Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 10, 16:26)
Ale turi specifinį kvapą tas pipiriukas

ir nesakyk. Aš pirmą ir paskutinįkart kai kaime viriau kažkokį padažą su juo, tai į namą užeit negalėjau per tą kvapą. Fui.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 10 10, 13:29)
reikėjo bent po 4 procedūras į dieną apturėti: mankštas, masažus, šildymus, magnetą.

pliat.
Atsakyti
Siuvinėjam, mezgam, riešus ilsinam ar ką veikiam? bigsmile.gif

Gonzikai, kiek cukraus svarainiams pylei?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 10, 21:52)
riešus ilsinam ar ką veikiam?  bigsmile.gif

lupau apelsiną, dabar valandą ilsinu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Ot gyvenimas- plaukus peša, grandinėlę nuo kaklo tampo, auskarus lupa biggrin.gif

Laikas kavai smile.gif Šito tai tikrai niekas neatims biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2017 10 10, 22:30)
lupau apelsiną, dabar valandą ilsinu biggrin.gif

Čia mergelės darbas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 10 10, 15:34)

Žinai, man ten poprasčiai buvo (sąnariai baisiai skaudėjo, naktį rymodavau nemiegodama, šlubavau, temperatūra), tai paskyrė nemažai procedūrų, gal tau tiek neskirs. Bet sugaišdavau nemažai laiko, kur jau bepridirbsi... Tyrimus tris mėnesius darė, proškių pagėriau gerai. Juokingiausia, kad kai paskyrė tas procedūras, tai pikas jau buvo praėjęs. Bet tikrai pasidarė dar lengviau po jų.

Ech, Lylia, vakar tave geru žodžiu minėjau. Grįžau namo, gavau bulvių košės, raugintų agurkiukų ir kefyro. Buvo dar mėsinių dešrelių, bet nenorėjau gadint reikalo. Apsivalgiau. Ir vyras apsivalgė, naktį košmarus sapnavo, rėkė blink.gif
Bet labai skanu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Pou @ 2017 10 11, 09:03)
Ech, Lylia, vakar tave geru žodžiu minėjau. Vyras apsivalgė, naktį košmarus sapnavo, rėkė  blink.gif

lotuliukas.gif už tai geru žodžiu minėjai? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 11, 09:00)
Ot gyvenimas- plaukus peša, grandinėlę nuo kaklo tampo, auskarus lupa  biggrin.gif

Čia mergelės darbas  biggrin.gif

jooo.. ale kad tam mažam žmogui labiau reikia, tai ką dabar padarysi. Teks kentėt biggrin.gif

mergelė gi irgi ligonis praktiškai mirtinas. Ir su biuleteniu net smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 spalio 2017 - 08:29
QUOTE(saintlina @ 2017 10 11, 08:28)
Labas rytas smile.gif
lotuliukas.gif už tai geru žodžiu minėjai? biggrin.gif

Papildyta:
jooo.. ale kad tam mažam žmogui labiau reikia, tai ką dabar padarysi. Teks kentėt biggrin.gif

Nu, o tai kaip pakumščiuosi, galėjau išsilieti smile.gif Juokauju, paglosčiau, pažadinau - parūkė balkone ir toliau miegojo.
Geru žodžiu, nes jau kaip skanu buvo bigsmile.gif Kartais per tą bėgimą užmirštu, kad toks paprastas maistas gali būti labai skanus wub.gif

Man tai visi mazgiai norėdavo akinius pasimatuoti smile.gif Bet faini tie karapūzikai, kai visko reikia bigsmile.gif

Ką mergelei padarei? Negalėjot susitarti paeiliui sirgti, kad vienas kitu galėtumėt pasirūpinti?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 10 11, 09:38)

Ką mergelei padarei? Negalėjot susitarti paeiliui sirgti, kad vienas kitu galėtumėt pasirūpinti?

tai jam dar nuo tada, kai ligoninėj sėdėjau. Tik kitą savaitę elektros šokas numatytas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 11, 09:28)

Tadu dabokit vienas kitą jau kiek kieno sveikata išneša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 11, 08:54)
tai jam dar nuo tada, kai ligoninėj sėdėjau. Tik kitą savaitę elektros šokas numatytas.

O šūdskis. Sveikite abu greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 10, 21:52)
Siuvinėjam, mezgam, riešus ilsinam ar ką veikiam?  bigsmile.gif

Gonzikai, kiek cukraus svarainiams pylei?

sveikos 4u.gif
fb sėdžiu siuvėju temoj,žvingauju iki negaliu wub.gif
Nepilną kg ,bet šįryt paragavau-rūgštu.O gal ir nebedėsiu daugiau,nežinau.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 10 11, 09:28)

man mažė auskarus traukydavo,tai kaip išsiėmiau,tai po šiai dien nebegaliu ilgiau nei keletą valandų su jais būt
nupirk mergelei mandarinų..vakar iš maxės parvežė mb,nu jau salduuuuums,o jau kad Kalėdom kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 11, 10:54)
Nepilną kg ,bet šįryt paragavau-rūgštu.O gal ir nebedėsiu daugiau,nežinau.

man mažė auskarus traukydavo,tai kaip išsiėmiau,tai po šiai dien nebegaliu ilgiau nei keletą valandų su jais būt
nupirk mergelei mandarinų..vakar iš maxės parvežė mb,nu jau salduuuuums,o jau kad Kalėdom kvepia wub.gif

Ania? Aš beveik du kg supyliau.

Pas mane jau n metų auksinės rinkutės ausyse, tai jam patogu suimti, bet suima ir patempia taip, kad tuoj tas auskaras pas jį rankutėj atsiranda.
O, pirksiu ir aš tada. Kaip tik raik pardėn bigsmile.gif

Mane šitos kūrybinės mezgiminės kančios iš proto veda. Negaliu visai megzt. Varysiu bent siūlų paieškot, abo kitaip išlipsiu iš savęs nerasdama vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 11 spalio 2017 - 10:01