paveiksliuko net aš ( katinams abejinga ) norėčiau  bigsmile.gif

koks fainas thumbup.gif
Atsakyti