Vienzo, as rudens sezonui pasiruosusi
atvaziavau vienai dienai namo, tai ta proga pasiemiau bilietuka i baleta 'Romeo ir Dziuljeta', kol dar ju yra
Operos ir baleto teatras gimtadienio diena vykstanciam spektakliui nemokamai dovanoja, va
Gal kas kada pasinaudosit 
nors daba sukneliu truks
Labas rytas, ačiū už sveikinimus
Saintlina, o kiek dabar jų turi? Šiaip vienam sezonui nedaug jų reikia. Už tai aksesuarų tai daug daug.
Sode kaimynai nori parduot sklypą, o pirkti visai rimtai kiti. Dar didesni bardakistai. Jų pačių kaip po karo iki šiol yra, nors turi seniai. Žodžiu, siaubas.
Ir dar, jau trūko kantrybė, eisiu pas rajono įgaliotinį skųst pijokaujančių kaimynų. Naktiniai rėkimai niekaip nesibaigia
Saintlina, o kiek dabar jų turi? Šiaip vienam sezonui nedaug jų reikia. Už tai aksesuarų tai daug daug.
Sode kaimynai nori parduot sklypą, o pirkti visai rimtai kiti. Dar didesni bardakistai. Jų pačių kaip po karo iki šiol yra, nors turi seniai. Žodžiu, siaubas.
Ir dar, jau trūko kantrybė, eisiu pas rajono įgaliotinį skųst pijokaujančių kaimynų. Naktiniai rėkimai niekaip nesibaigia
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 22, 07:54)
O jūs nenorit valdų prasiplėsti?
Ooo, po to papasakok kaip ir kas
Labas rytas
Dieną labą.
Tą patį žadėjau rašyti, kad turėtų plotą gėlėms, daug daug ploto naujoms dar gražesnėms kolekcijoms
Tą patį žadėjau rašyti, kad turėtų plotą gėlėms, daug daug ploto naujoms dar gražesnėms kolekcijoms
QUOTE(Kulkė @ 2017 08 22, 10:56)
O jūs nenorit valdų prasiplėsti?
Man ganėtinai aktualu. Nors maniškiai apsispakajinę kolkas.
Labas rytas
Labas rytas
Ten nežmoniškai daug pinigų reiktų sukišt vien sklypo išvalymui. Žiauriai viskas apleista.
Tai aš vakar taisykles pasiskaičiau. Nuo 7 ryto iki 19 šioks toks triukšmas leidžiamas, nuo 19 iki 22 kiek mažesnis, o nuo 22 iki 7 ryto turi būti visiška tyla. Dar skaičiau, kad dėl triukšmo neva nevažiuoja policija, tai šian pati nuvažiavau ir pranešiau. Klausė, ar neskambinau anksčiau, pasirodo, važiuoja ir ramina, patvirtino, kad privalo būt tylu, ir jie ten gali nesimušt ir nesibart. Manieji tikrai nesibarė ir negirdėjau, kad muštųsi. Tiesiog išlenda į balkoną ir siaubingai garsiai panelė kalba kažkur nuo 23 val iki 4 ryto. Tiek garsiai, kad prabundu, a prie daugiabučio triukšmo tai esu gi įpratus. Ai, ir bauda gresia.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 22, 13:37)
a prie daugiabučio triukšmo tai esu gi įpratus. Ai, ir bauda gresia.
Tai čia sode??? Aš maniau, kad daugiabutyje
QUOTE(Kulkė @ 2017 08 22, 14:19)
Tai čia sode??? Aš maniau, kad daugiabutyje
Nu su Amerika šneka moteriškė, nori, kad visi žinotų apie jos gyvenimą 
Sode gi tvora su trim kaimynais ribojasi ir dviejų ties kampais. Tai tas vienas kampinis nori pirkti tą sklypą, kuris su mumis ribojasi viena, ilga kraštine.
O telefonu ir šiaip kalbasi tais mieste. Pasirodo, jauna panelė, neseniai pagimdžius. Tai norėt gi nieks nedraudžia, parodysiu aš jai tą Ameriką Kaune, jabitute
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 22, 07:54)
Saintlina, o kiek dabar jų turi?
bilietukų ar suknelių?
bilietų į šešis spektaklius, o suknelės rudeniui tai nė vienos, mislinu
Užjaučiu dėl kaimynų.. pas mus daba ramu, šuva su šeiminyku išsikraustė, šeimynykė net grot nustojo, išvis nebesigirdi. O kiti ramutukai. Na, negali žinot, kiek ilgai
Baudzia del triuksmo ir dar kaip. Pas mus nuskambejo absurdiska istorija, kai parsikrauste nauja kaimyne ir neitiko seneliu gaidys, nes rytais anas gerkle laido, kol ponia migdosi. Ir atstumas tarp kiemu buvo, ne taip kad namas prie namo. Gavo diedukas bauda ir gaidi nugalabijo. Ir kaime, jei kur veliau vasara muzika leidziama, tai gave pranesima tuoj prisistato.
tokio paveiksliuko net aš ( katinams abejinga ) norėčiau
P.Lylia, Žaliakalnyje, vaikystėj užaugom prie gaidžių giedojimo ir kiaulių kriuksėjimo. Net nebūčiau sugalvojus piktintis. A dvikojai, pasimetę laike, jau žadina žvėrį.
P.Lylia, Žaliakalnyje, vaikystėj užaugom prie gaidžių giedojimo ir kiaulių kriuksėjimo. Net nebūčiau sugalvojus piktintis. A dvikojai, pasimetę laike, jau žadina žvėrį.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 22, 14:55)
tokio paveiksliuko net aš ( katinams abejinga ) norėčiau
Tai pirk ir siuvinėk
Pas mus kartais kokią pirmą nakties už 200m paleidžia muziką, popsą. Ai, visai nieko, pasimigdau su meliodija
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 22, 14:55)
koks fainas