Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(NERA @ 2017 09 01, 22:43)
Saintlina, jau kaime? biggrin.gif

Aga smile.gif vakar 36 baravykai, šian 90 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 02, 14:32)
Aga smile.gif  vakar 36 baravykai, šian 90  wub.gif

Fainai bigsmile.gif

O bulvės kaip, surinkot jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 02 rugsėjo 2017 - 16:32
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 02, 17:32)
O bulvės kaip, surinkot jau?

Beveik smile.gif dar kitam darže truputis liko. Užtat prisibaravykavau.. wub.gif jau net į pirtį džiovinimui netilpo.

Krepšinį žiūrom šiandien, kur visos prapuolę?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 03, 18:19)
Beveik smile.gif dar kitam darže truputis liko.  Užtat prisibaravykavau..  wub.gif  jau net į pirtį džiovinimui netilpo.

su peeeeeeeeeergale lithuania.gif victory.gif ploja.gif ploja.gif clap.gif sokiai.gif sokiai.gif clap_1.gif thumbup.gif
ir aš džiovyklę 3čią parą kamuoju su baravykais.Šiandien jau nebekvepia man jie,visa trioba jų kvapo pilna
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 03, 17:19)
Beveik smile.gif dar kitam darže truputis liko.  Užtat prisibaravykavau..  wub.gif  jau net į pirtį džiovinimui netilpo.

Grazus kasis siom dienom ❤

Isivaizduoju kaip smagu. Mes siandien pusvalandziui vakarop ilindom. Radau 9 nemazus sveikutelius baravykus, raudonvirsiu, lepsiuku. Aisku, banda grybautoju jau prabegusi, istrypusi ☹
Sake, kad siom dienom, masinu kaip autostradoj salia miskelio buvo.

Tvarkiau braskes. Dar darbelio liko, kai kur atsodinti reikia, bet vaizdas zymiai grazesnis. Nulupom plevele, isklojom kartonu, palikdami vietos daigu bujojimui. Skruzdes p....s, karkvabaliu lervos taip pat. Viau, vis zudziau.

Sake, kad salnos arteja, o pas mane dar daug zaliu pomidoru kabaliuoja...

Saintlina - tavo rekomenduotos morkos super 👍
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 09 03, 20:33)
Grazus kasis siom dienom ❤

Tvarkiau braskes. Dar darbelio liko, kai kur atsodinti reikia, bet vaizdas zymiai grazesnis. Nulupom plevele, isklojom kartonu, palikdami vietos daigu bujojimui. Skruzdes p....s, karkvabaliu lervos taip pat. Viau, vis zudziau.

Sake, kad salnos arteja, o pas mane dar daug zaliu pomidoru kabaliuoja...

Saintlina - tavo rekomenduotos morkos super 👍

wub.gif
mano ,ko gero ,liks nebetvarkytos...Kažin,o jei po geros savaitės išsodyčiau iš vazonykų ,nebūtų per vėlu?
Nevaražyk,par man pats derėjimas unsure.gif
kažin,maniškės,rugpjūčio sėjos,dar spės užaugt huh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 03, 19:46)
wub.gif
mano ,ko gero ,liks nebetvarkytos...Kažin,o jei po geros savaitės išsodyčiau iš vazonykų ,nebūtų per vėlu?
Nevaražyk,par man pats derėjimas unsure.gif
kažin,maniškės,rugpjūčio sėjos,dar spės užaugt huh.gif ?

Tai kur tau jau braskes tvarkyt. Ziurek sveikatos savo.
Matyt, kad nuo oru priklausys. As uzvakar ir siandien atsodinejau. Liko dar gabaliuka sutvarkyt. Viskas vus gerai. Nebent tos salnos uzklups kita savaitgali. Bet gal tik trumpam jos bus.
bigsmile.gif eksperimentuoji?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 09 03, 21:01)
Tai kur tau jau braskes tvarkyt. Ziurek sveikatos savo.
Matyt, kad nuo oru priklausys. As uzvakar ir siandien atsodinejau. Liko dar gabaliuka sutvarkyt. Viskas vus gerai. Nebent tos salnos uzklups kita savaitgali. Bet gal tik trumpam jos bus.
bigsmile.gif  eksperimentuoji?

kai buvo laikas jas tvarkyt,reikėjo mb prie grūdų padėt.Tai vis sakiau,mažę mokyklon išleisiu,tada rytais kaiman rausiu ,susitvarkysiu.Odabar..ai,bus tų braškių
durniausiai,kad tos trumpos smarkiai driokstelna unsure.gif
agam,pernai fb moteris lapkričio mėn.iš dirvos rovė.Tai sakau ,kuo čia aš durnesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 03, 20:06)
kai buvo laikas jas tvarkyt,reikėjo mb prie grūdų padėt.Tai vis sakiau,mažę mokyklon išleisiu,tada rytais kaiman rausiu ,susitvarkysiu.Odabar..ai,bus tų braškių
durniausiai,kad tos trumpos smarkiai driokstelna unsure.gif
agam,pernai fb moteris lapkričio mėn.iš dirvos rovė.Tai sakau ,kuo čia aš durnesnė biggrin.gif

Mazink apsukas. Tave pats gyvenimas stabdo.
Lapkriti veloka, spali tai dar visai normalu. Juk sakniavaisiai krakmola, cukrus kaupti pradeda. Burokeliai taip pat skanesni kuo veliau israuti. Tik va pas mus stirnos, briedis sveciuojasi, o veliau peles uzpuola.
Uzvakar anyta burokus isrove, mums atidave - pas mums antri metai fiasko su burokais. Pernai pirkom. Ir sekla gera, ir salygos lyg neblogos.
Stirnos pirmus anytos darzo vagoje suede, kai nerado - pro morkas prasisuko.
Geriau jau nebutu tu salnu. Sudskis. Mes kita savaitgali planuojam bulviakasi
Atsakyti
Kur jūs tas šalnas matėt? Pažiūrėjau Meteo, žemiausia temp. trečiadienį apie Šiaulius +7 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 03, 21:30)
Kur jūs tas šalnas matėt? Pažiūrėjau Meteo, žemiausia temp. trečiadienį apie Šiaulius +7 unsure.gif

Sakė ir man mamikė, kad per tv apie šalnas bliuznyjo. Pas mane dar šilauogių žalių pilna, ne tik pomidorų, avietės tik tik prasidėjo, dydžio kaip braškės, kokios čia, plia, šalnos blink.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 03, 20:46)

šiaip neturėtų vėlu būt. Bet man vienais metais, kai stiprios šalnos praėjo, nusibaigė braškės iš vazonikų.
Atsakyti
Pakeliui į darželį

vartotojo įkelta nuotrauka

Kitam kieme dar didesnis katinynas. Ir visas šis minkštumas gyvens per žiemą lauke rolleyes.gif
Atsakyti