Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

A,beje,barščiai tikrai skanūs gavos,gaila ,kad burokėliai baigės

Mano rekomenduojami visi receptai skanus :D pabandysiu dar 1 naują, su grybais. Jei ka, rekomenduosiu :D maciau, issisaugojai lavaso recepta, as turiu geresni  :huh2:​ 

drinks_cheers.gif
antytės wub.gif
Papildyta:

aš kategoriškai pasisakiau prieš mėsines antis namie. Man taip gaila bet kokios anties , kad visos lieka kiaušinius dėt smile.gif

Aha, fainulkos. Kai pirkom broilerius, ta, kuri turi inkubatoriu, paprase jai nupirkti kelis mesinius anciukus, nes jos mazai issirito. Jai pirkau 3, sau is pavydo pasiemiau 4, nes labai jau grazus buvo. Neauginau ir as ju ilgai, gal kokius 10 metu, gaila labai galabyti. Kai zasinus kazkada pjove, tai stovejau ir zliumbiau. Nu bet nusipirkom, tai nusipirkom, teks pjauti. 

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 12, 14:45)
Valgymui perkat kitų auginamas?  unsure.gif

nepirkom dar ančių valgymui. Vištų iki šiol užteko smile.gif Šiemet jau gal ir vištas pirksim smile.gif
Antieną tik mes mažuoju valgom, tai jeigu ką, kokią krūtinėlę nusipirksim.
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 12, 16:19)
gaila labai galabyti. Kai zasinus kazkada pjove, tai stovejau ir zliumbiau.

tai va, ir aš apie ką. Vištų kažkodėl ne taip gaila, kaip ančių ir žąsų. Taip ir vaikšto dabar aštuonios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 12, 18:43)

tai va, ir aš apie ką. Vištų kažkodėl ne taip gaila, kaip ančių ir žąsų. Taip ir vaikšto dabar aštuonios smile.gif

šiemet ančiokų ir mes nepirkom,nors krūtinėlė man naminės nereali nestuke.gif
O kai tave pamato ''nesijuokia''? ax.gif
Atsakyti

Taip pas mane ir liko Slibinas Gorynyčius, dėl to pačio ir favo neliečiamybę iki gyvos galvos.

Gaudvile, egzaminas :) gal žinai, kaip vadinasi tos gėlytės?

Priedas  15052380865011435558496.jpg   115,07KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Topinambo panašūs žiedai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 12, 20:15)
O kai tave pamato ''nesijuokia''? ax.gif

Aš iki šiol neatsirenku, kokiais atvejais ir kurios ten žvengia biggrin.gif gal tik patinai?
Atsakyti

[quote name="Gaudvilė"

:) tikrai taip, skyniau pasimerkti ir pagalvojau, ar atpažintum :)

Nu nusisneka ta nauja versija, raso, kad nuotraukos pletinys netinka. Kokios daaa nuotraukos???  :blink:

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 12, 21:04)
tikrai taip, skyniau pasimerkti ir pagalvojau, ar atpažintum smile.gif
Nu nusisneka ta nauja versija, raso, kad nuotraukos pletinys netinka. Kokios daaa nuotraukos???  blink.gif

Pasisekė laugh.gif šiaip visų augalų tikrai nepažįstu, kambarinių tuo labiau.

Kariauji? lotuliukas.gif ale kaip vis į tą naują papuoli? Senoj telefonu rašau, labai retais atvejais į naują permeta ir laikinai. unsure.gif
Atsakyti

Kaip įmetė kaip muselę į barščius, taip ir kapanojuosi :D tiek patinka, kad galima nuotraukas prikabinti be tarpinių puslapių. 

Jetau jetau, kad nusiritau su tuo serijelu. Nu ziuriu tokia nesamone, rodo naujagimi vaikiuka, ka tik gimusi, galva nulaiko, net zvilgsni i zmogu fiksuoja :D ale jau tik kelios minutes teliko. Tuoj susitiks, apsikabins, pasibuciuos ir vsio. Nu jau apsikabino. Buciuojasi.  Ja tebia liubliu. Ja bolše. Titrai. Fuuuu. Basta finito. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 12, 18:43)

Siaubas, tai aš visiška grobuonė, bo visi tie padarai tik su maistu asocijuojasi lotuliukas.gif Prieš kokią val FB buvo filmukas įdėtas - gaidys padėjęs galvą ant moteriškės peties ir net čepsi, kai anoji per kuprą pastuksena, glosto. Ateitų, paglostyčiau, ale visai lengvai pietums būtų suvartotas ax.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 12, 22:10)
Fuuuu. Basta finito. 

Su kuo ir sveikinu biggrin.gif

Nieko įdomaus fonui nerandu. Pradžia kaip ir sudomina, o temos vystymas - viešpatėliausuviešpačiukais wacko.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
kaip čia daba nieks kavos negeria?

Kulke, gavai vuogienojus? Gyvi?
Atsakyti

Siaubas, tai aš visiška grobuonė, bo visi tie padarai tik su maistu asocijuojasi lotuliukas.gifPrieš kokią val FB buvo filmukas įdėtas - gaidys padėjęs galvą ant moteriškės peties ir net čepsi, kai anoji per kuprą pastuksena, glosto. Ateitų, paglostyčiau, ale visai lengvai pietums būtų suvartotas

Nieko įdomaus fonui nerandu. Pradžia kaip ir sudomina, o temos vystymas - viešpatėliausuviešpačiukais wacko.gif

Matai, viena, kai pats nuo mažiuko pats užsiaugini, kita, kai matai šaldytuve skerdieną. Vištų nelabai gaila ir man, besmegenės jos. Bet va, źąsys kokios protingos. Tada, kai turėjom 5 paveldines, kokių tik cirkų neprisiźiūrėdavom. Ir dabar viena likusi yra, nu juokinga iki negalėjimo. Buvo toks vienas senukas, turējo žąsiną baltą seną, visur abudu sykiu vaikščiodavo. Eidavo į parduotuvę, žąsinas palaukdavo, kol apsipirkdavo ir abu namo. Nežinau, kur vaikai paskui tą paukštį dējo, kai senukas numirė. 

Aš irgi. Reiks sukauptus sąrašus peržiūrėti :)

Labas dienas smile.gif
kaip čia daba nieks kavos negeria?

Laba, nu kaip tik sēdėjau rašiau pasisveikinimą, bet paskambino ir sutrukdė, tai pusryčius vienai tyliai ir suvalgiau :D

Ką planuojat veikti? Gaudvile, sakyk, gražu ar negraźu raudona žiognagė? Siūlo, bet nežinau, ar noriu :D 

Atsakyti