Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Trukt nuo vadžių, vėl iš pradžių.
"Jeigu jūs norit, kad rytoj eičiau į baseiną, turit mane nuvežt į Hesburgerį, kad nusipirkčiau vaikišką rinkinį"
Pasiūliau pravest ekskursiją po vaikų namus, prieglaudas ir paklausti, kas juos vežioja, gal kur patiks labiau, tai galės likti. Ašaros. Nuostabumėliai.
Atsakyti

Bėda, o jei dar sabanoškės ant kablų :D

A, paskutiniu metu detektyvai kažko nelabai traukia. Jei labai smurtiniai, iš viso neprasidedu, kelių tokių autorių knygų net nežiūriu. 

Kažkada ieškojau to skardinio būgnelio, nei nežinau, radau ar ne. Perteklius :D mačiau yra ,,Andželos pelenų" tęsinys, dvi knygos, reiks parsitempti. 

Atsakyti

Ašaros. Nuostabumėliai.

Atsimenu, aš irgi siūlydavau į Gabšius kraustytis, ten buvo šeimyna, globojanti surinktus iš šeimų vaikus. Sakydavau, kad jei negerai, galit varyti :D 

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 05, 15:58)
Trukt nuo vadžių, vėl iš pradžių.
"Jeigu jūs norit, kad rytoj eičiau į baseiną, turit mane nuvežt į Hesburgerį, kad nusipirkčiau vaikišką rinkinį"
Pasiūliau pravest ekskursiją po vaikų namus, prieglaudas ir paklausti, kas juos vežioja, gal kur patiks labiau, tai galės likti. Ašaros. Nuostabumėliai.

Moteris auga, viskas su ja gerai. Dabar jus, vėliau vyru manipuliuos. Kartais pagalvoju, kad visai gera savybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 05, 17:25)
Moteris auga, viskas su ja gerai. Dabar jus, vėliau vyru manipuliuos. Kartais pagalvoju, kad visai gera savybė  biggrin.gif

Jau ką ji išdirbinės su vyru būdama žmona, ne mano reikalai, ale va ką ji išdirbinėja su tėvais būdama dukra, čia jau mano įtakos zonoj.
Atsakyti
Nai nai nai, aš turtinga mėtomis wub.gif Gonziau, ačiūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ta, kur nepažymėta, ir bus bergamotinė? O žemuoginė tikrai žemuogėm kvepia bigsmile.gif Daba pas mane mėtų ant palangių daugiau negu gėlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 05, 18:18)
Jau ką ji išdirbinės su vyru būdama žmona, ne mano reikalai, ale va ką ji išdirbinėja su tėvais būdama dukra, čia jau mano įtakos zonoj.

Juokavau gi biggrin.gif pati gi geriau žinai, kada ir kaip auklėt savo vaikus mirksiukas.gif Maniškiai kariški metodai gali per grubiai atrodyt.

Tiesa, ar atsirado plaukimo kepuraitė?
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 10 05, 18:44)
Nai nai nai, aš turtinga mėtomis  wub.gif  Gonziau, ačiūūū  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Ta, kur nepažymėta, ir bus bergamotinė? O žemuoginė tikrai žemuogėm kvepia  bigsmile.gif  Daba pas mane mėtų ant palangių daugiau negu gėlių biggrin.gif

Dabar turi namie 2 metas ir 1 gėlę? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 05, 18:55)
Juokavau gi  biggrin.gif pati gi geriau žinai, kada ir kaip auklėt savo vaikus  mirksiukas.gif Maniškiai kariški metodai gali per grubiai atrodyt.

Tiesa, ar atsirado plaukimo kepuraitė?

Supratau, tik nebuvo kada smailikų sudėt, mažas jauč dantis daiginsis, ojei vajei, su charakteriu irgi ne kažką jam šiandien biggrin.gif

Aha, norėtum. Pirko kitą.

Saintlin, sveikinu su mėtom! Dabar man reik tau teleportuot medį biggrin.gif Šituo užsiimsiu kitoj savaitėj.

Kas su mani vakarinės svarainių arbačikės pagers? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 )

Dabar turi namie 2 metas ir 1 gėlę?  biggrin.gif

Šešias mėtas ir penkias gėles smile.gif ir dar diedas šiandien parvilko pusmetrinį kaktusą. Rado prie konteinerio ir jam labai pagailo.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 05, 19:50)
Dabar man reik tau teleportuot medį  biggrin.gif Šituo užsiimsiu kitoj savaitėj.

Kas su mani vakarinės svarainių arbačikės pagers?  bigsmile.gif

Nesiskubink labai, pas mus dar šildymo neįjungė biggrin.gif

Aš arbačikės noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 05, 20:30)
Nesiskubink labai, pas mus dar šildymo neįjungė biggrin.gif

Namie auginsi?

Labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Pas mus mažas vienintėlis, kuris keliasi su žadintuvu biggrin.gif

50%šeimos išdundėjo jau, galima bus ramiai kavos išgerti biggrin.gif