Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Pou @ 2017 10 10, 10:05)
Stadija, kai noriu ko nors skanaus. Pusę šaldytuvo suvalgyčiau.

Ui, man konteinerizmo dienos, ale kažkaip dar valdausi biggrin.gif

O aš šlapindama grindis sumislijau, kad senai cepelinus dariau. Ryžtis šitai avantiūrai ar ne? Šiandien padirbėčiau, užtat ryt poilsis būtų nuo pietų darymo ax.gif Arba ryt reik daryt, o poryt ilsėtis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 10, 09:55)
Ui, man konteinerizmo dienos, ale kažkaip dar valdausi biggrin.gif

O aš šlapindama grindis sumislijau, kad senai cepelinus dariau. Ryžtis šitai avantiūrai ar ne? Šiandien padirbėčiau, užtat ryt poilsis būtų nuo pietų darymo  ax.gif Arba ryt reik daryt, o poryt ilsėtis.  bigsmile.gif

Dėl to ir valgiau košę - ji kažkaip ilgesniam laikui užkiša. Nes stalčiuje pridėta visokių saldėsių - IKI netoli darbo uždarinėjo, tai rankos pačios į krepšelį visokių nesąmonių pririnko.

Aš savaitgalį galvojau, kad darysiu, bet anyta žadėjo šį padaryt ir mus pakviest smile.gif
O tu daryk, geras maistas tokiu oru.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 10 10, 10:59)
Dėl to ir valgiau košę - ji kažkaip ilgesniam laikui užkiša. Nes stalčiuje pridėta visokių saldėsių - IKI netoli darbo uždarinėjo, tai rankos pačios į krepšelį visokių nesąmonių pririnko.

Aš savaitgalį galvojau, kad darysiu, bet anyta žadėjo šį padaryt ir mus pakviest smile.gif
O tu daryk, geras maistas tokiu oru.

Kaip nemėgstu košių, siaubas, neužsikiščiau anikaip. Ir virt nemoku. Nu tik manų biggrin.gif

Savaitgalį žadėjom lyg iki kaimynų palėkt, nebus kada užsiimt. Nors MB pagalba man praverčia, kai reik nuspaust tarkius.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 10, 10:20)
Kaip nemėgstu košių, siaubas, neužsikiščiau anikaip.  Ir virt nemoku. Nu tik manų  biggrin.gif

Savaitgalį žadėjom lyg iki kaimynų palėkt, nebus kada užsiimt. Nors MB pagalba man praverčia, kai reik nuspaust tarkius.

Čia tai virt nieko nereik - verdančio vandens užpili ir psio, gatava. Avižiniai dribsniai su džiovintom avietėm.
Aš anksčiau virdavau ryžių košę piene. Nuo pieno ji tokio gero saldumo įgauna. Bet aš pati jos nevalgydavau - kepdavau blynelius.
Man skani grikių, tik normali, ne dietiška.

Mano sesuo košes verda, mėgsta, o ir jos vaikai labai mėgsta. Trys nuo 9 metų iki 2 metukų. Pas mane namuose norinčių nėr, tai ir nesicackinu.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 10 10, 10:50)
O vairuot gali?

Jei dėl įtvarų - galiu. Nors vairuojant stipriau tirpsta. Šiaip dabar daugiau pėstute vaikštau, tai būtų nebėda. Ale va mano poliklinika yr centre. Tai jei reiks procedūrintis kasdien, aina nakum.
Atsakyti
cepelinų ir aš noriu.. bet tiek visokio maisto šaldytuve, kad nėr kaip ir daryt.
Atsakyti

Laba diena! Kokie vėjai ant mezgėjų  sofų? Radot materiolų, pradėjot, bent jau teisingai išsirinkot? Pas mane vėl kūrybinių kančių skausmai, siuvinėjau siuvinėjau, š gavosi, nesižiūri ant lino, ardysiu. Žinau, kas gausis, kepsiu naują blyną. Tikiuosi, kad žinau :D 

Čia tai virt nieko nereik - verdančio vandens užpili ir psio, gatava. Avižiniai dribsniai su džiovintom avietėm. Aš anksčiau virdavau ryžių košę piene. Nuo pieno ji tokio gero saldumo įgauna. .

O tos košės nesaldintos? Kiek ragavau paskanintų, tai pošlykštės buvo :) Nevirk, snargliai gaminsis organizme :D. Vakar valgiau rūgpienio su bulvių koše ir labai negerai morališkai jaučiausi, kaip pamynusi sveikos gyvensenos pamatines vertybes :D

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 10, 11:04)
Jei dėl įtvarų - galiu. Nors vairuojant stipriau tirpsta.  Šiaip dabar daugiau pėstute vaikštau, tai būtų nebėda.  Ale va mano poliklinika yr centre. Tai jei reiks procedūrintis kasdien, aina nakum.

Tai va, kad atostogų reik toms procedūroms. Pernai aš ėmiau nedarbingumą, kai buvo suraitę, o reikėjo bent po 4 procedūras į dieną apturėti: mankštas, masažus, šildymus, magnetą.
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 10, 12:11)
<p>O tos košės nesaldintos? Kiek ragavau paskanintų, tai pošlykštės buvo smile.gif Nevirk, snargliai gaminsis organizme biggrin.gif. Vakar valgiau rūgpienio su bulvių koše ir labai negerai morališkai jaučiausi, kaip pamynusi sveikos gyvensenos pamatines vertybes biggrin.gif</p>

Dabar Kauno grūdų naujos atsiradusios, čia nedaug cukraus ir iš pilno grūdo darytos - valgyt galima.
Rudeniop jie pas mane gaminasi ar su pienu, ar be biggrin.gif Aš paprasto pieno gal porą kartų per metus geriu, šiaip tik kefyrą, grietinę vartoju. Sviestą dedu tik į kepinius.
Bet va parašei apie rūgpienį, bulvių košę... Košmaras. O jei dar gerai paspirgintą, plikytą su pienu, dar plius rauginti agurkai... Uuuuuu, kaip noriu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Psio, užsakymas duotas vakarienei.
Atsakyti

Bet va parašei apie rūgpienį, bulvių košę... Košmaras. O jei dar gerai paspirgintą, plikytą su pienu, dar plius rauginti agurkai... Uuuuuu, kaip noriu bigsmile.gifbigsmile.gifbigsmile.gif
Papildyta:
Psio, užsakymas duotas vakarienei.

Aišku, kad su spirgučiais ir su pienu :D 

O aš einu šildytis likučių. Dar makaronų salotų su tunu turiu. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 10, 13:11)
<p>Laba diena! Kokie vėjai ant mezgėjų  sofų? Radot materiolų, pradėjot, bent jau teisingai išsirinkot? Pas mane vėl kūrybinių kančių skausmai, siuvinėjau siuvinėjau, š gavosi, nesižiūri ant lino, ardysiu. Žinau, kas gausijavascript:emoticon(':blink:') biggrin.gif</p>

blink.gif blink.gif visą ,kur išsiuvinėjai?
ėėėėėė,tu ne principų nesilaikymo,o greičiausiai,kad vidurnaktį valgei,blogai jauteis tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 10, 13:34)
Dar makaronų salotų su tunu turiu. </p>

tai pesto nedarei?

nu psio,prisipirkau mangų maxėj prinokusių po 1,29.Sakė ,kad savaitgalį po 0,59buvo blink.gif Eisiu daba habanerintis ax.gif
Atsakyti
[quote name="GONZIKAS117" post="71835595" timestamp="1507635756"]visą ,kur išsiuvinėjai?
ėėėėėė,tu ne principų nesilaikymo,o greičiausiai,kad vidurnaktį valgei,blogai jauteis
[b]Papildyta:[/b]
tai pesto nedarei?

[/quote] nu taip, vakar vidurnaktį dar ąselę juodai apsiuvau, gėliukus išsiuvau,sakau, gal pasikeis vaizdas. Kaip š, taip š. Palikau tau parodyti, dar neišardžiau, atsikirpau naują medžiagos gabalą.
Moterie,ką tu sakai, gėdos turėk, kas vakar vidurnaktį kinzių valgė? Nei burnoj kąn turėjau,nei per barzdą varvėjo.
Dariau, bet kada tas buvo. Vakar su tunu mišrainę. Gerai,kad naktį neprisiminiau,o garantuotai būčiau prisirijusi :D
Kaip użlijo, atsakančiai.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 10, 15:23)
[

Moterie,ką tu sakai, gėdos turėk, kas vakar vidurnaktį kinzių valgė? Nei burnoj kąn turėjau,nei per barzdą varvėjo.

Dariau, bet kada tas buvo. Vakar su tunu mišrainę. Gerai,kad naktį neprisiminiau,o garantuotai būčiau prisirijusi biggrin.gif

Kaip użlijo, atsakančiai.

gaila buvo gerą daiktą palikt džiūt,tai ir valgiau tongue.gif
paskambino Dievo dovana,užsimanė šaltibarščių...Kepsiu vištą ryt..Tai ir pas mane šiandien pamintos visos sveikos mitybos taisyklės ax.gif
Burbuliuoja puodas su padažu,nu nuo acto net akis graužia...Ale turi specifinį kvapą tas pipiriukas,niekaip neįkirtau,kuom jis trenkia... unsure.gif
Atsakyti