Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 10 05, 12:37)
Tai aišku sugalvojau minčių lygmenyje  biggrin.gif Net raštus susidėliojau rezinkos ir kepšos  biggrin.gif  Siūlus turiu. Tai tiek  biggrin.gif
Dabar mezgu megztinį sau, kol nenumegsiu, nieko naujo nesiimsiu. 

Kavos???

Pradžiai - kavos! bigsmile.gif

Paskui nersiu į siūlus. Ir pas mane gyvena kipšas. Gražiai krūvą virbalų su valu susidėjau, kažkur po ranka. Nerandu.
Atsakyti
Nu jabišikmat, tie vaikai. Skambina mergikė, verkia. Sako-mama, gal aš neisiu į šokius, nes toks blogas oras. Klausiu kuo jie susiję. Verkšlena- aš bijau. Gi sakau ne lauke vyks, bus mokytoja, bus vaikų, juk ne viena būsi ir ne lauke. Klausia- o nieko nenutiks? Jau bailė ir mižnė iki negaliu. Man vis dar PMS'as.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 05, 12:21)
Šita, gi mažoji liko be kiepkos. Reikia greit mąstyt modelį, o tai su mano tempais teks pirkt.

aš pas darbščiuosius kinus užmačiau kiepką, prisiminiau draugę ir daba galvoju - o gal ir man tokios reikia? bigsmile.gif
https://www.aliexpre...7460.0.0.3SnyBz
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 05, 12:50)
Nu jabišikmat, tie vaikai. Skambina mergikė, verkia. Sako-mama, gal aš neisiu į šokius, nes toks blogas oras.

ir nesakyk. Pas mane šian analogiškai buvo. Aš ryte kažko paklausiau, o man verkti pradėjo, kad vakar pusę nakties dailės darbo ieškojo ir nerado. Nors pusę vienuoliktos mačiau labai ramiai tysantį ant žemės ir žaidžiantį kompu. Baigėsi tuo, kad septinto ryto diedas sėdėjo ir piešė tušu tą dailės darbą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 05, 12:50)
Nu jabišikmat, tie vaikai. Skambina mergikė, verkia. Sako-mama, gal aš neisiu į šokius, nes toks blogas oras. Klausiu kuo jie susiję. Verkšlena- aš bijau. Gi sakau ne lauke vyks, bus mokytoja, bus vaikų, juk ne viena būsi ir ne lauke. Klausia- o nieko nenutiks?  Jau bailė ir mižnė iki negaliu. Man vis dar PMS'as.

O po ta baime nesislepia kas nors kitka unsure.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 10 05, 13:01)
aš pas darbščiuosius kinus užmačiau kiepką, prisiminiau draugę ir daba galvoju - o gal ir man tokios reikia?  bigsmile.gif
https://www.aliexpre...7460.0.0.3SnyBz

Bumbulus pasilikčiau, kiepkas mesčiau lauk. Kai draugei mezgiau iš plonų, bet itin šiltų siūlų, pati stebėjosi - ant galvos svorio nesijaučia, bet šilta labai labai. Va, tos akrilinės labai svorio galvai uždeda.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 05, 13:09)
Bumbulus pasilikčiau, kiepkas mesčiau lauk. Kai draugei mezgiau iš plonų, bet itin šiltų siūlų, pati stebėjosi - ant galvos svorio nesijaučia, bet šilta labai labai. Va, tos akrilinės labai svorio galvai uždeda.

įsivaizduoju, kaip aš atrodyčiau su bumbulu be kiepkos biggrin.gif

ai, aš pati vistiap nenusimegsiu, tai tada nė dėl bumbulo nepirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 05, 08:37)
Rimtai  mirksiukas.gif Kažkoks bejėgiškumas užėjo. Paprastai daug ką gali kontroliuot, laviruoti, numatyt ir išvengt. A čia spakainai miegi, nes gi modelis tai ne kažkoks ypatingas, ir štai, turėk  blink.gif

Kažkoks košmaras. Kad juo š.. sutrauktų. Bet kas čia atsitiko... Ir nieks nieko nematė, aišku.
Kaimynės dukrą kažkas sekė naktį po darbo.
Mūsų sena pirda, bet ir tai būtų gaila baisiai - pusė gyvenimo telpa.

Avižinės užpilamos košės prisivalgiau po seminaro...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 05, 13:09)
O po ta baime nesislepia kas nors kitka  unsure.gif

Taip, slepiasi- noras sėdėt šiltai namie ant sofkės ir žiūrėt youtubą.
Kai buvo dar visai mažutė bijojo vėjo. Išaugo. Čia visai nesenai kažkaip šnekėjom apie ją mažą ir prisiminus leptelėjau, kad vėjo bijojo. Nu ir užsikūrė variklis iš naujo. Kiekvieną dieną po kelis sykius pasitikrina kur koks vėjo greitis. Pasižiūri apie tornadus ir viesulus. O čia kada prisikvietė pilną kiemą draugių, pareina po pusvalandžio. Sakau nu čia kas dabar, kur draugės, susipykot? Ne, sako, vėjas pradėjo pūsti, tai pasakiau, kad eitų namo blink.gif Aš esu įsitikinusi, kad tai yra pačios sau įsikalbėta baimė ir ne kitaip. O tas žliumbimas kas tik biškį baigia iš proto išvaryti. Bet kiek pašneku su pažįstamom ir jų vaikai panašaus amžiaus šitaip žliumbaklina. Aš manau, kad šitie visi internetai veikia neigiamai jų nervų sistemą, jautrina, skatina nervingumą ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 05 spalio 2017 - 12:52
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 05, 13:50)
O tas žliumbimas kas tik biškį baigia iš proto išvaryti. Bet kiek pašneku su pažįstamom ir jų vaikai panašaus amžiaus šitaip žliumbaklina.

pameni, kažkada čia buvo kalba, kad vaikai-liūtai labai jautrūs? Nu žinok, mano gi jau bernas už mane didesnis, ale čiut kas, tuoj ašaroja. O mūsų vaikų gimtadienius, kaip ir diedų, kelios dienos teskiria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 05, 14:01)
pameni, kažkada čia buvo kalba, kad vaikai-liūtai labai jautrūs? Nu žinok, mano gi jau bernas už mane didesnis, ale čiut kas, tuoj ašaroja. O mūsų vaikų gimtadienius, kaip ir diedų, kelios dienos teskiria smile.gif

Kažkodėl manęs tai neguodžia lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir problemos tik augs kartu su liūtu. Iš patirties rašau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 05, 14:20)
Ir problemos tik augs kartu su liūtu. Iš patirties rašau  rolleyes.gif

užtat Kulkės ir nedžiugina lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano tėtis liūc ir krikšto sūnus liūc. Baisiai jautrūs, tik šarvus užsideda vėliau... Ir įžeidūs ax.gif
Atsakyti