Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 09, 15:36)
A tikėjais ko?  biggrin.gif

Tai čia blogoji žinia, o dabar greit sugalvok kokią nors gerą žinią  biggrin.gif

Tikėjausi, kad tik darbe negalėsiu dirbt, o namie piešiu, megzt mokysiuos, pyragus kepsiu biggrin.gif o gavosi atvirkščiai lotuliukas.gif

Gera žinia - Vynotekoj papigiai labai skanių šokoladukų nusipirkau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 09, 17:50)
130-150, jei artimam. Tolimam ~180  mirksiukas.gif

doh.gif mega_shok.gif Tai , pliat, nusipiginau juodai ax.gif Tikiuosi nereikės megzt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 09, 17:54)
Tikėjausi, kad tik darbe negalėsiu dirbt, o namie piešiu, megzt mokysiuos, pyragus kepsiu biggrin.gif  o gavosi atvirkščiai lotuliukas.gif

Gera žinia - Vynotekoj papigiai labai skanių šokoladukų nusipirkau  bigsmile.gif

Baikė, piešt galima ir su kojom laugh.gif

Mmmm, jau kaip jaučiuos nusipelnius šokoladuko, tai ne tas žodžius wub.gif Ut' reikia kavos saldžios muset pasidaryt.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 09, 17:56)
doh.gif  mega_shok.gif Tai , pliat, nusipiginau juodai  ax.gif Tikiuosi  nereikės megzt biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 spalio 2017 - 17:08

Man irgi šokas dėl vieno trisdešimt. Aš už savo paltą mislinau apie kem. Daba kelsiu iki pem. Savas žmogas. Kai pagalvoji, ką nusiperki už tiek, tai mėnesio darbo įsivertinimas atrodo net nejuokingas.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 09, 18:15)
Man irgi šokas dėl vieno trisdešimt. Aš už savo paltą mislinau apie kem. Daba kelsiu iki pem. Savas žmogas. Kai pagalvoji, ką nusiperki už tiek, tai mėnesio darbo įsivertinimas atrodo net nejuokingas.

O jeigu dar tai būtų tavo duona, reiktų mokėti mokesčius ir pan. bigsmile.gif Tai vopše į minusą. Mes, kurios mezgam, žinom kas tas yra, tos, kurios užsisakinėja- mintyse dūrom išvadina išgirdę vien tik darbo kainas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 09, 17:54)
Tikėjausi, kad tik darbe negalėsiu dirbt, o namie piešiu, megzt mokysiuos, pyragus kepsiu biggrin.gif  o gavosi atvirkščiai lotuliukas.gif

Gera žinia - Vynotekoj papigiai labai skanių šokoladukų nusipirkau  bigsmile.gif

o tau dar skauda riešus?man šiluma ir diklofenako gelis padėdavo...Beje,prie kompo su pele tam įtvare naršymas internete turėtų būt neįmanomas..
Man reiktų geros žinios,kur dabar akcija prinokusiems mangams ax.gif
Pagaliau prilukštenau trilitrį svarainių,ką iš jų darot,be tų,kur cukrum užpilat?
Oho,kokios didmiesty kainos už mezgimą...Pas mum tiek paprašytų,pasiųstų į nato...su 40pinigų kalba nesibaigtų,derėtus,kad mažiau būtų
Atsakyti
Gonzikai, Lidle buvo praėjusią savaitę, labai skanūs. Gal dar yra akcija iki ketvirtadienio.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 09, 19:25)
o tau dar skauda riešus?man šiluma ir diklofenako gelis padėdavo...Beje,prie kompo su pele tam įtvare naršymas internete  turėtų būt neįmanomas..

tirpsta beveik visąlaik, naktį ypatingai. Skauda daugiausia virtuvėj smile.gif
Ne tik naršymas neįmanomas, nieko negaliu su tais įtvarais. Nusiėmiau namie. Darbe užsidėsiu lotuliukas.gif
ups, pamiršau tepalo nusipirkt unsure.gif man kažkokį kitokį parašė.

Mangų nemačiau..
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 09, 19:43)
Gonzikai, Lidle buvo praėjusią savaitę, labai skanūs. Gal dar yra akcija iki ketvirtadienio.

ir aš užsimaniau. Varysiu ryt į Lidlą pračekint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 spalio 2017 - 19:04
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 09, 19:43)

Ačiūks,reiks ryt palėkt.Bandysiu tą habanerinį padažą gamint.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 10 09, 19:50)
tirpsta beveik visąlaik, naktį ypatingai. Skauda daugiausia virtuvėj smile.gif
Ne tik naršymas neįmanomas, nieko negaliu su tais įtvarais. Nusiėmiau namie. Darbe užsidėsiu lotuliukas.gif
ups, pamiršau tepalo nusipirkt  unsure.gif man kažkokį kitokį parašė.

Mangų nemačiau..
Papildyta:
ir aš užsimaniau. Varysiu ryt į Lidlą pračekint smile.gif

durnai darei,kad neėmei nedarbingumo,nes tie įtvarai padeda rankai ilsėtis ir stabilizuoja taisyklingoj padėty...buvau įpratus net naktį su juo miegot,nes mažiau skaudėdavo,o ir tirpimas ne toks įkyrus atrodydavo.Tau spec.pagal ranką gamino ,ar gatavus pirkai?nes man tai gamino ortopediniame tiksliai pagal ranką
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 09, 20:08)
durnai darei,kad neėmei nedarbingumo
Tau spec.pagal ranką gamino ,ar gatavus pirkai?

jau ir pati supratau biggrin.gif ypač kai pagalvoju, kiek čia mane po procedūras gainios - kitą vizitą paskyrė po mėnesio doh.gif
pirkau gatavus.
Atsakyti

O jeigu dar tai būtų tavo duona, reiktų mokėti mokesčius ir pan. Tai vopše į minusą. Mes, kurios mezgam, žinom kas tas yra, tos, kurios užsisakinėja- mintyse dūrom išvadina išgirdę vien tik darbo kainas.

Pažinojau vieną mezgėją, mūsų mieste gyveno, mezgė kaip bitė, užsakymų n turėdavo, bet nepragyvendavo. Nes kainos pas ją juokingos buvo. O uźsakymai iš katalogų nuo podiumo. Išsitraukia tikrai turtingos moterys nuotrauką iš interneto, atspausdina, atneša jai, o ji apsiima ir mezga už kapeikas. Pradėjom protinti ją, kad farikt jai. Būdavo, kad atsiima užsakovė gatavą mezginį, savaitgalį pasipuošia, savaitės vidury atveža, sako- gražinu, man čia ta siūlė nepatinka :D ta ir atiduodavo pinigus. Paskui siūlydavo, kad kas nupirktų. Man kartais keistai atrodo, kai pamatau parduodamas už kelis eurus vilnones megztas kojines, dar iš savo siūlų. 

Šiaip mažai mezgu kitoms,tik arba dovanom, arba giminėms. Tai neturiu patirties su kainom, uźtat su pomidorais turiu. Derėdavosi. Vienas toks sveikuolis paprašė kažkiek kg prinokinti jam, atvažiavo pasiimti, tada dar litai buvo. Pasakiau po kiek, sako- o prekybcentry kaźkuriam po 80ct. Sakau tai važiuok ir pirk iš ten. Pasiėmė kelis kg,atseit brangu pas mane. Dar prisiskiedė, kad ne sau ima, o moĉiutei. Atėjo jo mama po kelių dienų, pasakoja, kad sūnus nusipirko pomidorų iš iki, o neskanūs :D paskui atvažiavo pats, sako nepatiko iš parduotuvēs :D tai toks ryškiausias prisiminimas. Daugiau nesiderėjo. 

Atsakyti
Anekdotinė situacija: vienos laidos tikslas yra kuo pigiau nupirkti sendaiktį, jį restauruoti arba 'sudizainint' ir kuo brangiau parduot. Varžosi dvi poros ir laimi toji, kuri gauna didesnį pelną. Vieną dieną nuperka, vakare sutvarko ir sekančią dieną turi parduot. Prizas - 5k$. Tai va, viena amerikietė nuperka kažką panašaus į rokoko baldelius blusturgy už 'centus' ( tiksliai nepamenu, gal 12$). Laidos vedėja nepatiki sandėrio kaina, perklausia kas ir kaip... A pardavėjas tokiu pavargusiu balseliu ir sako: - labai labai namo noriu.

Vo tep. Nors man tai žiauriai gaila žmonių, kurie visai nevertina savo darbo.
Atsakyti