Bet šiaip, šūduva tokie įvykiai. Būčiau į batus privarius.
Kulke, svarbu jūs abu, o ir kitoj mašinoj, sveiki
O dar jei taip stipriai subakino mašiną, tai jau ne tas žodis, kokia laimė, kad jūs sveiki.
QUOTE(saintlina @ 2017 09 04, 13:36)
balkis - pakeičiamas daiktas, iš patirties žinau
O aplamai tai ženklas, kad tau reikia naujos mašinos. Taip ir pasakyk Mergelei.
O aplamai tai ženklas, kad tau reikia naujos mašinos. Taip ir pasakyk Mergelei.
Ugu, aš jaučiuos tokia kalta, kad tupėsiu, kaip pelė po šluota
QUOTE(Pou @ 2017 09 04, 14:00)
Būčiau į batus privarius.
Aš tik dėl mažiaus pergyvenau. Ir dičkės, nes važiavau jos pasiimt iš mokyklos.
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 04, 13:13)
Aš tik dėl mažiaus pergyvenau. Ir dičkės, nes važiavau jos pasiimt iš mokyklos.
Tokiais atvejais pagalvoji, kaip super, kad išrastos vaikiškos automobilinės kėdutės.
Mes džiaugiamės, kad ir tu sveikutėlė. O greitukė buvo atlėkusi, apžiūrėjo jus?
Čia rusų vienas parodistas vaidino kaip blondinė patenka į avariją. Tai pirma čiupt už fafų, vėliau už galvos -ir atsipučia moteriškė, nes viskas vietoj.
QUOTE(Pou @ 2017 09 04, 14:26)
Tokiais atvejais pagalvoji, kaip super, kad išrastos vaikiškos automobilinės kėdutės.
Čia rusų vienas parodistas vaidino kaip blondinė patenka į avariją. Tai pirma čiupt už fafų, vėliau už galvos -ir atsipučia moteriškė, nes viskas vietoj.
Nereikėjo greituškės, nekviečiau. Tik policiją. Tie padėjo deklaracijas supildyti.
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 04, 14:13)
nu šiandien patupėk, ryt pasakysi
mūsų mergelės gi panašios, tai tavoji turėtų reaguot kaip ir mano - š..das ta mašina, sutvarkysim.
Labai išsigandai?
QUOTE(saintlina @ 2017 09 04, 14:34)
nu šiandien patupėk, ryt pasakysi 
mūsų mergelės gi panašios, tai tavoji turėtų reaguot kaip ir mano - š..das ta mašina, sutvarkysim.
Labai išsigandai?
Labai išsigandai?
Pasitaikė gana geranoriškas antros mašinos vairuotojas, tai tik tuo kart rankos padrebėjo, kol MB paskambinau, kol tralą išsikviečiau. Pareigūnai tik atvažiavo, pirmi žodžiai- nu jo, čia tokia ta sankryža. Kažkaip apsiraminau tada, pradėjau mašinos gailėt. Protu suvokiu, kad viskas gerokai blogiau galėjo baigtis, bet vistiek mašinos beprotiškai gaila ir gėda. Ir nesuprantu, kaip aš taip durnai galėjau. Išsišnekėjom su anuo vairuotoju- jis nematė manęs, aš nemačiau jo ir pyliau jam į šoną.
aš kai va taip į šoną pyliau, lygiai kaip tu jaučiausi kalta, nors policija iškart pareiškė, kad kaltininkė kita vairuotoja. Ale vis atrodė - na kaip galėjau nepamatyt???
Ne viską visada galim pastebėt, žmonės juk esam.
Nepergyvenk labai, gal tikrai, kaip Gaudvilė sako, pasirodys, kad nėr taip blogai su ta mašina
Nepergyvenk labai, gal tikrai, kaip Gaudvilė sako, pasirodys, kad nėr taip blogai su ta mašina
Kulke, uuui, gerai, kad tik patys sveiki. Stresas uźsimirš per laiką. Nuostoliai irgi.
Gaudvile, nu tu pavarai
Neturiu ką pasakyti. Tik kad labai lauksiu
tą mažę viendienę pasodinau, tikiuosi, normaliai įsišaknys.
QUOTE(saintlina @ 2017 09 04, 14:52)
aš kai va taip į šoną pyliau, lygiai kaip tu jaučiausi kalta, nors policija iškart pareiškė, kad kaltininkė kita vairuotoja. Ale vis atrodė - na kaip galėjau nepamatyt???
Jau psio, šrotininkai pasiėmė.
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 04, 15:50)
Jau psio, šrotininkai pasiėmė.
nu ir fig su ja, su ta mašina. Eik įkalk ko nors stresui nudusint.
QUOTE(saintlina @ 2017 09 04, 16:00)
nu ir fig su ja, su ta mašina. Eik įkalk ko nors stresui nudusint.
Negaliu, o ir nenoriu
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 04, 16:20)
Negaliu, o ir nenoriu
Nooors... Turiu skanios vaisinės arbatos, galiu smarkesnę pasidaryt 
O šokoladą gali valgyt? Labai tiktų prie antistresinės arbatos.