Gaudvile, drauge sake, kad jusiskis ir Toyota corola versus labiausiai megstamos vagiu. Jai tyrejai pasake. Jie turi ta toyota. Isvaziavo su sunum suni pavedziot i parka vakare. Prie masinos jau rado pacukeliu kruva besisukiojanciu. Isedo su vaiku vaziuot namo, o jie seke juos Paskambino i policija, tai jie patare nevaziuot namo, nes vagiukai norejo suzinot, kur jie gyvena, kad masina veliau pavogt. Policijai numerius padiktavo. Bet sudziai, seke isjunge sviesas...
Lylia, super keksiukas
Gaudvile, drauge sake, kad jusiskis ir Toyota corola versus labiausiai megstamos vagiu. Jai tyrejai pasake. Jie turi ta toyota. Isvaziavo su sunum suni pavedziot i parka vakare. Prie masinos jau rado pacukeliu kruva besisukiojanciu. Isedo su vaiku vaziuot namo, o jie seke juos Paskambino i policija, tai jie patare nevaziuot namo, nes vagiukai norejo suzinot, kur jie gyvena, kad masina veliau pavogt. Policijai numerius padiktavo. Bet sudziai, seke isjunge sviesas...
QUOTE(Pou @ 2017 10 06, 18:54)
Lylia, super keksiukas
Šikniai
Va, čia žirgų mėšlą pardavinėja - 8-687-39279. Smiltynuose, važiuojant paneriu link Jonavos. Neveronių merginos kontaktų dar neturiu.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 06, 18:16)
Šikniai 
Va, čia žirgų mėšlą pardavinėja - 8-687-39279. Smiltynuose, važiuojant paneriu link Jonavos. Neveronių merginos kontaktų dar neturiu.
Aciu, Gaudvile. Pasiskambinsiu ryt, nebent jau anyta bus uzsakiusi is to ukininko.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 06, 18:11)
Vakar naktį vyriškio pažįstamo Jonavoje pavogė lygiai tokį patį. O per kelias dienas ten net 7 nuvarė.
o kas ćia per mašina tokia populiari?
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 06, 22:07)
Šitas receptas
Kad tik mačytų
Gonzik, tik tu atsiliepimus pasiskaitinėk po bumbulais
kaip ir po bet kuria preke tam puslapy
aš net nebandau imti prekės, jei mažai pirkta buvo ar reitingas mažiau 4.8. Ir atsiliepimus labai skaitau 
Šian mano vaikis uždavė klausimą - o kodėl teatruose dažnai matau mamas su vaikais, bet niekad tėčių su vaikais? Čia jau ne vaikiškus spektaklius turėjo omeny.
O mano vaikui žiauriai patiko Šekspyro sonetai. Sakė nori daugiau tokių spektaklių, o jei nėr, tai į tą patį
Šian mano vaikis uždavė klausimą - o kodėl teatruose dažnai matau mamas su vaikais, bet niekad tėčių su vaikais? Čia jau ne vaikiškus spektaklius turėjo omeny.
O mano vaikui žiauriai patiko Šekspyro sonetai. Sakė nori daugiau tokių spektaklių, o jei nėr, tai į tą patį
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 06, 22:15)
Šitas receptas
Dar nedariau šiemet, bet pipiras labai derlingas turiu pasakyt
Kad tik mačytų
Kad tik mačytų
AČIŪKS,tadum gal sekmadienį bandysiu gamint.Nekukliai ir man jis užderėjo,šiaip dar ir dabar žydi.Nors pas man dar ir peperonciniai ,ir Saintlinos paprikos sėkmingai šiltnamy dera,daugelis da su žiedais
O tu pati tą padažą valgai?Kiek dedi tai normai perčikų?bijau kad per macno nepadaryčiau
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 10 06, 22:18)
Gonzik, tik tu atsiliepimus pasiskaitinėk po bumbulais
kaip ir po bet kuria preke tam puslapy
aš net nebandau imti prekės, jei mažai pirkta buvo ar reitingas mažiau 4.8. Ir atsiliepimus labai skaitau 
OI,tu da palauk,spėsiu dar tau su klausymais įkyrėt,kai susiruošiu pirkt
ui,gi sakiau parašysiu ir pamiršau..Ta kita mėta bergamotinė,lapelį iškritusį radaunamie
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 06, 22:27)
10 metų senumo
dar jokių žinių?
Vadinas,neverta tokios einamos pirkt,bo diedas kaip tik dairos kitos auto.Mano karvukėn nebeapsimoka investuot
QUOTE(saintlina @ 2017 10 06, 22:18)
į spektaklius eidavau tik su tėčiu ir jis pas mane buvo vyriškas tėtis. A mano mergiotės dažniausiai eina visur tik su manim. Vyriškiui ego užgroja tik tuomet, kai pasijaučia už borto
Dar viena pastaba, nusivesk kada nors į futbolo rinktinės rungtynes, tada pamatys daug tėčių su sūnumis
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 06, 22:27)
10 metų senumo VW,
Kiek jaunesni visad einami buvo, man rodos..
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 06, 22:31)
į spektaklius eidavau tik su tėčiu ir jis pas mane buvo vyriškas tėtis. A mano mergiotės dažniausiai eina visur tik su manim.
Dar viena pastaba, nusivesk kada nors į futbolo rinktinės rungtynes, tada pamatys daug tėčių su sūnumis
Arba kašę nueikit pažiūrėt, daugiau tėčių su vaikais bus 
Tai aišku, kad būna išimčių. Bet iśties, aš irgi neprisimenu, kad teatre būčiau mačiusi tėvă su kokiu paaugliuku. O varžybose tai aiškiai kad beveik vien tėčiai bus
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 06, 22:28)
Vadinas,neverta tokios einamos pirkt,bo diedas kaip tik dairos kitos auto.Mano karvukėn nebeapsimoka investuot 
Ale kaip užknisa, kad dar ir į tokį kriterijų turi žmogus atsižvelgt mašiną rinkdamasis
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 06, 22:26)
OI,tu da palauk,spėsiu dar tau su klausymais įkyrėt,kai susiruošiu pirkt
ui,gi sakiau parašysiu ir pamiršau..Ta kita mėta bergamotinė,lapelį iškritusį radaunamie
Įkyrėk kiek lenda
Taip ir supratau