Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 09 22, 19:28)
Metrą pirmyn ir metrą atgal  biggrin.gif  Ryt bandysiu  smile.gif

Nu ką, sveika sugrįžus į nuodėmingųjų kelią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 22, 19:29)
Nu ką, sveika sugrįžus į nuodėmingųjų kelią  biggrin.gif

Aina nakui, yr biski drebato, po paskutinio pasivėžinimo, nu bet aš galiu, aš vėl važiuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 22, 19:40)
nu bet aš galiu, aš vėl važiuosiu  smile.gif

Aišku, kad gali! Aukštyn uodegą ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 22, 19:40)
Aina nakui, yr biski drebato, po paskutinio pasivėžinimo, nu bet aš galiu, aš vėl važiuosiu  smile.gif

TU GALI,TU GALI ,SVEIKINUUUUUUUU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Nu lygioj vietoj neprijatnastis. Sedziu, siuvineju, nieko nezinau, kad uz kilometro idomiausi dalykai vyksta. Yra apleistas piliakalnis, atvaziavo zmogus kelio klausti, atseit, seniunija lauza sukrove. Sedziu, mintiju, kas cia daba, atsiminiau, kad lygiadienis ir kad piliakalniu metai. Blem, kai grizes is kiemo vyrs papasakojo, kad dar + didele gauja zmogu nuejo ten, is viso susinervinau. Kaip noriu ten :( daznai nueinu su suneliunu ten pabuti, patinka ta vieta. O prie lauzo is viso kaip idomu turetu buti, nakti, mmmm :(

Atsakyti

Na, bet čia iš tos serijos, kur jūs nei viena netikit :)

pilnai tau pritariu... :mirksiukas: Labai gerai suprantu, kad ne vien maistas įtakoja žmogaus sveikatą, bet nenoriu čia diskutuoti ta tema... :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 22 rugsėjo 2017 - 19:16
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 22, 20:06)
<p>Nu lygioj vietoj neprijatnastis. Sedziu, siuvineju, nieko nezinau, kad uz kilometro idomiausi dalykai vyksta. Yra apleistas piliakalnis, atvaziavo zmogus kelio klausti, atseit, seniunija lauza sukrove. Sedziu, mintiju, kas cia daba, atsiminiau, kad lygiadienis ir kad piliakalniu metai. Blem, kai grizes is kiemo vyrs papasakojo, kad dar + didele gauja zmogu nuejo ten, is viso susinervinau. Kaip noriu ten verysad.gif daznai nueinu su suneliunu ten pabuti, patinka ta vieta. O prie lauzo is viso kaip idomu turetu buti, nakti, mmmm verysad.gif</p>

Įsivaizduoju wub.gif o kas gi trukdo nueit?pajusi, kad šalta daros,grįši
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 22, 20:24)
Įsivaizduoju wub.gif  o kas gi trukdo nueit?pajusi, kad šalta daros,grįši

drinks_cheers.gif šiltas vakaras šiandien wub.gif ir aš eitau, ale nėr kur biggrin.gif

Kulke, sveikinu 4u.gif das auto yr gerai thumbup.gif
Atsakyti

pilnai tau pritariu... :mirksiukas: Labai gerai suprantu, kad ne vien maistas įtakoja žmogaus sveikatą, bet nenoriu čia diskutuoti ta tema... :ax:

Pjautynės garantuotos. Turiu minty ne mūsų temą, aplamai šį forumą.

Įsivaizduoju wub.gifo kas gi trukdo nueit?pajusi, kad šalta daros,grįši

Kukli aš ponia :(

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Gražuuu, šilta, saulė žeme ritinėjasi wub.gif
Atsakyti
Labas gražus rytas smile.gif
Pagaliau ir aš kaip gleivėtas žmogus galiu parašyti biggrin.gif pas mane gleivės dažnas svečias, tik aš jas ūkiškai snargliu vadinu smile.gif
Kulke, vargas tas baseinas- neišsidžiovina vaikai galvų, šlapiom kojom išeina... jau geriau nereikia jo per pamokas unsure.gif
Gaudvile, net tavo poste jaučiasi kunkuliuojantis džiaugsmas dėl dukros mokslų smile.gif kaip mažei darže sekasi?
Saintlina, kai ieškosi savo rudeninių batų, gal galėtum ie maniškių paieškoti biggrin.gif - tikrai atsimenu, kad dėjau į dėžutę, bet nei į kokią, nei kur aš ją po to padėjau- nors užmušk neatsimenu ax.gif
Pou, ar aš teisingai supratau- nori, kad vyras dažniau tave prie savęs spusteltų bigsmile.gif nauji namai- naujas leliukas bigsmile.gif
Gonzikai, kaip Bitė gyvena?
Ex,braškes baigei valgyti? Kovinį gaidį dar turit?
Ponia, o kodėl tu nėjai ant to piliakalnio? Aš būtinai būčiau ėjus ax.gif
Atsakyti

Va taip pasirodo Nera porą sykių ant mėnesio, paima interviu ir vėl dingsta :D žurnalistė ji ar ką? :D

Labs. 

Atsakyti