Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Siaubas tas telefono redaktorius - rašiau traktoriaus, pakeitė į reaktoriaus. Košmaras laugh.gif

Lylia, būtų kiemas šalia, gal ir siuntinėčiau maišeliuose, ale kai dar reikia į Kauną parsivežt. O pavasarį siuntimus dar ir oras pagal save pareguliuoja, pati ramiau jaučiuosi vazonėliuose siųsdama. Pavasarį tiek visko daug maišeliuose vežiau, tais net labai abejoju ar kas nors ten prigijo - moteriškės gaili apkirpt. Žiedus gi palikdavau tik kaip vaizdinę medžiagą. Dabar pati nukerpu, man kažkaip negaila biggrin.gif a vienai bjauriai specialiai palikau. Mano ūgio augalas, tegul kaip nori taip ir gabenasi cool.gif

Tikiu, gražuoles viendienes augini, ale kad savų stipriai per daug. Ir taip dabar beveik visos darže gyvena. Nebent Kaune kast lysves ir ten savo perteklių gabent.

Skaičiau kažkada, kad kartais leidžia ant tilto. Ten netoliese yra kapinaitės, vyro tėtis palaidotas, tai 'gyvai' matau jau daug metų. Gražios apylinkės labai. O tos bažnyčios kunigas anksčiau kažkoks pjanica buvo, pastoviai mišias girtas vesdavo. Palaidot žmones be šou negalima buvo.

Matei, Svetimšalės jau trečias sezonas prasidėjo mirksiukas.gif
Atsakyti

Ten šalia yra 2 kapinēs. Dabar lyg Šiluvos klebonas ten tvarkosi, tas tai rimc vyrs. Apsauginis tilto gale sėdi būdelėj, sako, matau, kaip žvakēs naktim dega. Arba dienom laidotuves stebi :) iš pradžių maniau, kad toliau, bet kai pamačiau atstumą, tai... Gerai, kai vyrai netiki anapusiniais dalykais :D aš turbūt bijočiau. 

Didelių kerų nekasam, nėra taip buvę, kad kas neprigytų. 

Nežiüriu jau svetimšalės. Daba megzdama žiūriu durną lievą rusų serialą, net paĉiai nervas ant savęs kyla. Nu kur viena blogoji, viena geroji, vyras apie pirštą apvyniotas, kita iš blogos į gerą virsta, transformacijos tokios :D bet jau baigiu, fee.

Atsakyti

Siaubas tas telefono redaktorius - rašiau traktoriaus, pakeitė į reaktoriaus. Košmaras laugh.gif

Tikiu, gražuoles viendienes augini, ale kad savų stipriai per daug. Ir taip dabar beveik visos darže gyvena. Nebent Kaune kast lysves ir ten savo perteklių gabent.

Pas mane planšetēj tas pats. Kai retai rašau ir tik gmaile, tai užmirštu pasitikrinti. Kartais tokių nesąmonių pasiunĉiu :D

Pirmas geras dalykas, kad pas tave mažiau viendienių nei pas mane. Tas vardines turiu, kur paminējai, gal palikau, gal ištryniau beredaguodama. Žodžiu, ramu ant dūšios. Apsēdusios jos mane. Kitąmet planuoju pas Vyšniauskus atsidurti, nelabai toli jie nuo müsų. Tik man mainytis kaźkaip smagiau. Nors nemažai esu ir pirkusi. Gaila man, kad mano gimšė ne sezono metu, o tai būtų uźsakyta dovana. Dabar prineša visokių bliūdų, dulka sekcijoj be naudos :D

Antras geras dalykas: buvo grybauti vyrs. Parnešė 1 tikrą baravyką ir 3 netikrus. Pasikepinau, skaniai pavalgiau  :lol:​ ir dar litrą  išviriau išviriau kitų grybų. 

Atsakyti
Nu labas, mažiau biggrin.gif gal 25 baisiniai kelmai. Įvairovės nėr, ale man pirmu numeriu groja tik remontantinės. Ir šiaip, yra pas kelis kaimynus labai labai norimos. Pas abejus žydi geltonai. Pas pirmus gal tik kokie 3 krūmai, bet labai gausiai ir labai puošia kiemą. Daugiau nieko ir nereik. O pas antrą - įspūdingo dydžio žiedai. Va pastarosios teks paieškot. Turiu aš savo viendienių augintoją - atskiro sklypo reiktų viskam sutalpint wacko.gif
Atsakyti

Priedas  IMG_20170802_133039368.jpg   125,01KB   0 Parsiųsta kartų

Gaudvilė, 11 Rgs 2017 - 19:04, parašė: Nu labas, mažiau biggrin.gifgal 25 baisiniai kelmai. Įvairovės nėr, ale man pirmu numeriu groja tik remontantinės. Ir šiaip, yra pas kelis kaimynus labai labai norimos. Pas abejus žydi geltonai. Pas pirmus gal tik kokie 3 krūmai, bet labai gausiai ir labai puošia kiemą. Daugiau nieko ir nereik. O pas antrą - įspūdingo dydžio žiedai. Va pastarosios teks paieškot. Turiu aš savo viendienių augintoją - atskiro sklypo reiktų viskam sutalpint wacko.gif
Man reikia veislių, gal labiau spalvų skaičiaus, ne kero dydżio. Pas mane gal 20 būtų, nežinau tiksliai, iki tiek kaźkur. Vyrauja geltonos ir oranźinės. Žemos, aukštos, dideliais, smulkiais žiedais, remontantinės ir ne. Noriu kitų spalvų. Jei pavyks prikabinti, parodysiu, geltoną, labai dideliais źiedais vienadienę.
Atsakyti

Ir ta graži didelė raudona :wub:

Ir bordo graźi  :lol: Priedas  IMG_20170726_085755480.jpg   174,21KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20170802_134053127.jpg   90,72KB   0 Parsiųsta kartų

Salotinē naujokē

Priedas  IMG_20170802_134807827.jpg   105,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priedas  IMG_20170802_133136158.jpg   141,72KB   0 Parsiųsta kartųTa švelni tokia :)

Viskas, gana girtis, o ir nuotraukas kada čia prasitryniau. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 11, 18:50)
buvo grybauti vyrs. Parnešė 1 tikrą baravyką ir 3 netikrus. Pasikepinau, skaniai pavalgiau  lotuliukas.gif​ ir dar litrą  išviriau išviriau kitų grybų. </p>

paskaičiau, kad iš keturių grybų privalgei ir dar litras virtų gavosi ir čiut nuo kėdės nenusivožiau biggrin.gif paskum tik pamačiau, kad kitų grybų lotuliukas.gif

baravykų savo nerodysiu, sakėt, negalit žiūrėt jau į anuos smile.gif bet užtat parodysiu kitą grožį - nu jau gražumas musmirių wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 09 11, 19:29)
paskaičiau, kad iš keturių grybų privalgei ir dar litras virtų gavosi ir čiut nuo kėdės nenusivožiau biggrin.gif paskum tik pamačiau, kad kitų grybų lotuliukas.gif
baravykų savo nerodysiu, sakėt, negalit žiūrėt jau į anuos smile.gif bet užtat parodysiu kitą grožį - nu jau gražumas musmirių  wub.gif

o ant kelmų ne tik kelmučiai auga smile.gif

Atsakyti
Nu va, sakiau - gražios wub.gif Lylia, derinant nuo pavasario iki rudens gėlyną, paprastai imamos vienodos viendienės, turi atsikartoti skirtinguose plotuose. Todėl man reikia turėti daug tų pačių. Bet jei sodyba didelė, tai gali būti vien skirtingų viendienių lysvės mirksiukas.gif

Saintlina, berods kg tokio grožio 150 pinigų duoda bigsmile.gif
Atsakyti

Kur musmirės, ten baravykai, taip sakoma. Nėra pas mus arba jis grybaut nemoka. Sakau, nuo tavęs grybai kaip.agurkai nuo Funtiko išsilaksto :D Ir miškas neatpaźįstamai išpjautas. Miškovežiai tik varo rąstais użkrauti. Gaila. 

Atsakyti

Nu va, sakiau - gražios wub.gifLylia, derinant nuo pavasario iki rudens gėlyną, paprastai imamos vienodos viendienės, turi atsikartoti skirtinguose plotuose. Todėl man reikia turėti daug tų pačių. Bet jei sodyba didelė, tai gali būti vien skirtingų viendienių lysvės mirksiukas.gif

Aĉiū. Žinau, bet nemoku išdėlioti, planuoti. Todēl auga vienoj krūvoj, ir dar apie baseiniuką. Bet man patinka. Ir kaimynkos dar pagiria. Nu ir ko daugiau reik? :D

Viskas, ponia eina pas savo kiauliukus. Bai bai  :bye: :D

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 11, 19:35)
Saintlina, berods kg tokio grožio 150 pinigų duoda  bigsmile.gif

tai čia davė kai jų nebuvo biggrin.gif dabar, kai jų pilna, turbūt nebeduoda lotuliukas.gif o greičiausiai išvis nieko nebeduoda, nes po paviešinimo tie skelbimai iškart dingo smile.gif

LYLIA, labai gražios viendienės thumbup.gif gaila tik, kad taip trumpai težydi jos..
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 11, 19:37)
Nėra pas mus arba jis grybaut nemoka. Ir miškas neatpaźįstamai išpjautas. Miškovežiai tik varo rąstais użkrauti. Gaila. </p>

netikiu, kad nemoka smile.gif turbūt nėr, jei neranda.
aha, pas mus irgi baisu, kaip kerta. Ir tokia baisuma palikta blink.gif Nesuprantu, kodėl to masinio pjovimo nieks nestabdo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 rugsėjo 2017 - 19:12