Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 10 12, 12:42)
Gaudvilė jį užrodė, jei apie šitą kalba eina. Nea, nenumezgiau.  smile.gif

Ne apie šitą manrods klausia, o tą kaip paltukas. Skirtinga pilka su geltona. Žadėjai pirkti aprašymą mirksiukas.gif

Bluesand cardigan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 12 spalio 2017 - 11:55

Ne apie šitą manrods klausia, o tą kaip paltukas. Skirtinga pilka su geltona. Žadėjai pirkti aprašymą mirksiukas.gif

Bluesand cardigan

jo, šitas....

Atsakyti
Ha ha biggrin.gif Aišku nusipirkau aprašymą, net pavyzdį pasimezgiau. Ir viskas biggrin.gif Laukia geresnių laikų. Dabar ryžiką mezgu, nėr kada į kitus dairytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 12, 12:50)

iš fantastikos srities tokį numegzt blink.gif
paaiškink man, abeliui, čia jis tikrai vientisas, ar iš atskirai numegztų gabalų susiūtas, tik to nesimato? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 spalio 2017 - 12:04

Ha ha biggrin.gifAišku nusipirkau aprašymą, net pavyzdį pasimezgiau. Ir viskas biggrin.gifLaukia geresnių laikų. Dabar ryžiką mezgu, nėr kada į kitus dairytis biggrin.gif

a, nu gal ateis ir jam eilė.. Fainas jis man... ;) Klausyk, o tu užsakymų nepriimi? :)

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 12, 13:03)
čia jis tikrai vientisas, ar iš atskirai numegztų gabalų susiūtas, tik to nesimato?  blink.gif

Vientisas, be siūlių mirksiukas.gif Baikė, nieko sudėtingo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 12, 13:14)
Vientisas, be siūlių  mirksiukas.gif
Baikė, nieko sudėtingo.

mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2017 10 12, 13:06)
a, nu gal ateis ir jam eilė.. Fainas jis man... ;) Klausyk, o tu užsakymų nepriimi? smile.gif

Gėdykis, moterie, pati juk moki biggrin.gif Aprašymu galiu pasidalinti, jei megzt norėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 12, 13:38)
Gėdykis, moterie, pati juk moki  biggrin.gif Aprašymu galiu pasidalinti, jei megzt norėsi  smile.gif

tai čia tas pats?My Webpage..Tai kokiu raštu ta apačia mezgasi?
Atsakyti
Vieno filmo klipe buvo cha-cha, ajazusmarija, kaip senoviniais laikais kaimynams turėjo atsibosti laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 12 spalio 2017 - 15:10
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 12, 13:54)
tai čia tas pats?My Webpage..Tai kokiu raštu ta apačia mezgasi?

Tas pats. Kai atsilaisvinsiu pažiūrėsiu ir parašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 12, 16:07)
Vieno filmo klipe buvo cha-cha, ajazusmarija, kaip senoviniais laikais kaimynams turėjo atsibosti laugh.gif

gerai kad kaime nėr arti kaimynų,bo tai viena klausomiausių mano dainų wub.gif rolleyes.gif ir Topolinyj puch ax.gif
Beje,dabar kaip tik renku muziką paauglystės laikų draugių meet'ui,tai šitos dainos tikrai bus grojarašty
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 12 spalio 2017 - 16:02