Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Greit greit susibėgam, keksas mano, arbata jūsų, laba diena!

Priedas  IMG_20171006_103003182.jpg   252,24KB   0 Parsiųsta kartų

Spalvos, aišku, iškraipytos :)

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 06, 10:32)
keksas mano

o, koks fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 06, 10:32)
keksas mano

wub.gif
Atsakyti

Aciu. Nuotraukoj siaip tai pobaisiai atrodo, dar vakare kai saulute siuvinejau, viena siula ne toki paemiau, prie lempos nejo atskirti atspalviu, lyginau taikiau rinkau likucius be numeriuku. Dabar ziuriu, kad spalva neatitinka kekso spalvos, bet jau neardysiu. Man visada taip- kas nors visada ne taip :D

Atsakyti
Lylia, kokis kekšiukas bigsmile.gif wub.gif

Atimkit iš manęs internetą, man reik namus susitvarkyt pagaliau!!!
Atsakyti

:D o iš manęs telefoną laikinai. Kitų agregatų nesijungčiau, tai gal ką pasidaryčiau. Bet jau einu, saulė išlindo normaliai.

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 06, 10:55)
Atimkit iš manęs internetą, man reik namus susitvarkyt pagaliau!!!

agam, laiko vagis yr tas internetas.
Atsakyti

Sakykit, žieminius česnakus ne per anksti sodinti? Turbūt susodinsiu ir bus spakaina, juk tie, kurie dirvoj lieka nenukasti, peržiemoja,sudygsta ir normaliai užauga.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 06, 11:11)
<p>Sakykit, žieminius česnakus ne per anksti sodinti? Turbūt susodinsiu ir bus spakaina, juk tie, kurie dirvoj lieka nenukasti, peržiemoja,sudygsta ir normaliai užauga.</p>

aš dar nesodinsiu. Man nepatinka, kai jie sudygsta prieš žiemą. Palauksiu dar. Orientuojuosi į spalio vidurį, bet dažnai ir dar vėliau pasodinu, jei šiltesni orai būna.
Atsakyti
ui, pas mus žaibuoja, griaudžia ir pila kaip iš viedro. Ale tai spėjau namo pareit thumbup.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Realybėj ryški ryški buvo wub.gif

Siaubas, kada dar į namus papulsiu wacko.gif
Atsakyti
Yra toks realus spėjimas, Panevėžio vagiukai dirba. Vakar naktį vyriškio pažįstamo Jonavoje pavogė lygiai tokį patį. O per kelias dienas ten net 7 nuvarė.
Smagu rolleyes.gif
Atsakyti