Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 24, 10:57)
Mes su dukrium tokios pačios ligonės  mirksiukas.gif  friends.gif

Gal žinai kur gaut kokybiškos sintetikos siūlų, jei tokių būna? bigsmile.gif

Gaudvile, ne piktas visai. Tiesiog vilna kanda iš tikrųjų, apatinių maikių ir kelių sluoksnių nemėgstu nešiot, o dėl mašinos, esu aš vairavus mechaninę, va ten grynas ištisinis tampymasis buvo, iš 5 karto iš vietos eina išvažiuot, tai kam kankintis? Vat ir nusprendžiau, kad nesuksiu galvos ir laikysiuos automatines teises. Tuo labiau, kad jos (auto su automatine pavarų dėže) tikrai šiuo metu ne deficitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 24, 11:27)
Gal žinai kur gaut kokybiškos sintetikos siūlų, jei tokių būna?  bigsmile.gif

Gaudvile, ne piktas visai. Tiesiog vilna kanda iš tikrųjų, apatinių maikių ir kelių sluoksnių nemėgstu nešiot, o dėl mašinos, esu aš vairavus mechaninę, va ten grynas ištisinis tampymasis buvo, iš 5 karto iš vietos eina išvažiuot, tai kam kankintis? Vat ir nusprendžiau, kad nesuksiu galvos ir laikysiuos automatines teises. Tuo labiau, kad jos (auto su automatine pavarų dėže) tikrai šiuo metu ne deficitas  smile.gif

Tai gal geriau pusmedvilnės ieškot, nes nu... Gonzikas truputį meluoja, N. Zelandijos vilna tai jos nekanda, gryna beje.

Ne apie tai. Neturiu ko slėpt dėl mechaninės, tikrai tuo klausimu esu konservatorė. Bet jei jau man tokiai 'kelmui', automatinės stabdžiai problemų nekelia, tai kodėl tau turėtų. Tavo stažas tokioms gi didesnis. Ir čia ne geriau-blogiau klausimas, o patys stabdžiai. Gal dar esanti baimė viduj neleidžia pilnai atsipalaiduoti unsure.gif Beje, aš gi ne vieną modelį automatine gr dėže vairuoju, bėgių tik pirmoj ieškojau. Nu ir dar vienas niuansas. Su maža daug metų važinėjau ir be to, kad arklių mažai, viskas ten gerai. Įtaisė vokišką, pasijautė skirtumas - mažoj kaip bestingstačiame betone bėgiai perjungiami. Iki tol nesijautė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 24, 11:51)
Tai gal geriau pusmedvilnės ieškot, nes nu... Gonzikas truputį meluoja, N. Zelandijos vilna tai jos nekanda, gryna beje.

Ne apie tai. Neturiu ko slėpt dėl mechaninės, tikrai tuo klausimu esu konservatorė. Bet jei jau man tokiai 'kelmui', automatinės stabdžiai problemų nekelia, tai kodėl tau turėtų. Tavo stažas tokioms gi didesnis. Ir čia ne geriau-blogiau klausimas, o patys stabdžiai. Gal dar esanti baimė viduj neleidžia pilnai atsipalaiduoti  unsure.gif Beje, aš gi ne vieną modelį automatine gr dėže vairuoju, bėgių tik pirmoj ieškojau. Nu ir dar vienas niuansas. Su maža daug metų važinėjau ir be to, kad arklių mažai, viskas ten gerai. Įtaisė vokišką, pasijautė skirtumas - mažoj kaip bestingstačiame betone bėgiai perjungiami. Iki tol nesijautė biggrin.gif

Šita irgi tiktų smile.gif

A, tai čia dėl stabdžių. Aik tu, gi rašiau, kad įsivažiavau ir pajaučiau tuos stabdžius, ne bėda, tik laiko klausimas smile.gif O aš konservatorė, kas liečia automatines biggrin.gif Būsim priešdraugės biggrin.gif
Dar apie pačios auto pajautimą. Tai šitas vokietis tiesiog apgaubia mane visą įsėdus, nemoku paaiškint, labai maža joje jaučiuosi. Prancūze kažkaip aš padėties valdovu jaučiausi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 24, 12:01)
Dar apie pačios auto pajautimą. Tai šitas vokietis tiesiog apgaubia mane visą įsėdus, nemoku paaiškint, labai maža joje jaučiuosi. Prancūze kažkaip aš padėties valdovu jaučiausi.  smile.gif

Rekaro sėdynės gal? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 24, 12:23)
Rekaro sėdynės gal?  bigsmile.gif

Turbūt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 24, 11:51)

bet aš jos ant nuogo kūno nenešioju biggrin.gif o per medvilninę ilgarankovę jos plaukeliai nepralenda ax.gif+ jie labai smagiai mezgasi...nu viens trūkum as,kad negali tiesiai ant kūno jų dėvėt...Mažei tunikos kaklą iš akrilano dariau,tai labai ji patenkintair šilta,ir kakliuko ekanda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 24 rugsėjo 2017 - 13:05
Uf, susigėdinau ir aš išlėkiau laukan padirbėt. Šiltnamį susitvarkiau, braškes pasodinau, paprikas nuroviau. Vaisių dafiga, bet neprinokę ax.gif Visumoj prastas pomidorinis/agurkinis sezonas. Bet mušuosi į krūtinę ir žinau- pati kalta, prigrūdau iš skūpumo, tai turiu ką turiu, tiksliau neturiu biggrin.gif Bet iš to, ko turiu reik gal kokią pakliopkę išvirt žiemai biggrin.gif

Dar ką padariau. Gaudvileee, iškasiau atgal tavo duotas ežiuoles, įsodinau į vazoną ir nunešiau šiltnamin žiemot. Nu negaliu žiūrėt, nyksta akyse, kažkoks babaisa nuėdė, liko stagariukai, tai gelbėju bent juos. Šaknys geros, yra naujų baltų šaknelių, tikiuosi išsaugosiu peržiem smile.gif Ylalapiai flioksiukai puikiai prigiję, flioksas žiedyną išskleidė wub.gif Kryžmenis irgi, matau, gyvens, astilbės taip pat. Tu auksas, bet ir pati tai žinai, ačiū! biggrin.gif

Kas čia dar, aaa, gi pabėriau aplink levandas jų pačių padžiūvusių žiedynų su sėklom, pagrėbojau. Gal sudygs pavasariop bigsmile.gif

Našlaičių taip ir nepasisėjau. Nu ir nereik.
Atsakyti
Visiška sklerozė, manrods nei vienos ežiuolės nedaviau. Nes tą kur pažadėjau, tai tik šian persodinau į normalų vazoną ( ateinančią savaitę visus pažadus vešiu miestan). Šiemet daviau? O kad kažkas valgo, tai čia nieko keisto ir pas mane prancūzų gurmaniškas maistas siautėja.

Vienai moteriai pažadėjau daug augalų, kantriai žmogus laukia. Šiandien skirsčiau kas ir kam, o pasirodo nieko ten visai nedaug. Pačiai daug lieka doh.gif

Ai, tiesa. Kulke, gal ir tu norėtum žiognagės 'Eos'? Skirsčiau ir dar daug vazoniukų liko. Gražiai, gausiai žydi, o kai nežydi lapija tokia salotinė būna. Ir dar gal norėtum šilokams į kompaniją ritininės imperatos Red Baron? Kai saulėkaitoje auga, labai graži tokia raudona lapija būna - tikrai jau per daug turiu.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 24, 10:47)
Nemėgstu automatų, ir tiek nemėgstu....

aš ir tas, ir tas mėgstu smile.gif t.y., man tas pats, kokią vairuot. Bet automatas turi, mano galva, labai didelį privalumą, kai reik stovėt prie šviesoforo įkalnėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 24, 16:20)
Visiška sklerozė, manrods nei vienos ežiuolės nedaviau. Nes tą kur pažadėjau, tai tik šian persodinau į normalų vazoną ( ateinančią savaitę visus pažadus vešiu miestan). Šiemet daviau? O kad kažkas valgo, tai čia nieko keisto ir pas mane prancūzų gurmaniškas maistas siautėja.

Vienai moteriai pažadėjau daug augalų, kantriai žmogus laukia. Šiandien skirsčiau kas ir kam, o pasirodo nieko ten visai nedaug. Pačiai daug lieka doh.gif

Ai, tiesa. Kulke, gal ir tu norėtum žiognagės 'Eos'? Skirsčiau ir dar daug vazoniukų liko. Gražiai, gausiai žydi, o kai nežydi lapija tokia salotinė būna. Ir dar gal norėtum šilokams į kompaniją ritininės imperatos Red Baron? Kai saulėkaitoje auga, labai graži tokia raudona lapija būna - tikrai jau per daug turiu.

Sakei lyg baltos žemos ežiuolės? Man užsifiksavo, kad ežiuolės. Hm...
Nooo imperatos tikrai bigsmile.gif Su žiognage stabdau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 24, 16:59)
aš ir tas, ir tas mėgstu smile.gif t.y., man tas pats, kokią vairuot. Bet automatas turi, mano galva, labai didelį privalumą, kai reik stovėt prie šviesoforo įkalnėj smile.gif

Na, čia gal reiktų prieky važiuojančiam, kad nenuriedėtų atgal ir man nebumteltų. Na, bet aš atstumų įkalnėse laikausi ir vairuoju nuo 5 klasės, tėtis išmokino įkalnių nebijoti su mechanine mirksiukas.gif

Psio, šiandien darbai baigti. Beliko namus susitvarkyti. Paliko man visą jovalą rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 24, 17:14)
Sakei lyg baltos žemos ežiuolės? Man užsifiksavo, kad ežiuolės. Hm...
Nooo imperatos tikrai  bigsmile.gif  Su žiognage stabdau.

Tau tikrai reikia žiognagės, pažiūrėk kokia dabar

vartotojo įkelta nuotrauka
Pakartotinai rudenį žydi. Tikrai nenori? Dar pamąstyk.

A dėl ežiuolės, jei ta mažoji, tai ji labai visli, biesai jos neima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 24, 17:25)
Tau tikrai reikia žiognagės, pažiūrėk kokia dabar

vartotojo įkelta nuotrauka
Pakartotinai rudenį žydi. Tikrai nenori? Dar pamąstyk.

A dėl ežiuolės, jei ta mažoji, tai ji labai visli, biesai jos neima smile.gif

Nemirtinga tu biggrin.gif Taip- reikia biggrin.gif
Atsakyti